Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΔΕΗ στήνει… e-bike Festival!

Κοινοποίηση:
ΔΕΗ

Ενώ οι Έλληνες πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τουε στο ρεύμα, μας διαφημίζει την… πράσινη ενέργεια και τα πράσινα άλογα!

Με τους λογαριασμούς ρεύματος να έχουν εκτοξευτεί οι φωστήρες της ΔΕΗ βρήκαν νέο τρόπο να διαφημίσουν την εταιρεία και το έριξαν στην «πράσινη» ενέργεια. Έτσι στήνει το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος το ΔΕΗ e-bike Festival!

Το οποίο μάλιστα το εντάσσει στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), με μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ.

Και μας περιμένει να δοκιμάσουμε δωρεάν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα e-bikes, για κάθε ανάγκη και χρήση (για την πόλη, το βουνό, το δρόμο, αναδιπλούμενα κ.ά.). Όπως αναφέρει «και επειδή εκτός από την «πράσινη», σημαντική είναι και η «θετική» ενέργεια, κατά τη διάρκεια του διημέρου, ετοιμάζουμε παιχνίδια με αναμνηστικά δώρα για όλους»!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η ομάδα της ΔΕΗ θα είναι εκεί για να μας συστήσει τον ΔΕΗ myEnergy Coach και τη νέα πλατφόρμα ΔΕΗ myEnergy, «έναν νέο κόσμο με συμβουλές, προϊόντα και λύσεις, μέσα από τον οποίο μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση της κατανάλωσης στο σπίτι»!

Να ενημερώσουμε την ΔΕΗ ότι το πρόβλημα δεν είναι η διαχείριση της κατανάλωσης στο σπίτι, αλλά η διαχείριση των λογαριασμών που στέλνει η εταιρεία και δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα με επικοινωνιακού τύπου φεστιβάλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στο ποδηλατικό γύρο πάλι μέγας χορηγός ήταν η ΔΕΗ.Για αυτό μας έχει ξεσκίσει στο ρεύμα.Από που θα βγούνε οι χορηγίες;

  2. Δήθεν ολα για την πρασινη αναπτυξη…
    Ολα για την κονομα γινονται για ρωτηστε μια απλη βολτα μ αυτο ποσο θα σας στοιχισει και θα σας πεσουν τ αυτιά

  3. ΤΡΙΚΑΛΑ- ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ……. ΠΡΑΣΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΗΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΟΡΚΕΝΤΡΩΕΟΙΚΟΛΟΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑ

    ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΑΑΑΑΑ

  4. Ψωμί φαΐ δεν είχαμε στον φουτσο τριαντάφυλλα

Comments are closed.