Εθνικός εξευτελισμός: Ο Ράμα διατάζει και ο Μητσοτάκης υπακούει – Κλάμα τα παπαγαλάκια της ΝΔ

Κοινοποίηση:
ΡΑΜΑ (1)

Με μια εντελώς γελοία δικαιολογία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την τελευταία στιγμή την πολυδιαφημισμένη επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει την Τετάρτη στην Βόρειο Ήπειρο, και συγκεκριμένα στην Χειμάρρα, στην Λιβαδειά και στην Δερβιτσάνη, όπου θα είχε επαφές με τους Βορειοηπειρώτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «επειδή λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Χειμάρρα, στην Λιβαδειά και την Δερβιτσάνη μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα». Ο λόγος ακύρωσης δεν πείθει καθόλου -για να μην πούμε ότι είναι εντελώς γελοίος- γιατί, αν πραγματικά ήθελε ο Μητσοτάκης να κάνει την περιοδεία αυτή, θα μπορούσε να πάει άνετα με αυτοκίνητο (η απόσταση ανάμεσα στις τρείς περιοχές δεν είναι μεγάλη), δεδομένου μάλιστα ότι είχε γίνει νωρίτερα μεγάλη κινητοποίηση για την υποδοχή του.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς τι πραγματικά συνέβη. Ο Ράμα δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η περιοδεία αυτή (και ειδικά στην Χειμάρρα, στην οποία από το 1945 και μετά ουδέποτε οποιαδήποτε αλβανική κυβέρνηση αναγνώρισε ότι στην περιοχή αυτή ζουν Έλληνες στην καταγωγή και στην συνείδηση) και το γνωστοποίησε στον Μητσοτάκη, ο οποίος αντί «να πατήσει πόδι» και να επιμείνει σθεναρά έκανε πίσω, με αποτέλεσμα να βγει αυτή η άθλια ανακοίνωση περί «καιρικών συνθηκών». Το γεγονός δε ότι δεν προσδιορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη, αλλά λέει ότι «θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα», δείχνει ξεκάθαρα την κατάληξη – φιάσκο της όλης ιστορίας. Μέχρι και οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ «γλέντησαν» τον Μητσοτάκη για την υπακοή του στις διαταγές που του έδωσε ο Ράμα.

Τελειώνοντας, αντιλαμβανόμαστε την τραγική θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα διάφορα «εθνικόφρονα» «παπαγαλάκια» της ΝΔ (και) στον χώρο των Βορειοηπειρωτών, μετά την ματαίωση της επίσκεψης Μητσοτάκη. Όλες τις προηγούμενες ημέρες «πουλούσαν υφάκι» για την επερχόμενη επίσκεψη Μητσοτάκη, λέγοντας, σε γενικές γραμμές, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε την Βόρειο Ήπειρο, 31 χρόνια μετά την επίσκεψη του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη». Τώρα, σφυρίζουν αδιάφορα στην «καταιγίδα της ξεφτίλας» που έφερε η ματαίωση της επίσκεψης. Να τους θυμίσουμε, λοιπόν, ότι ο νυν πρωθυπουργός έγινε έρμαιο των επιθυμιών και των ορέξεων του Ράμα, την στιγμή που η Αλβανία έχει ανάγκη την Ελλάδα και όχι το αντίστροφο. Επίσης, να τους θυμίσουμε ότι η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τον Ιανουάριο του 1991 στην Ήπειρο είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Αντί να ισχυροποιηθεί η παρουσία τους στα εκεί προαιώνια Ελληνικά εδάφη, τους ξερίζωσε από τον Τόπο τους με ψεύτικες υποσχέσεις, με αποτέλεσμα να ερημώσει η Βόρειος Ήπειρος από το Ελληνικό στοιχείο. Αυτή ήταν και παραμένει η πατριδοκάπηλη ΝΔ. Ένα διαχρονικά ανθελληνικό κομματικό μόρφωμα.

Γιώργος Μάστορας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Στο αλβανικο σκουπιδι που δεν ξερει τι ηταν η ΜΑΒΙ .Να του πω πως στο αλβανικο φυλακιο της επισκοπης βρεθηκαν χωρις κεφαλια αλβανοι στρατιωτικοι και η ΜΑΒΗ ειχε αναλαβη την ευθυνη και ειχε προίδοποιησει πως αν οι αλβανοι συνεχισουν τα πογκρομ κατα των Ελληνων της περιοχης θα υποστουν τις συνεπειες.Γκεγκε αλβανε λαθρομεταναστη?

  2. Που ειναι αυτος ο Αλβανοφιλος που μας εκανε …..περιηγηση ταχα μου στην Αλβανια,παρουσιαζοντα την Βορειο Ηπειρο,σαν Αλβανια.αμ ο αλλος ο σφουγγοκωλαριος του Ραμα ο ξεφτιλας…..”Ελληνας” Προεδρος την Ν.Δ,καλα αυτος ο περιηγητης του κωλου δικαιολογητε η αγνια του για Βορεια Ηπειρο,αλλα ο αλλος που δεν τολνησε να πει ουτε το Ονομα Βορεια Ηπειρο.Με τετοιους Απατριδες πολιτικους να τους χαιρεστε εκει στο μαντρι της Νουδουλας..

  3. οτι παθαμε στην Κωνσταντινούπολη θα παθουμε και στην Αλβανια.Συνεχως μικραινει ο πληθυσμος απο τις μεθοδευσεις των Αλβανών

    1. οι χουντικοι αποκαλειτε τους βορειοηπειρωτες “αλβανους”… ασε κοιπον τις μπουρδες

  4. Τουρκία: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με 29χρονο, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά

  5. Κοιταξτε διαφορα με την επισκεψη του ερντο τοτε με συριζα που οχι μονο πηγε στη θρακη αλλα ξεστομισε και πολλα δηθεν για τουρκικη μειονότητα….
    Ο δικος μας εκανε οπως παντα τουμπεκι ψιλοκομμενο με τον ραμα και τολμησε να παει στην β.ηπειρο.
    Αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν νεοελληνες ραγιαδες

  6. μήπως το 2019 όταν ψηφίζατε κρατάγατε με το ένα χέρι το ψηφοδέλτιο και με το άλλο το πουλί σας ;

  7. Βορειος Ηπειρος γη Ελληνικη και θα ξαναγινει Ελληνικη μολις μια Εθνικη κυβερνηση παρει την εξουσια.Τιμη και δοξα στον Εθνομαρτυρα Κατσιφα. Ζητω η Μ.Α.Β.Η με τους αγωνιστές της

    1. Οποιοσδηποτε κυκλοφορει με καλασνικοφ, πυροβολει – απειλη τους παντες, τον σκοτωνουν. Παγκοσμιος νομος. Οσο για τη μαβη και ολα αυτα τα παραμυθια που λες, καλα κανεις και τα λες απο την ανεση του καναπε σου. Ξερετε που ειναι η Αλβανια, για ελατε να γελασουμε…. δεν υπαρχει βορειος ηπειρος. Μονο στα ονειρα σας.

      1. Alboz Που να ερθουμε βρε ονειροπαρμενε; Στη Βορειο Ηπειρο ηρθαμε και την απελευθερωσαμε 2 φορες, και μαλιστα η μια εναντιον των Ιταλων. Ωστε δεν υπαρχει Βορειος Ηπειρος; Γι αυτο ο Εντι Ραμα οταν επισκεπτεται μειονοτικο χωριο ποζαρει διπλα στην ελληνικη σημαια; Ελληνικα σχολεια, ελληνικες σημαιες, ελληνικα κτηρια, ελληνικα νεκροταφεια, ελληνικες εκκλησιες, ελληνικα παραδοσιακα μουσικα συγκροτηματα, ελληνικα φεστιβαλ (Ναρτα), ελληνικα αγαλματα (Θυμιος Λιωλης), μεχρι ελληνικες οδικες πινακιδες!!
        Ο Ραμα λεει οτι στο χωριο του (Βουνο), ολη η οικογενεια του γνωριζει να μιλαει ελληνικα, εκτος απο τον ιδιο.
        Διεθνως αναγνωρισμενη ελληνικη εθνικη μειονοτητα, ανεξαρτητα τι λες εσυ και ο παπους σου ο Τσαμης ο Ναζι.
        Για πες μας, το Πρωτοκολο της Κερκυρας γιατι εγινε και κερδισαν οι Ελληνες εκει καθεστως μειονοτητας;
        Κουμαντο στην Εκκλησια της Αλβανιας ποιος κανει; Και μετα ερχεται ο Μητροπολιτης Κορυτσας Ιωαννης να αναλαβει. Η μηπως περιμενεις βρε καημενε να επικρατησει καποιος του Φαν Νολι; Ανυπαρκτοι ειστε. Μονο τον Νικολα Μαρκου εχετε. Γελαει ο κοσμος. Στις εκκλησιες γιατι εχει στις εικονες αλβανικα και ελληνικα γραμματα; Λειτουργια γιατι εχει και στα ελληνικα; Δεν εννοω μονο στα μειονοτικα, αλλα σε ολη την Εκκλησια της Αλβανιας.
        Αντε και καλα ονειρα.

      2. Ψιτ αλμπανο δωσε πισω τα επιδοματα που επαιρνες τοσα χρονια δωσε και το διαβατηριο και την ταυτοτητα και πισω στα τιρανα

Comments are closed.