Εικόνες που δεν θέλουμε να πιστέψουμε! Ασυνείδητοι πολίτες: Απίστευτες σκηνές χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ουρά για να πάρουν κοκτέιλ σχημάτισαν Θεσσαλονικείς σε υπαίθριο μπαρ το βράδυ του Σαββάτου, παρά την απαγόρευση λόγω κορωνοϊού.

Το μπαρ είναι στην Νέα Παραλία και οι διψασμένοι Θεσσαλονικείς, όπως αναφέρει το voria.gr, αψήφησαν τις απαγορεύσεις αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

 Φαίνεται πως οι Έλληνες δεν έχουν πάρει σοβαρά την «βιολογική επίθεση» του ιού, ο οποίος μεταδίδεται εύκολα.

Το βίντεο από το «πάρτυ» που στήθηκε έκανε τον γύρo του διαδικτύου.

Μετά τις αντιδράσεις οι υπεύθυνοι του μπαρ ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Θα παραμείνουμε κλειστά από αυριο σεβόμενοι τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν και για εμάς τελικά τους μικροπωλητές..από ότι μάθαμε σήμερα το απόγευμα από τον ΦΕΚ. Θα παραμείνουμε κλειστα μέχρι νεωτερας».

Ο πλανήτης παρακολουθεί άναυδος, ειδικά οι χώρες που πλήττονται σοβαρά:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. τους περισσοτερους ΜΑΛΑΚΕΣ σε αυτη την χωρα, τους βρησκεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ.

  2. Βγάζεις το στρατό στο δρόμο και πυροβολάει όποιον μαλάκα δει μπροστά του. Έτσι θα μείνουν όλοι σπίτι. Μόνο έτσι ο Έλληνας βάζει μυαλό.

  3. Μήπως πρέπει να αρχίσουν και οι γιατροί να λένε ότι είναι επίκινδυνο για όλους και όχι μόνο για τους ηλικιωμένους μπας και φοβηθούν και συνέλθουν τα βλαμένα τα εικοσάχρονα;Γιατί όσο ακούνε ότι κινδυνεύουν μόνο οι ηλικιωμένοι ,σου λέει ΄’δεν πάει να πεθάνει η γιαγιά κ ο παππούς;Εγώ μια χαρά θα είμαι!΄΄

  4. κακος πολυ κακος που δεν τους μαζεψανε ολους αυτους και να τους κανουν πειραματοζωα μεχρι να βρεθει το εμβολιο οσο για τους ανευθηνους μαγαζατορες αφερεση αδειας για 5 χρονια γιατι ειναι δολοφονοι

  5. Υπολογίστε και τα ζώα που πήγαν Βουλγαρία για να πιουν καφέ…… Ζωααααααααα !!!!!

  6. Αυτοι ολοι που πηγαν εκει εχουν γονεις, παππουδες…αλλα δεν τους νοιαζει…το βλεπουν σαν πλακα τα χαϊβανια…
    Ζωα…ε ζωα…!

  7. Κλασσικοι Τορκοσποροι – Ξεχωριζουν αλλωστε απο την ομαδα τους και νομιζουν οτι ειναι Ελληνες

  8. ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΡΝΙΑ. ΜΟΝΟΝ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΩΦΡΩΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΩ -ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ – ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ….φόροι , φόροι……

  9. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δύο έτη, σε περίπτωση μόλυνσης από τον κοροναϊό καμία ιατρική βοήθεια και να δεις πως σφίγγουν οι κwλοι. Μάθανε οι ελληνάρες ως τρόπο ζωής την πουστι@ και θεωρούν μαγκιά αυτό που κάνουν.

  10. μαλακες οπως παντα.κομπλεξικοι κλαρινογαμπροι κλπ.οταν τους χτυπησει τη πορτα θα ειναι αργα για αυτους.ηρθε η ωρα να λυγοστεψουμε σιγα σιγα γιατι μαζευτηκε πολυ σαβουρα.οποιος δεν προσεχει θα εχει τις συνεπειες.εμεις ειμαστε μαλακες που καθομαστε σπιτι.αυτοι ειναι μορφωμενοι κ εξυπνοι.για να δουμε.

    1. Είδαμε και τους Γυφτοαθηναιοιυς που φευγουν απο το Ισλαμαμπάντ κέντρο Ομόνοια και περνουν τα βουνά καί τής παραλιες η κοπριές

      1. οι αθηναιοι και οι Θεσσαλονικεις ειν άλλες φυλές ??? νόμιζα ειναι ολοι ελληνες …………

      2. ΕΛΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ

    2. ολοι ειμαστε συνελληνες μην μιλάτε έτσι !! εμφύλιος δε έχει νόημα να γινετε

Comments are closed.