Εικόνες ΣΟΚ και παρακμής στην Ελλάδα! Χτύπησαν γυναίκα!!! Επιβάτες λεωφορείου πιάστηκαν στα χέρια για τις μάσκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Νέο περιστατικό βίας σε ΜΜΜ εξαιτίας των μασκών.

Αγριεύουν τα πράγματα με τις μάσκες.

Ήδη χιλιάδες Έλληνες έχουν φτάσει σε οριακό σημείο με τα ολοένα και πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έρχονται αντιμέτωποι με εικόνες καθημερινής τρέλας σε πολυσύχναστα σημεία.

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα σε αστικό λεωφορείο, με πρωταγωνιστές έναν ηλικιωμένο άνδρα και μία γυναίκα.

Βλέποντας την γυναίκα να μπαίνει στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα, ο ηλικιωμένος άνδρας άρχισε να της φωνάζει αποκαλώντας την «ανεύθυνη».

Ο ίδιος μάλιστα χρησιμοποίησε και βία προκειμένου να καταφέρει τον στόχο του! Να κατεβάσει από το λεωφορείο την…«υγειονομική απειλή» που τον εξόργισε!

Το βιντεο είναι ενδεικτικό των σκηνών που εκτυλίσσονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα ΜΜΜ όλης της χώρας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

58 Σχόλια

  1. Μήπως ο ΕΟΔΥ να ενεργοποιήσει ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ συνδεδεμένο με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για άμεση ανάληψη ενεργειών;
    Όπως γίνεται και με τις παραβάσεις στάθμευσης.

  2. ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ !
    Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ
    ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΤΙΜΗΣΤΕ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ .

  3. Μια αλβανιδα ενας πασοκος και ενας γκευ.η ελλαδα του σημερα

  4. Ωρε! Γλεντια! Τα Ο.β.ρεοσπερματα, που καταφεραν, να μας διχασουν! Ειμαι σιγουρη, οτι γιορταζουν, την επιτυχια τους! Υπηρχε ενα βιντεο, με τον τιτλο: ” Ο πιο Πολεμοχαρης Λαος” και αναφεροταν, στους Ο.β.ριους! Διαδραματιζοταν στις Η.Π.Α και τους εδειχνε, να εχουν στησει χορο και τραγουδια, γιορταζοντας τον βο.μ.βαρδισμο σχολειων, της Παλαι.στινης! Και οταν ερωτηθηκαν, απο δημοσιογραφο, απαντησαν οτι πολυ καλα, τους εκαναν, αφου τα υπογεια των σχολειων, ειναι γεματα απο εκρηκτικες υλες, κλπ., που δηθεν, ειχαν βαλει, οι εχθροι! Και μαμω, τις Προπαγανδες! Μανουλες, σε κατι, τετοια!

  5. Εγω δεν εχω προβλημα γεμιζετε τα ταμεια του κρατους 5εκ euro απο προστιμα σε καταστηματα ,αποστασεις,μασκες,κλπ μεχρι να τελειωσει η πανδημια θα εχει φτασει το ποσο 15εκ.
    Απο εδω και περα η ελεγχοι θα ειναι περισσοτεροι δεν θα υπαρχει γενικη καραντινα αλλα θα κοιταξουν να εφαρμοσουν ολα τα μετρα…. απο εβδομαδα και χρηση μασκας σε εξωτερικους χωρους αλλιως προστιμο .

  6. Τέρμα στημένο. Αλλοδαπή, γέρος ψηφοφόρος ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, η έγχρωμη κοπέλα δίπλα του κ ο προστάτης νουλης.
    And the Oscar goes to..New big brother.

  7. 😂😂😂 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ 2020!!! ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΔΕΡΈΝΙΟ ΒΟΥΝΟ-covid 19!! Μασωνικα συστήματα για έλεγχο του πληθυσμού και τις μουφα πανδημίες!! Ελεγχομενες κλιματικές αλλαγές με σύστηματα tesla -haarp!! Έλληνα τι δεν καταλαβαίνεις????

  8. Μια αλλοδαπάρα που ένας Θεός ξέρει πως έφτασε στη χώρα και ένας απαράδεκτος γέρος που τόσα χρόνια μας κατάστρεψε με την ψήφο του και πάει να το παίξει αστυνομία, ασκεί βια και πρέπει να συλληφθεί. Απέλαση και σύλληψη θα συνέβαινε σε ένα σοβαρό κράτος.

  9. Εντάξει, έχουμε γεμίσει αλλοδαπούς που το παίζουν μάγκες και μάγκισες. Είναι κατάντια να ρωτάει η ρωσίδα λαθρομετανάστρια “ποιος είσαι εσύ” τον γηγενή Έλληνα μέσα σε λεωφορείο που έχει πληρώσει και ο πιο φτωχός Έλληνας… Και να έχεις και τον νεαρό γκέι αγνώστου εθνικού γένους να την υπερασπίζεται…

  10. Αν εχει λαδακι το καντηλι θα ζησεις παπου αλιως αν φυγει μη φοβασε δεν θα ερημωση ο ντουνιας..χωρια που θα γλυτωση το κρατις μια συνταξη…για πασοκο σε κοβο..

    1. Μάλλον μέχρι νηπιαγωγείο πήγες…Ελεος…

  11. Έναν τέτοιο λουγκρόγερο θέλω να συναντήσω κι εγώ να μου κάνει τα ίδια για να φύγει χωρίς μασέλα.

  12. Ρουφιάνος γέρος vs Ρωσοπόντιας σαλλλλλλλλονικιάς.

  13. ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΜ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ…ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ…ΠΙΟ ΨΕΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ MEGA!!! Σ-Τ-Η-Μ-Ε-Ν-Ο

  14. Όταν δεν υπάρχει αστυνόμευση για τα μέτρα αλλά πίνουν τον καφέ τους ή φυλάνε πολιτικά τομάρια, αυτά θα γίνονται!!!! Ας έβγαζε ο Χρυσοχοίδης άλλα 20 συνεργεία ελέγχων και θα σου έλεγα πως θα αισθανόταν η αλλοδαπή δικαιωματίστρια για το 150άρι που θα πλήρωνε. Αλλά που να βρεθούν τόσοι πολλοί αστυνομικοί και να τους ενοχλήσουμε από την χειμερία νάρκη τους.

      1. Καλά πήγαινε να πάρεις τα 0.60 σου.
        Α ξέχασα, κάνεις το μαλάκα όλη την εβδομάδα ή παίρνεις και ρεπό;

      1. Άμα πεθάνεις δώσε το κρανίο σου σε μουσείο. IQ 10 με 100 της μπανάνας.

  15. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΓΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΛΑΝΙΔΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΗΨΙΑ. ΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

  16. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ .ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

  17. Νομίζω πως όλα είναι στημένα για τις κάμερες.
    Δίνουμε σε μία αλλοδαπή ένα 50άευρο βάζουμε και ένα τραμπούκο κωλόγερο ψηφοφόρο του Κούλη με μάσκα να την παίρνει παραμάζωμα και πουλάμε εικόνα στα πρόβατα που κάθονται και βλέπουν.
    Στημένο παιχνίδι με κυβέρνηση , κανάλια , τραμπούκους κωλόγερους.Αν δε τους πάρουμε παραμάζωμα θα μας φάνε.Όπου βλέπετε ειδικά κάμερα κυνήγι.
    Τον Ευαγγελάτο τον ξέρουμε από παλιά στημένα ρεπορτάζ.Δεν αλλάζει αυτός.Χειρότερος γίνεται.

  18. ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΤΟ MEGA ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ;;;;;;;

    1. το μέγκα εκεί και το σκάι στο άλλο επεισόδιο που έβγαλε η αστυνομία τον άλλον σηκωτό.Απο κιντο ήταν η επίθεση του γέρου στο νεαρο.

      1. Για κάμερα φαίνεται και όχι για κινητό . Στημένο είναι και οι ηλίθιοι σχολιάζουν κιόλας

  19. Και τον Ευαγγελάτο τον πήρε ο πόνος ξαφνικά?? Που φτάσαμε αναρωτιέται!! Αντί να αναρωτηθεί που έφτασε ο ίδιος όταν έλεγε δημοσίως ότι όποιος δεν εμβολιαστεί θα πρέπει να διώκεται ποινικά!!

  20. Τότε γιατί σχολιάζεται ότι η ΜΕΘ καταλείφθηκαν από λαθρο αφού δεν υπάρχει κοροναϊος ?

  21. η λαθραία αλβανιδα φταιει η οι μασκολαγνοι?

    κρανίου τόπος η Ελλάδα! μπουρ….

  22. Και κάτι ακόμα, ακολουθεί συνέχεια η κάμερα τα δρομολόγια;πώς είναι παρόντες σε κάθε επεισόδιο;

    1. Αυτό είναι άξιον απορίας!!Αλλά τόσο καλοί ηθοποιοί?? Θα έπρεπε να τους πάμε στη δραματική!

  23. Είδατε, όλοι οι τρελόγεροι που ακούνε όλη μερα τηλεόραση.

  24. ΨΟΦΗΣΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΤΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΣΑΣ! ΟΥΣΤ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΣΕΛΑ ΣΟΥ, ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ!

    1. Ειστε τρισάθλια γουρουνια οι σχολιάστες. Εκτός από ηλιθιοι που πιστευετε κάτι που φαίνεται καραστημενο. Είσαι γυναίκα εσυ μωρε;Μεγαλώνεις παιδια ; Έχει γονεις ;Τι σκατά γυναίκα είσαι εσυ ήθελα να ξερα! Αλλά βέβαια εδώ οι περισσοτεροι είναι γνωστό ότι είστε τα γουρουνια των χρυσαυγιτών! Άντρες γυναίκες εσείς την ίδια μουρη έχετε!

    2. Εσύ που δείχνεις ασέβεια στους ηλικιωμένους, να ξέρεις ότι την περίοδο της κρίσης αυτοί οι ηλικιωμένοι συντηρούσαν σε μεγάλο βαθμό τους νέους που δεν είχαν δουλειά και μισθό. Αυτοί με την κομμένη η σύνταξή τους βοηθούσαν τους νέους. Το κατάλαβες σκατόψυχη αμόρφωτη?

      1. Αυτοί έφεραν τη χώρα εδώ. Ποιος ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ΝΔ 40 χρόνια; Να πούμε κ ευχαριστώ που μας κατέστρεψαν;

    3. Ετσι ακριβως…παρακαλαω τον θεο να μου στειλει εναν τετοιον στο λεωφορειο…Ετσι κ αλλιως χωρις μασκα ειμαι αλλα κατι κοτουλες μονο με λοξοκοιτανε…ενας θελω να μου κανει παρατηρηση…θα τον λιωσω…οπως το πες στον ταφο με την μασελα μαζι

  25. Η αστυνομία που ήταν ?γιατί δεν την πήρανε…..αφού είμαστε σε τόσο ελεύθερη χώρα… Η μία να φάει τα προστιματα και ο άλλος να πάει για τα ρατσιστικά σχόλια όπως λέει και το άλλο το δίποδο ζώων που ακούγεται να λέει της εξυπναδες…..

  26. Το όρθιο πτώμα φοβάται μη ψοφήσει μερικές μέρες νωρίτερα. Χεστήκανε πάνω τους οι κωλόγεροι ψηφοφόροι του κάθε Παπανδρέα και του κάθε Καραμανλή και του κάθε Σημίτη και Μητσοτάκη, χαρήκανε τη ζωάρα τους με τα δανεικά με ενέχυρο τα εγγόνια τους (ή τα εγγόνια των άλλων), και τώρα φοβούνται μη τυχόν και έρθει ο Χάρος λίγο νωρίτερα…. Θα ψοφήσεις γέρο και μετά θα συναντήσεις τον Κριτή σου, δε το γλιτώνεις. Που σηκώνεις και χέρι βρωμιάρη.

      1. AXAXAXAXAXAXAXAXAXA… Tο κορυφαίο σχόλιο της χιλιετίας!!!

  27. Χαχαχαχα…..μαλώνει ο καλόγερος με τη αλλοδαπή….ποιος είναι χειρότερος δε ξέρω…..

  28. πολλοί ηλικιωμένοι είναι πραγματικά για κλωτσιές, τις ζητάει ο οργανισμός τους!!

  29. Οι covidiots είναι σαν τις κατσαρίδες, υπάρχουν παντού… ‘Nough said ¯\_(ツ)_/¯

  30. Άλλη μία αλλοδαπή που θέλει να το “παίξει” έξυπνη, αλλά αυτό γιατί δεν το γράφεις Μ; Όπου σε βολεύει αναφέρεις τους ξένους; Εγώ για να το ξέρετε Μ είμαι μαζί σας εναντίον όλων των άπλυτων αλλά εδώ δεν έχετε δίκιο. Απ’τη στιγμή που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορωναϊός και δε φοράει μάσκα χάνει το δικαίωμά της να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ. Αν θέλει ας πάρει κανά ταξί και να το παίξει εκεί έξυπνη, αλλά φυσικά δεν την παίρνει εκεί. Όλοι οι ξένοι κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς επιπτώσεις και ο Έλληνας είναι εκείνος που τα πληρώνει όλα. Έχω δει πολλούς μουσουλμάνους να μη φοράνε μάσκα και κανείς δε μιλάει, φοβούνται να μιλήσουν μήπως τους πούνε ρατσιστές, εκεί φτάσαμε!!! Τέλος πάντων, αρνητές ή όχι, απ’τη στιγμή που υπάρχουν νόμοι είμαστε υποχρεωμένοι να τους σεβαστούμε, μας αρέσουν ή όχι. Αλλιώς ας γίνουμε όλοι αναρχοάπλυτοι… Αυτά και καλό βράδυ. (Ελπίζω να το ανεβάσετε το σχόλιό μου, ευχαριστώ)

  31. ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ” ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ! ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ” .. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 3.20

    1. Ρε φίλε είσαι ανθυγιεινός πανιβλαξ τελεια και παύλα

  32. Ουστ,στον τάφο σου !!! Ούτε για χαρακτηρισμό αξίζει ο χαραμοφαης, παρασιτογερος.Ε,ρε,και να ήμουν στο λεωφορειο, άπλωσε χέρι σε γυναίκα ο ανανδρος,κακομαθημένος …θα την είχε την μάσκα του φορεμενη στον κ@@@ λ@@@ του,δεν είσαι ελληνίδα….

    1. Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε σβάρνα τα ΜΜΜ και όποιον γέρο βλέπεις να διαμαρτύρεται να τον ξυλοφορτώνεις…Ρε δεν πας από εκεί που ήλθες αχρείε που θα μας το παίξεις τιμωρός…

  33. Τι άλλο θα δούμε θεέ μου.Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι έφεραν στην εξουσία τον Κούλη.Έχουν αμολυθεί στα λεωφορεία τρομοκρατώντας και απειλώντας όποιον δε φοράει μάσκα.
    Μου θυμίζουν τους καταδότες των Γερμανών.

    1. Δε μου χει ερθει ενας τετοιος…Θα τρωει με καλαμακι στ ορκιζομαι

Comments are closed.