Εικόνες φρίκης στα Οινόφυτα – Σφαγμένοι αλλοδαποί στη μέση του δρόμου – Σοβαρές καταγγελίες από πολίτες

Κοινοποίηση:
sfagmeno

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε για άλλη μια φορά στην περιοχή των Οινοφύτων

Όπως τονίζει ο αναγνώστης που μας έστειλε το βίντεο με τις εικόνες φρίκης μετά από άγρια συμπλοκή αλλοδαπών, η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή.

Τονίζει πως οι γυναίκες φοβούνται ακόμα και να κυκλοφορήσουν τη νύχτα υπό τον φόβο των μεθυσμένων αλλοδαπών που παρενοχλούν και δεν διστάζουν να βγάλουν μαχαίρια ή να επιτεθούν σε κατοίκους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΜΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ

  2. Οι κάτοικοι τι κάνουν; Εκεί δεν υπάρχουν άνδρες; Εδώ δεν μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι σας θα προστατέψετε την Ελλάδα!

  3. Δεν πειραζει, ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ ψηφιζουν οι νεοελληνες ραγιαδες. Δεν θελουν Χρυση Αυγη. Καλα να παθετε.

  4. Να κι μια θετικη ειδηση της ημερας !
    .
    Προτεινω, στις φυλακες οπου η πλειονοτητα του πληθυσμου ειναι αλλοδαποι, να προφερουμε ξιφη, μαχαιρια, ματσετες, ροπαλα κι αλλα του ειδους οπλισμο, στις διαφορες αλλοδαπες φατριες γι να “λυσουν” τις διαφορες τους.
    Πρωτα βεβαια, να μεταφερουμε ολους τους Ελληνες κρατουμενους σε ενα κτηριο φυλακισης κι στα αλλα να αφησουμε εντος του κτηριων να κινιουνται ελευθερα χωρις δεσμοφυλακες φυσικα, οι καταδικασμενοι αλλοδαποι !
    .
    Συλλογιστειτε ποσο χρημα σε ΦΟΡΟΥΣ θα γλιτωσουμε απο την τροφη κι περιθαλψη αυτων των εγληματικων στοιχειων.

  5. Απο τη στιγμη που η δημοκρατικες κυβερνησεις δεν μπορουν να προστατευσουν τον γηγενη πληθυσμο της χωρας,να δωσουν οπλα & αδειες οπλοφοριας στους Ελληνες.Διαφορετικα να μην ανοιγαν τις φυλακες & να μην εδεχοντο καθε καρυδιας λαθραιο.Αν συμβη το παραμικρο & με τη συμμετοχη Ελληνων πρωην καταδικων,θα πρεπει να λογοδοτηση αμεσα η πολιτικη ηγεσια του κρατους.

  6. Σφάζονται μεταξύ τους. Φανταστείτε τι εχει να γινει και τι εχουν να κανουν σε εμας!! Αυτους φέρνουν τα πολιτικά μας σκουπιδια στην πατριδα μας. Αλήτες, μεθύστακας, καποιοι δολοφόνοι, τζιχαντιςτες κλπ καλα παιδια. Τωρα θα βγάλουν και τους εγκληματιες απο τις φυλακές και θα δέσει το γλυκό. Η τρομοκρατία θα πηγαίνει σύννεφο. Ετςι θα διώξουν τους Ελληνες απο την Ελλαδα. Το ιδιο εκαναν και οι Τούρκοι στην Ιμβρο και στην Τενεδο. Έβγαλαν απο τις φυλακές τους, αυτους τους εγκληματιες και τους αμολυσαν στα νησιά αυτα. Τρομοκρατούσαν τον Ελληνικό πληθυσμό με αποτέλεσμα να φύγουν οι Ελληνες απο τα νησιά. Το ιδιο κανουν και οι πολιτικοι …μας….στην Ελλαδα.

  7. χα χα χα μου φτιαξατε την μερα… “μεταναστες συνεχιστε… κανει καλο στην Ελλαδα μας”

  8. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ………….

Comments are closed.