Εικόνα-σοκ ένα χρόνο μετά! Η Νόνη Δούνια, σχεδόν γυμνή, φέρνει στο φως τα σημάδια που άφησε στο στήθος της το χειρουργείο στην καρδιά…

Κοινοποίηση:
1

Το πρώην μοντέλο και βουλευτίνα πια της ΝΔ, Νόνη Δούνια αντιμετώπιζε επί πολλά χρόνια ένα πρόβλημα στην  καρδιά που τελικά, πριν από ένα χρόνο, την οδήγησε στο χειρουργικό κρεβάτι.


Η ίδια, με αφορμή αυτή την «επέτειο», ανέβασε φωτογραφίες από το νοσοκομείο με τη μια από αυτές να προκαλεί σοκ αφού δείχνει στο σχεδόν γυμνό κορμί της τα σημάδια και τις ουλές που της άφησε το δύσκολο αυτό χειρουργείο.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Νεα Δημοκρατια-Νουνη Δουνια
    ‘Με την Ελλαδα δεν παιζουμε..
    τον παιζουμε’

  2. Και γιατί έπρεπε να μας το δείξει τώρα αυτό; μας έλειπε αυτή η εικόνα; μάλλον για να την λυπηθουμε

  3. Εχεις απολυτο δικιο φιλτατε D.
    Και μην κοιτας μονο τις μοντελες,αυτες ειναι επαγγελματιες στην πορνεια,κοιτα και αλλου.
    Π.χ. Θυμασαι μια `μοντελα` νεαρα Ελληνιδα που την επιασαν με 2,6 κιλα ηρωινης στο Χονγκ Κονγκ με μια κουκουλα στο κεφαλι και ντυμενη σαν πορνη;
    Ειχε ξεκινησει απο Αθιοπια και μεχρι να φτασει στην Ασια,φαντασου τι μπου…ες μαζευε. Που αν τις ενωσεις φτιαχνεις διπλη σιδηροδρομικη γραμμη και τυλιγεις ολη τη Γη. Ε,λοιπον φετος,προσεληφθη …ειδικη φρουρος!!!
    Μαλιστα κυριε.Αστυνομικος!!
    Εμεινες άναυδος ε;

  4. Με όσο πιο λίγους έρχεσαι σ επαφή τόσο πιο
    λίγο μολύνεται από τοξικούς χαρακτήρες και συμπεριφορές . Καλλίτερα Μ έναν που αγαπάς
    κι ας έχεις μόνο τα προς το ζειν παρά με πολλούς και μισητούς για να έχεις περισσότερα αλλά να μην μπορείς να τα μοιραστείς!! Τπτ δεν έχει αξία όταν το κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας!!

    1. Τα είπες όλα. Αλλά δυστυχώς σε αυτή τη γη ο κόσμος είναι εθισμένος στη βρωμιά και την ανηθικότητα. Ακόμα και αν κάποιος κάνει αυτό που λες πέφτουν από παντού να τους χωρίσουν γιατί βλέπεις “δεν είναι φυσιολογικό να είσαι με έναν άνθρωπο” θα πρέπει να τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα επειδή έτσι προστάζει η εποχή. Όσοι επιλέγουν να πάνε αντίθετα με το ρεύμα περνάνε δύσκολα αλλά τουλάχιστον έχουν αληθινή αγάπη και αξιοπρέπεια στη ζωή τους.

  5. Όλες οι πρώην ψωλαρπαχτριες των 90s έγιναν «μανουλες» και μπήκαν και στην πολιτική μιας κι έμειναν άνεργες. Το εσωτερικό κενό τους όμως και η εκδίκηση του ίδιου του σώματος τους ενάντια σε επιλογές που του επέβαλαν για το χρήμα οι ίδιες δείχνει ότι ο εσωτερικός εαυτός εκδικείται αυτόν που τον κακομεταχειρίζεται.
    Άσε που για να το πάθει αυτό σημαίνει ότι η
    προσωπική της ζωή είναι στα τάρταρα.
    Ζωή χωρίς αγάπη δεν αξίζει είναι ζωή μισή
    όσα λεφτά και θέσεις να έχεις.
    Εσείς νεαροί τι γνώμη έχετε???

Comments are closed.