Εικόνες του μέλλοντος; Αιγύπτιοι ανήλικοι μπήκαν σε σχολείο και θώπευσαν 12χρονη – Έμεναν σε δομή

Κοινοποίηση:
ΣΧΟΛΕΙΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη, όταν τρεις Αιγύπτιοι, πήγαν στο προαύλιο Γυμνασίου και θώπευσαν μια 12χρονη.

Οι τρεις Αιγύπτιοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, μπήκαν στο 15ο Γυμνάσιο Κυψέλης και ήρθαν στα χέρια με πέντε μαθητές του σχολείου, οι οποίοι υποστήριξαν ότι θέλησαν να βοηθήσουν μια 12χρονη, την οποία οι Αιγύπτιοι φέρονται να άγγιζαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Οι Αιγύπτιοι κατηγορούνται ότι χτύπησαν με ρόπαλο έναν 13χρονο μαθητή. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις Αιγύπτιους, οι οποίοι μένουν σε δομή για ασυνόδευτα ανήλικα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αν δεν τους εκτελέσουν δεν υπάρχει πλέον ελληνική δικαιοσύνη και πρέπει ο κόσμος να πάρει το νόμο στα χέρια του

  2. Απ’την εποχή των Ρωσοπόντιων και των Αλβανών το ’90 γίνονται αυτά. Έχουν μαζέψει ξύλο τα Ελληνάκια , έχουν βάλει και στις τσέπες…

  3. Χθες στην Ρεν, στην Βρετάνη της Γαλλίας, 12 χρονη μουσουλμάνα έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε την καθηγήτρια Αγγλικών της μέσα στην τάξη. Ευτυχώς που και καλά από το προηγούμενο περιστατικό, με τον θάνατο του καθηγητή στον Βορρά πριν δύο μήνες,οι μπάτσοι ελέγχουν τους μαθητές κάθε πρωί κατά την είσοδο τους στα σχολεία. Τα συμπεράσματα δικά σας. Το σχέδιο μία χαρά προχωράει παντού για τον απόλυτο – έλεγχο – σκλαβιάς μας. Σε ένα πολυτισμικο μπουρδελο εγκληματικοτητας, όπως είναι η Ευρώπη, είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποτελούσε την εξαίρεση, όταν μια ζωή, μπουρδελο ήταν η κατάσταση;;;

  4. Ποιο μέλλον; Στο παρόν είναι. Ευτυχώς με Κυριάκο – ΝΔ, θα καθαρίσουμε από αυτά τα αποβράσματα.

    1. Το βλέπουμε τα τελευταία 4 χρόνια βλακακο τι γίνεται.

  5. φερνουν αλοδαπα και ριχνουν τα μεροκαματα,
    εχουν κανει μοδα το μισο ενσημο,,,
    και οι ποιο πολοι ανοιγουν νεα μαγαζια μεσα στην γκλαμουρια και εκλεκτη κουζινα,,,

  6. Του Τσίπρα και του Μητσοτάκη να πάτε χουφτοσετε …. κοπριες.

  7. Το σχολείο είναι γεμάτο απο φασίστες.
    .
    Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ φταίει.

  8. Τα βλέπεις Μητσοτάκη και εσυ Τσίπρα ; Βλέπετε τι κάνατε;

    1. Ναι χεστηκανε, όταν είναι για την ψήφο μιλάνε για ασφάλεια των πολιτών και δικαιοσύνη όταν βγουν σας έχουν γραμμένους, καλά κάνουν αφού τους ψηφίζετε.

Comments are closed.