Εθνική Πατρών – Πύργου: Έχει 5 ευρώ; Κάνεις και… σεξ (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
patrwn-pyrgou

Σοκάρουν οι εικόνες που συναντά κάποιος που οδηγεί το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Πατρών Πύργου.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, στο ύψος των Βραχνεϊκων νεαρές ρομά κάνουν «πιάτσα» στην δεξιά πλευρά της οδού (ρεύμα προς Πύργο) προσδοκώντας… σε λίγα ευρώ που θα πάρουν από τον διερχόμενο που θα σταματήσει.

Τον οδηγούν στο βάθος, ανάμεσα στα δένδρα και σε λίγα λεπτά… έχει ολοκληρωθεί η αποστολή τους.  Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ληστειών στο σημείο και όλα γίνονται «κανονικά»…

Οι συγκεκριμένες νεαρές ή και οι φίλες τους, στο παρελθόν έκαναν «πιάτσα» λίγο πιο κάτω ή και στον παλιό σταθμό του τρένου στην Κάτω Αχαϊα.

Προφανώς λόγω της λειτουργίας του προαστιακού… «μετακόμισαν»!

Οσο για τα ποσά που ζητούν; Με 5 έως 10 ευρώ… ο πελάτης τους θα ολοκληρώσει την επιθυμία του.

1α 1β

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. τι γινεται???? εχει ξεπερασει την κολομβια……η ελλαδα, 4ο κοσμικο κρατος…… οι κατοικοι ειναι απλως κατωτατου βαθμου θεατες και μεγιστου βαθμου συνυπευθηνοι. τι αλλο θα συμβει??? ο σουλτανος δεν θα σας θελει πια…… και θα σας δωσει πισω στην μαμα μερκελιν……..

  2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΡΝΕΙΟ.

  3. Τι ξεφτίλα είναι αυτή? οι τοπικοί άρχοντες φορείς γιατί δεν κάνουν κάτι, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα υπάρχουν ιεροί χώροι κ ναοί, ελεεινά κ τρισάθλια ανθρωπάκια της καρέκλας κ της μάσας κατέστρεψαν την Ελλάδα

  4. Ένα τεράστιο πορνείο κατάντησαν την Ελλάδα. Όταν έρθει ο Κασιδιάρης στα πράγματα θέλω να τους καταντήσει στο μηδέν, να πηγαίνουν οι πουτάνες τους, οι γύφτισσες, να γαμιούνται για πέντε ευρώ για να ταΐσουν τα κωλόπαιδά τους και μαλάκες τους στη φυλακή for ever!

  5. χαχαχαχαχα Βλέπω συμφόρηση κυκλοφορίας τις επόμενες μέρες.

Comments are closed.