Εικόνες σοκ! Δείτε πως έγινε το χέρι του, από δάγκωμα οχιάς! Συνέβη στη Λάρισα!

Κοινοποίηση:
dagkwma

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ένας άντρας από τους Γόννους Λάρισας ο οποίος παραλίγο να χάσει το δάχτυλό του όταν τον δάγκωσε οχιά.

Μάλιστα η κόρη του ανάρτησε ένα βίντεο στο youtube θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γόννων, αλλά και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την βοήθειά τους.

Όπως γράφει η ίδια στην ανάρτησή της «έπειτα από 8 ημέρες παραμονής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επέστρεψε σπίτι και σιγά σιγά θα επανέλθει η κατάσταση της υγείας του».

Πηγή: larisanew

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δύσκολο να σε τσιμπήσει οχιά. Είναι γενικά σπάνιες σε σχέση με τα άλλα είδη φιδιών που είναι κυρίως ακίνδυνα, θα πρέπει να είσαι πραγματικά άτυχος γιατί εκτός των άλλων είναι και αργά φίδια. Αν ήταν οχιά, λογικά θα του έκαναν αντιοφικό ορό, σε διαφορετική περίπτωση δεν κάνουν γιατί τα υπόλοιπα φίδια στον ελληνικό χώρο δεν έχουν δηλητήριο εκτός από τον Σαπίτη που έχει αλλά δεν είναι θανατηφόρο και ο αντιοφικός ορός είναι επικίνδυνος. Επίσης υπάρχουν άτομα που είναι αλλεργικά οπότε κι αυτά πρέπει να προσέχουν. Περαστικά!

  2. Πολύ τυχερός είναι γιατί αν τον δαγκωνε πολιτικός θα ειχε πεθανει

  3. ΑΜΟΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ HOT SPOTS, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…..

Comments are closed.