Εικόνες ντροπής: Ξενοδοχείο έκανε ανακαίνιση και πέταξε τις τουαλέτες δίπλα στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εικόνες ντροπής από την Χαλκιδική, με ξενοδοχείο να πετάει τουαλέτες δίπλα σε παραλία και να αδιαφορεί για το περιβάλλον και την καθαριότητα. 

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής, έκαναν ανακαίνιση στον χώρο πιθανότατα για να υποδεχτούν τους τουρίστες της καλοκαιρινής σεζόν με νέες τουαλέτες και είπαν να αφήσουν τις παλιές στο δρόμο, λίγα μέτρα μακριά από την παραλία.

Εκτός από το ότι αδιαφόρησαν για το περιβαλλοντολογικό έγκλημα,  θεώρησαν φυσικό ότι οι τουρίστες και οι κάτοικοι της περιοχής, δεν θα ενοχληθούν από το «έργο τέχνης» των καμπινέδων που πρωταγωνιστούν στο φυσικό κάδρο της Χαλκιδικής.

Δυστυχώς γι αυτούς, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς εξαγγέλλει βαριά πρόστιμα για το «τερατούργημα» :

«Μηδενική ανοχή στο εξής της Δημοτικής Αρχής σε όσους δεν σέβονται το περιβάλλον, τον κόπο για καθαριότητα του Δήμου αλλά κυρίως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους. Η λογική “ανακαινίζω και πετάω ό,τι μου περισσεύει” τελειώνει εδώ και τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι αυστηρά» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο δήμαρχος αν είναι μαγκας να στείλει φορτηγό του δήμου να τα πάρουν και να του τα πάνε στο ξενοδοχείο !!!!!! Όλα τα άλλα είναι παπαριτσες….πρόστιμα και παραμύθια. Μονο έτσι θα βάλουν μυαλό οι πονηροί !!!!

Comments are closed.