Εικόνες φρίκης στον Έβρο: Νεκρά πρόβατα και αρνιά – Προσοχή σκληρές εικόνες

Κοινοποίηση:
1

Η εικόνα που αντίκρυσε το πρωί που επισκέφθηκε το μαντρί του είναι σοκαριστική όχι μόνο για τη ζημιά που υπέστη, αλλά και από την όλη κατάσταση των υπόλοιπων ζώων που γλύτωσαν και είναι κατατρομαγμένα.

Έβρος: Για έκτη φορά, μπήκαν αδέσποτα σκυλιά μέσα στη μάντρα του Χρήστου Καπούτση στις Φέρες και έπνιξαν 60 αρνάκια και 5 μεγάλα πρόβατα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του στην κάμερα του evros24.gr

Η εικόνα που αντίκρυσε το πρωί που επισκέφθηκε το μαντρί του είναι σοκαριστική όχι μόνο για τη ζημιά που υπέστη, αλλά και από την όλη κατάσταση των υπόλοιπων ζώων που γλύτωσαν και είναι κατατρομαγμένα.

Ο κτηνοτρόφος, είπε ακόμα πως έχει βγάλει φωτογραφίες τα αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν στα ζώα του, τις προηγούμενες φορές, έχει απευθυνθεί στη Δημαρχία Αλεξανδρούπολης, στις φιλοζωικές οργανώσεις και είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι τα σκυλιά θα μαζευτούν και θα στειρωθούν.

Κάτι τέτοιο – όπως λέει ο ίδιος – δεν έχει γίνει με αποτέλεσμα να αντικρύσει αυτές τις εικόνες.

1

2

Η σταβλική του εγκατάσταση, είπε, είναι περιφραγμένη με σύρμα ύψους 1,80 μέτρων κι ωστόσο τα αδέσποτα κατάφεραν να μπουν.

Η ζημιά που έχει υποστεί από οικονομική άποψη είναι μεγάλη, όμως ο ίδιος μένει στο στρες που έχουν υποστεί τα ζώα που γλύτωσαν και θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν να παράγουν γάλα κάτι που θα επιφέρει επιπλέον προβλήματα στην παραγωγή γάλακτος και κατά συνέπεια τυριού. Γεγονός που σημαίνει ότι οι ζημιές του θα είναι μεγάλες σε χρονικό ορίζοντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ένας καλός δικηγόρος και μια μήνυση ή αγωγή στον οικείο δήμο που παρά την αίτηση δεν μερίμνησε…….

  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΝΤΡΑ 180 ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ ???? ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ !!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ???? ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝ ΑΝΕ ΕΣΥ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????

    1. Πήγαινε εσύ ρε ανώμαλε να τα ταΐσεις που υπογράφεις και σαν Ελλάς.

  3. Αδέσποτα λυκόσκυλα ειναι και πρέπει να φάνε φόλες.

  4. Αποκλείεται να ήταν σκυλιά . Θα είχαν φάει κιόλας , από την φύση τους δεν σκοτώνουν εάν δεν πρόκειται να φάνε . Από το ζωικό βασίλειο μόνον οι χιμπατζήδες σκοτώνουν από μισος , και αυτό έχει αποδειχθεί από έρευνες και παρατηρήσεις των τελευταίων 50 χρόνων Αυτό είναι έργο λαθροεποικων.

  5. Τα σκυλιά αν τα έπνιγαν με την μυρωδιά του αίματος θα τα έτρωγαν κιόλας. Δίποδα το έκαναν αυτό, συμφωνώ με την Δέσποινα. Τα ζώα σκοτώνουν για να φάνε, για λόγους επιβίωσης, δεν πνίγουν και φεύγουν, δεν είναι βρυκόλακες σαν τους λαθρό.

  6. Σκ@τ@ δεν εχετε στην ελλαδα, αλλα φιλοζωια για να δειξετε πολιτισμο………ελεος…..τα αδεσποτα εχουν γινει αγελες και θα αρχιζουν να κατασπαραζουν και πολιτισμενους φιλοζωους…….. εεε ρε καταντια η ελλαδά

  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΆΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ Ή ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΄΄ΣΚΥΛΙΑ΄΄ ΕΙΝΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΟΔΑ…..

  8. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΆΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ Ή ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΄΄ΣΚΥΛΙΑ΄΄ ΕΙΝΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΟΔΑ…..

Comments are closed.