Εθνική Ελλάδας: Πέταξε… για Τιφλίδα και τον τελικό με Γεωργία

Κοινοποίηση:
6163558

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την Κυριακή (24/03) την εν Ελλάδι προετοιμασία του, με μια πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ατρόμητος.

Το… παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο Γκουστάβο Πογέτ και μετά το πρόγραμμα άπαντες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής (24/03) οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αναχώρησαν για την Τιφλίδα.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τρίτης (26/03) την Γεωργία στον τελικό του Path C των play offs του Nations League και σε περίπτωση νίκης θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 στην Γερμανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καμία στήριξη στην εθνική ομάδα.
    Οι λόγοι είναι αυτοί που δεν στηρίζουμε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου:
    -Να φύγει όλη η σαπίλα από την ΕΠΟ κάτι που δεν έγινε.
    -Να μπει το σωστό σήμα που απεικονίζει και συμβολίζει την ελληνική σημαία που είναι το σωστό Εθνόσημο που υπάρχει στο διαδίκτυο από 4 Νοεμβρίου 2013 και είναι το καλύτερο σήμα με ελληνική σημαία. Κάτι που δεν έγινε ακόμα από την ΕΠΟ τόσα χρόνια και περιμένουμε ακόμα.
    -Να ξηλωθεί και να αποσυρθεί το σήμα που είναι ψευτοεθνόσημο και είναι προσβολή και κακοποίηση ελληνικής σημαίας. Δεν έκανε τίποτα ακόμα η ΕΠΟ. Παγερή αδιαφορία από ΕΠΟ.

Comments are closed.