Εθνικός κίνδυνος: Επιτήδειοι πωλούν ΑΦΜ σε μετανάστες για να θησαυρίσουν – Ο περίεργος ρόλος των φιλάνθρωπων ΜΚΟ

Κοινοποίηση:
1

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν επιτέλους οι φιλάνθρωπες ΜΚΟ που έχουν στήσει βιομηχανία πλουτισμού γεμίζοντας τη χώρα με μετανάστες.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα που αρχίζουν να αποκαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από τις προϋποθέσεις των ΜΚΟ το… «πάρτι» αφορά τα 1,6 δισ. ευρώ, που έχουν έρθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα.

Η καθημερινή μεταφορά μεταναστών στα ελληνικά νησιά καθοδηγείται και οργανώνεται ενδελεχώς από τις ΜΚΟ. Έπειτα, τους παραλαμβάνουν οι Επιτροπές Ασύλου και οι τοπικές αρχές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, οι οποίες τους καταγράφουν και τους εφοδιάζουν με τα απαραίτητα έγγραφα, άδεια παραμονής, δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας και δελτίο σίτισης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα τελευταία πέντε χρόνια οι ΜΚΟ και κάποιοι άγνωστοι παράγοντες (που δραστηριοποιούνται στα νησιωτικά παράλια της χώρας) απαιτούν από τις τοπικές Εφορίες του Ανατολικού Αιγαίου να εκδίδουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου στους παράτυπους αλλοδαπούς μετανάστες, φαινόμενο που ειδικά το τελευταίο εξάμηνο έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Ως εκ τούτου, αρκετές χιλιάδες μετανάστες, κατά πλειοψηφία Αφγανοί και Πακιστανοί (περί το 85%), έχουν ήδη λάβει Αριθμό Φορολογικού Μητρώου!

Την ίδια ώρα ένας αλλοδαπός Ευρωπαίος, που έρχεται στην Ελλάδα για οποιονδήποτε λόγο, ταλαιπωρείται ιδιαίτερα, ώσπου να βγάλει τα απαραίτητα έγγραφα…

Πρόσφατα, η ΔΟΥ Μυτιλήνης έγινε χώρος σύγκρουσης εκατοντάδων μεταναστών/προσφύγων, οι οποίοι -καθοδηγούμενοι από τις ΜΚΟ- απαιτούσαν να τους εκδοθεί ΑΦΜ, με το οποίο ήξεραν πως θα αποκτούσαν και δικαιώματα μετακίνησης, άδεια παραμονής, δικαίωμα μίσθωσης ακινήτου και ανοίγματος λογαριασμού σε τράπεζα.

Μάλιστα, μέσα στη ΔΟΥ Μυτιλήνης φαίνεται πως διέρρεε η πληροφορία ότι με το ΑΦΜ θα γίνει πιο εύκολη και η έκδοση ευρωπαϊκού διαβατηρίου…

Και το τρομακτικότερο όλων; Φαίνεται πως έχει στηθεί ένα παζάρι… ΑΦΜ. Κάποιοι που  καταφέρνουν να πάρουν τον πολυπόθητο αριθμό, τον πουλάνε σε «επιτήδειους», αφού η φοροδιαφυγή χωρίς υπαρκτή διεύθυνση είναι γενικά εύκολη!

Μάλιστα, λέγεται ότι η τιμή των πωλούμενων ΑΦΜ είναι ιδιαιτέρως… αλμυρή! Από 5.000 ευρώ και πάνω!

Tι γίνεται με τη σίτιση

Όσο για τη σίτιση, φαίνεται πως πολλές εταιρείες catering έχουν θησαυρίσει δίνοντας φαγητό αμφιβόλου ποιότητας στους αλλοδαπούς, πάντα σε συνεργασία με τις ΜΚΟ.

Αυτό επιβεβαιώνεται από έγγραφο-καταγγελία της ανώτερης στρατιωτικής διοίκησης Σάμου, 79ης ΑΔΤΕ, στο οποίο αναφέρεται ότι εταιρείες είχαν παραβεί τους όρους και τις προϋποθέσεις σίτισης, αναγκάζοντας την (79 ΑΔΤΕ) να ασχολείται με θέματα σίτισης τη στιγμή που υπάρχουν πιεστικές ανάγκες εθνικής ασφάλειας.

Οι δύο εταιρείες κέτερινγκ βρίσκονται στο στόχαστρο, καθώς αυτές διαχειρίζονται τη σίτιση στα κέντρα υποδοχής. Οι συγκεκριμένες έπαιρναν μέρος στους διαγωνισμούς για όλα τα κέντρα φιλοξενίας. Τα χρήματα για τη σίτιση αλλοδαπών που δόθηκαν στην Ελλάδα για την περίοδο Αυγούστου 2016 έως τον Αύγουστο 2018 προέρχονται από έκτακτα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Σύμφωνα με στοιχεία, η Ελλάδα από το 2015 έχει λάβει 456.000.000 σε έκτακτη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης. Από αυτά μόνο τα κονδύλια που δόθηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ύψους 48 εκατομμυρίων, τίθενται υπό εξέταση, κυρίως για το κατά πόσον οι εταιρείες catering, που ανέλαβαν το έργο, αποκόμισαν δυσανάλογα κέρδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Παιδιά μην γράψετε τα ονόματα τους γιατί αν ξανάρθει ο Σύριζα στην εξουσία θα τους κάνει υπουργούς. Τέτοια λουλούδια και να τα αφήσει στην απέξω?

  2. ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ……………………………….

  3. Δεν μου λέτε, ποιός κάνει κουμάντο στην ΑΑΔΕ ?
    Καλά η ΑΑΔΕ είναι από πάνω από το Ελληνικό Δημόσιο (Ανεξάρτητη Αρχή είναι), αλλά και οι ΜΚΟ ?
    Οι ΜΚΟ είναι πάνω από το Ελληνικό Δημόσιο ?
    Ποιοί δίνουν εντολές εκδόσεως Ελληνικού ΑΦΜ σε μή εν Ελλάδι φορολογούμενους πολίτες, άνευ ΔΑΤ κλπ στοιχείων και ποιός μαλακός διευθυντής Εφορίας ενδίδει σε τέτοιες πιέσεις ?
    ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :
    α) ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΜ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ.
    β) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΛΠ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΦΜ.
    γ) ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.

  4. Και η κυβερνηση σφυριζει κλεφτικα η μηπως ειναι συνενοχη.Αλωστε γι αυτο τρωγονται ολοι για την κουταλα και την εξουσια.Ολα αυτα σε βαρος της πατριδας και του συνολου.

  5. Αγαπητέ Στέφανε,

    Και αυτή η Πώληση ΑΦΜ σε Μετανάστες Είναι Περίεργη Ιστορία. Αφού αυτοί οι Άνθρωποι, Είναι Όλοι, Πρόσφυγες, Καταταρεγμένοι και Απελπισμένοι, Όπως Συνεχώς Λέει Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα Φιλικά Μέσα Προσκέιμενα σε Αυτόν ( που Ευτυχώς δεν το Λέει η ΝΔ, αλλά στο Μεταναστευτικό Ακολουθεί την Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ), ας Υποθέσουμε ότι Έχουν Καταφέρει να Μαζέψουν τα Χρήματα για τη Μετακίνησή τους στην Ευρώπη:

    1. Για Ποιό Λόγο δεν Έρχονται ΝΟΜΙΜΑ, και Προτιμούν να Δίνουν τα Χρήματα στους Διακινητές ( οι ΜΚΟ δηλαδή ), Ώστε να τοτυς Φέρουν οι ΜΚΟ και Μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΑ; Αυτό το Ερώτημα, δεν Έχει Απαντηθεί από Κανένα Πολιτικό και Δημοσιογράφο που Υποστηρίζει ότι Όλοι Αυτοί οι Άνθρωποι Είναι Πρόσφυγες και Χρίζουν Προστασίας και Αλληλεγγύης, και Είναι το Κλειδί της Υπόθεσης του Μετανατευτικού Προβλήματος.

    2. Αφού εν πάσει περιπτώσει, Έρχονται και η Ελλάδα τους Καλοδέχεται Όλους, οι Εικόνες που Βλέπουμε στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών, Δείχνουν Ανθρώπους οι Οποίοι δεν Έχουν Καμία Σχέση με Πρόσφυγες, Έτοιμοι να Κατασπαράξουν τα Πάντα, Φαίνεται Ξεκάθαρα ότι δεν Έχουν Χρήματα, που Βρίσκουν τα Χρήματα για να Αγοράζουν και ΑΦΜ; Θα Πει Κάποιος, ότι Μέσα στα Χρήματα που Δίνουν στις ΜΚΟ, για τη Μετακίνησή τους στην Ευρώπη, Είναι και η Αγορά ΑΦΜ. Ναι, αλλά αν Συμβαίνει Αυτό, ή και από τη Στιγμή που Έρχονται στην Ελλαδα, το Ίδιο Πράγμα Είναι, Είναι μία Πολύ Καλά Οργανωμένη Ιστορία, και δεν Εμπλέκονται ΜΟΝΟ οι ΜΚΟ, αλλά οι Υπηρεσίες του Κράτους, Διάφοροι Δικηγόροι για τα Νομικά Έγγραφα, Γιατροί για να Δίνουν τα Παραστατικά και τις Βεβαιώσεις ώστε να Φαίνεται ότι Δικαιούνται το Άσυλο, για παράδειγμα, το Μετα-Τραυματικό Στρες. Για να μην Μιλήσουμε, και για Εκείνους οι Οποίοι Κυκλοφορούν Ελεύθεροι, είτε στην Αθήνα, είτε σε Διάφορες Περιοχές της Ελλάδος, με τα Χιλιάδες Περιστατικά Βίας που Διαβάζουμε Καθημερινά, Βιασμοί, Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, … , όπου από τη Στιγμή που Εμπλέκονται Καθημερινά σε Τέτοια Περιστατικά, δεν Έχουν Καμία Διάθεσης Ομαλής Ενσωμάτωσης στο Κοινωνικό Σύνολο.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Αγαπητέ Άγγελε,
      οι μετανάστες και νόμιμα έρχονται και δεν έχουν ανάγκη να πληρώσουν για ΑΦΜ. Επίσης, ούτε ανάγκη ταυτοποίησης έχουν…Όλα τα προαναφερθέντα αφορούν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Επίσης εάν άκουσες τα καραβάνια αυτά με τα πανακριβα κινητά είναι από 88 χώρες…Μην αναμασάς και εσύ το κουτόχορτο του τάχα μετανάστη και βγες από το ενοχικό που μόνο η Ελλάδα έχει με τον ορισμό του Λαθρομετανάστη.

      1. Αγαπητέ Φίλε,

        Μα και Εγώ σε Αυτούς Ακριβώς Αναφέρομαι, τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ. Ασφαλώς και Έρχονται στην Ευρώπη Άτομα από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), Νομίμως με Όλα τα Απαραίτητα Έγγραφα.

        Το Θέμα Είναι Ότι Όλοι Αυτοί που Έρχονται στην Ελλάδα από την Τουρκία και Ασφαλώς Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, Ότι Κάτι δεν Κολλάει σε Όλο Αυτό, με την Έννοια, ότι Αφού με τον Ένα ή τον Άλλο Τρόπο Βρίσκουν τα Χρήματα, 1000, 2000, 3000 Ευρώ, για Ποιό Λόγο τα Δίνουν στους Διακινητές ( ΜΚΟ ) για να τους Φέρουν Εκείνοι και Μάλιστα Παράνομα, και δεν Έρχονται και Εκείνοι Νόμιμα. Αυτή η Ιστορία με τη Διακίνηση των Λαθρομετανστών, Είναι μία Πολύ Καλά Οργανωμένη Ιστορία, Όπου δεν Εμπλέκονται ΜΟΝΟ οι ΜΚΟ, και Υπάρχει Ένας Χορός Εκατομμυρίων στις Πλάτες Όλων Αυτών των Ανθρώπων.

        Εγώ στη Δομή Εργασίας Ανθρώπινου Δυναμικού που Διαχειρίζομαι για την Ανάπτυξη των Projects που Έχω Αναλάβει ( 450 Άτομα ), Έχω στις Ομάδες Εργασίας μου, 4 Παιδιά που δεν Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες, αλλά από το Πακιστάν, Κίνα, Ινδία και τη Νιγηρία. Είναι Όλα Παιδιά με τις Σπουδές τους, με τα Πτυχία και τα Μετα-Πτυχιακά τους, τα Παιδιά από το Πακιστάν, την Κίνα και την Ινδία Είναι Πτυχιούχοι στην Πληροφορική ενώ το Παιδί από τη Νιγηρία Είναι Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών, ενώ και οι 4 Έχουν Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αυτά τα Παιδιά Ήλθαν στην Ιταλία, Όπως Πρέπει, με Όλα τα Απαραίτητα Νόμιμα Έγγραφα, στην Αρχή Έβγαλαν Προσωρινή Άδεια Παραμονής για Τουριστικούς Λόγους, Διάρκειας 6 Μηνών, και από τη Στιγμή που Βρήκαν Εργασία ( Στέλνοντας Βιογραφικά και Πραγματοποιώντας Συνεντεύξεις σε Διάφορες Εταιρίες ) και Τελικά τους Πήραμε Εμείς στην Εταιρία, η Προσωρινή Άδεια Παραμονής Μετατράπηκε σε Άδεια Παραμονής για Λόγους Εργασίας. Και οι 4 Είναι Πολύ Καλά Παιδιά, δεν Έχουν Καμία Σχέση, με Αυτά τα Άτομα που Βλέπουμε Καθημερινά που Φθάνουν στην Ελλάδα με τις Βάρκες από την Τουρκία, ή και Έρχονταν στην Ιταλία Παράνομα. Αυτός Είναι ο 2ος Χρόνος που Συνεργάζονται με Εμάς, και Σχεδιάζω από τις Αρχές του Νέου Έτους, με Κάποια Νέα Projects που Αναλαμβάνω, να Προτείνω την Αναβάθμισή τους, σε Διευθυντές Έργων, Όπου Αυτή τη Στιγμή Συμμετέχουν στα Projects με την Ιδιότητα του Λειτουργικού Αναλυτή. Δηλαδή, στις Νέες Ομάδες Εργασίας που θα Δημιουργηθούν για την Υλοποίηση των Projects, να Τεθούν ως Επικεφαλείς των Ομάδων Εργασίας.

        Έχω Συζητήσει Μαζί τους, για το Μεταναστευτικό Πρόβλημα που Έχει Δημιουργηθεί στην Ευρώπη, για την Παράνομη Μετανάστευση, και Όλοι Είπαν, Ότι Μπορεί στην Πατρίδα τους η Κατάσταση να Είναι Δύσκολη και Απελπιστική, αν και δεν Βρίσκεται σε Καμία Εμπόλεμη Κατάσταση ( Όπως Λανθασμένα Παρουσιάζεται η Κατάσταση στην Ελλάδα ), να μην Μπορούν να Βρουν Εργασία στο Αντικείμενό τους, Όμως δεν Υπάρχει Απολύτως Κανένας Λόγος να Έρχονται Παράνομα, Μαζεύουν τα Χρήματα και Έρχονται Νόμιμα. Τώρα αν Κάποιος που η Χώρα του Βρίσκεται σε Πόλεμο, και Εγκαταλείπει την Πατρίδα του για να Γλυτώσει, Αυτός και η Οικογένειά του, Αυτό Είναι μία Άλλη Ιστορία. Ακόμη και Έτσι Όμως, θα Μπορούσαν Αυτοί οι Άνθρωποι, Αφού Μαζέψουν τα Χρήματα που Χρειάζονται να Έλθουν Νόμιμα στην Ευρώπη. Διότι, εάν τα Έχασαν Όλα Εξαιτίας του Πολέμου στη Χώρα τους, και δεν Μπορούν να Μαζέψουν τα Χρήματα, και Φεύγουν από τη Χώρα τους για να Γλυτώσουν, Επομένως Θεωρούνται Πρόσφυγες, Που Βρίσκουν τα Χρήματα για να τα Δώσουν στους Διακινητές για να τους Φέρουν Εκείνοι και Μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΑ;

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Συγγνώμη κύριε Άγγελε από Μιλάνο, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια στοιχεία.

          Διακρίνω μια υπέρμετρη προσπάθεια εκθειασμού των αλλοδαπών που αναφέρετε ως : “4 Παιδιά που δεν Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες, αλλά από το Πακιστάν, Κίνα, Ινδία και τη Νιγηρία”. Προσωπικά δε γνωρίζω το επίπεδο των σπουδών τους, αν δηλαδή τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου τα 4 Παιδιά που δεν Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες, έχουν κάποιο επίπεδο σπουδών εφάμιλλο με Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό Α.Ε.Ι. ή αν οι σχολές τους είναι ισότιμες με τα δικά μας π.χ. κολέγια.Αντιστοίχως, δε μπορώ να συγκρίνω το επίπεδο του μεταπτυχιακού της Νιγηρίας με το αντίστοιχο μεταπτυχιακό του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Ελβετίας, ως προς το επίπεδο παρεχομένων γνώσεων πάντοτε.

          Επίσης δε μπορώ – από τα γραφόμενά σας πάντοτε – να αντιληφθώ εάν οι χώρες τους είναι ή δεν είναι σε πόλεμο τελικά (γράφετε επί λέξει : αν και δεν Βρίσκεται σε Καμία Εμπόλεμη Κατάσταση – τα Έχασαν Όλα Εξαιτίας του Πολέμου στη Χώρα τους).

          Είσαστε ο μοναδικός σε αυτή την ιστοσελίδα (την οποία επισκέπτεσθε συχνά, αφού αναρτάτε τη γνώμη σας) που εκθειάζετε και επαινείτε, με περίεργο έως προκλητικό ομολογουμένως τρόπο τους αλλοδαπούς. Αν κάνετε μια σφυγμομέτρηση (gallop) γνώμης, να είστε βέβαιος ότι ένα ποσοστό άνω του 90 % θα διαφωνήσει με τον τρόπο σας. Δεν έχω άποψη για το τι γίνεται στην Ιταλία – εγώ επέλεξα να μείνω και να παλέψω επαγγελματικά στην Ελλάδα – όμως καλό θα είναι να προτιμήσετε για το έργο σας Ευρωπαίους εργαζόμενους. Όχι μόνο για το επίπεδο σπουδών τους, αλλά εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον, υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις αλλοδαπών εργαζομένων σε Έλληνες, οι οποίοι (αλλοδαποί) στο τέλος είτε έκλεψαν, είτε σκότωσαν τους εργοδότες τους. Επίσης, οι αλλοδαποί, λόγω του γεγονότος ότι (θεσμικά) η γυναίκα γι’ αυτούς είναι σκύλος δεύτερης κατηγορίας, ενώ όποια δε φοράει μπούργκα και παλτό, είναι εν δυνάμει πόρνη μιας χρήσεως, εδώ στην Ελλάδα κατ΄επανάληψη έχουν βιάσει ένα μεγάλο αριθμό γυναικών. Οι γυναίκες αυτές, είναι σύζυγοι κάποιου από εμάς, μητέρες των παιδιών μας, κόρες μας, επομένως προσέξτε εάν έχετε οικογένεια, είτε να την έχετε σε ασφαλή απόσταση από αυτά τα 4 Παιδιά που δεν Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες, αλλά από το Πακιστάν, Κίνα, Ινδία και τη Νιγηρία.

          Και κάτι τελευταίο : Οι αλλοδαποί πτυχιούχοι τι κόστος εργασίας έχουν ανά κεφαλή, συγκριτικά με τον Ευρωπαίο ομόλογό τους ;;

          1. Αγαπητέ Φίλε,

            Μάλλον ΔΕΝ Έχεις Καταλάβει Καλά, ο Σχολιασμός και η Άποψή μου για τους Αλλοδαπούς Αναφέρεται σε Όλη Αυτήν την Απίστευτη Κοροιδία που Συντελείται σε Βάρος της Ελλάδος Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα, Δηλαδή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ Μετανάστευση.

            Εγώ, σε Καμία Περίπτωση ΔΕΝ Συνφωνώ, Όπως και ο Περισσότερος Κόσμος, Ότι Όλοι Όσοι Έρχονται στην Ελλάδα ή στις Άλλες Ευρωπαικές Χώρες Είναι Πρόσφυγες, Διότι ΔΕΝ Προέρχονται από Χώρες οι Οποίες Βρίσκονται σε Πόλεμο και Επομένως Φεύγουν από τη Χώρα τους για να Γλυτώσουν από τη Φρίκη του Πολέμου. Για παράδειγμα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η Αλγερία, και Οποιαδήποτε Χώρα της Αφρικής, ΔΕΝ Βρίσκονται σε Κανένα Πόλεμο, Επομένως Αυτοί Είναι Λαθρο-Μετανάστες και σε Καμία Περίπτωση Πρόσφυγες, Επομένως ΠΡΕΠΕΙ να Επιστρέφονται είτε στην Τουρκία, είτε στις Πατρίδες τους, από τη Στιγμή που Έρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη Χώρα.

            Επίσης, ο Σχολιασμός μου Θέλει να Αναδείξει το Γεγονός Ότι στην Ευρώπη, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η Μετανάστευση από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ), Αρκεί Κάποιος να Έλθει ΝΟΜΙΜΑ, Δηλαδή με Όλα τα Απαραίτητα Έγγραφα που Χρειάζονται, και Όχι Αυτό που Γινεται, Όπου οι Διάφορες ΜΚΟ στην Ουσία Εκμεταλλεύονται Αυτούς τους Ανθρώπους. Αν Όλοι Όσοι Βλέπουμε Είχαν Μαζέψει τα Χρήματα για να Έλθουν στην Ευρώπη, θα το Έκαναν Νομίμως, θα Έρχονταν στην Ευρώπη από Μόνοι τους και Όχι διά Μέσου των ΜΚΟ, οι Οποίες Όχι μόνο τους Φέρνουν στην Ευρώπη, αλλά τους Φέρνουν και ΠΑΡΑΝΟΜΑ, και για να το Κάνουν Αυτό οι ΜΚΟ Έχουν Προηγουμένως Εισπράξει Εκατομμύρια.

            Και με την Αναφορά μου στα 4 Παιδιά που Πήραμε στην Εταιρία, από Πακιστάν, Κίνα, Ινδία και Νιγηρία, Αυτό Ήθελα να Αναδείξω, Ότι αν Κάποιος Πολίτης από ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), Έλθει Νόμιμα στην Ευρώπη, με Όλα τα Απαραίτητα Έγγραφα που Χρειάζονται, η Ευρώπη ΔΕΝ του Λέει Γύρισε Πίσω στην Πατρίδα σου. Στη Δική μου Δομή Εργασίας που Διαχειρίζομαι και Αποτελείται από 450 Άτομα ως Ανθρώπινο Δυναμικό, Αυτά τα 4 Παιδιά Είναι ΜΟΝΟ που ΔΕΝ Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες. Όλα τα Υπόλοιπα Παιδιά Είναι από την Ευρώπη, και Εκτός από την Ιταλία Προφανώς, Είναι Παιδιά από Ελλάδα ( 20, και Όλα Παιδιά τα Οποία Έφυγαν Σταδιακά από την Ελλάδα από το 2010, την Περίοδο που Ξέσπασε η Ελληνική Κρίση, με τα Μνημόνια και τα Αποτελέσματα της Μνημονιακής Πολιτικής και Όλα τα Παιδιά με Αξιοσημείωτο Βιογραφικό από Άποψης Σπουδών, Πτυχία, Μετα-Πτυχιακά, Σεμινάρια, Εργασιακή Εμπειρία, αλλά τους Έπιασε η Κρίση στην Ελλάδα, η Ανεργία και Έτσι Έφυγαν ), Πορτογαλία ( 8 ), Ισπανία ( 15 ), Γαλλία ( 9 ), Αγγλία ( 7 ), Βέλγιο ( 12 ), Γερμανία ( 14 ) και Ολλανδία ( 11 ).

            Το Επίπεδο των Σπουδών των 4 Παιδιών που Όπως Είπα ΔΕΝ Είναι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Πολίτες το Ανέφερα, 3 Πτυχιούχοι στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, Ένας Είναι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, και Όλοι Έχουν Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Λεγόμενο ΜΒΑ. Έχουν Σπουδάσει σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στη Χώρα τους και ΠΡΙΝ Έλθουν στην Ιταλία ( ή Γενικά στην Ευρώπη ), Έκαναν τις Απαραίτητες Ενέργειες από τη Χώρα τους, Ώστε να Γνωρίζουν εάν το Πτυχίο τους Αναγνωρίζεται ως Εφάμιλλο των Ευρωπαικών Πτυχίων και σε Ποιό Βαθμό, Διότι αν δεν Ήταν Εφάμιλλο με Κάποιο Ευρωπαικο ΑΕΙ, και Ήταν Επιπέδου Κάποιου Ευρωπαικού ΤΕΙ, θα Έπρεπε να Παρακολουθήσουν, 1 ή 2 Χρόνια Κάποια Σχολή ΑΕΙ, Ώστε να Πάρουν το Αντίστοιχο Δίπλωμα Επιπέδου ΑΕΙ.

            Όσον Αφορά στην Ερώτηση, για το τι Κόστος Εργασίας ανά Κεφαλή Έχουν οι Αλλοδαποί Πτυχιούχοι, Συγκριτικά με τον Ευρωπαίο Ομόλογό τους, Είναι το Ίδιο, με την Έννοια, για παράδειγμα, εάν Προσλαμβάνεται ως Μηχανικός Λογισμικού, Έχει τις Ίδιες Αποδοχές που Αναγνωρίζει η Ιταλική Νομοθεσία, μιάς και Μιλώ για την Ιταλία. Το Ίδιο Ισχύει και για Οποιαδήποτε Ειδικότητα, είτε για Θέσεις Εργασίας Χαμηλού Προφίλ Εργασίας, είτε για Θέσεις Υψηλού Εργασιακού Προφίλ ( Management ).

            Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.