Εβελίνα Παπούλια: Κατάθεση ΣΟΚ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Κρυβόταν πίσω από την κουίντα και κατέβασε το παντελόνι του»

Κοινοποίηση:
333-1024x693 (1)

Σοκαριστικά ήταν τα όσα κατέθεσε σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η Εβελίνα Παπούλια, η οποία είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό και είχε και εκείνη άσχημες εμπειρίες μαζί. Η ηθοποιός κατέθεσε, πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον κατηγορούμενο, εκείνος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Και αυτό όπως κατέθεσε η μάρτυρας δεν ήταν το μόνο περιστατικό.


Αρχίζοντας την κατάθεσή της η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως συνεργάστηκε με τον Π. Φιλιππίδη για πρώτη φορά το 1996-1997, όταν η ίδια έκανε αντικατάσταση σε ηθοποιό φίλη της. «Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας.

Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οταν κάποιος σου δείχνει τα…παπάκια του και εσύ δεν φεύγεις, αλλά συνεργάζεστε ξανά και ξανά, σημαίνει ότι γουστάρεις. Αν το έκανες γιατί ήθελες να κερδίσεις κάτι από αυτόν, σημαίνει ότι είσαι κοινή πορνη/βίζιτα. Με απλά λόγια είπα τι αντιπροσωπεύει το #metoo#. Και ύστερα βρίζουν τον Τσιτσιπα, που τα λέει χύμα και τσουβαλατα.

    1. Και τι ηθελες, να μεινει ανεργη για χαρη του ψυχακια?

  2. ΗΤΑΝ ΒΑΘΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΕΤΡΑΝ……ΤΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΒΙΖΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

  3. Δηλ. της ταδειχνε, της τα ξαναδειχνε, της τα ματα-ξαναδειχνε κιαυτη τιποτα; Πήγαινε και ξαναπήγαινε για δουλειά μζ του; Και τολμάει να λέει ότι ήταν και αντιδραστική; Οκ να πει και στην κόρη της όταν τα βλέπει να σιωπά και να πηγαίνει για το επόμενο

  4. του έκατσες πήρες τον ρόλο και μετά του ξαναεκατσες και πήρες και τον δεύτερο πρωταγωνιστικο ρόλο στο ΕΦΑΠΑΞ

  5. Οταν μπιπ για να παρετε ρόλους ήταν καλά;;;; τώρα που γίνατε σιτημένες γριές και δεν δίνει κανείς σημασία μου βγηκατε να το παίξετε παρενοχλημενες παρθένες

  6. Δηλαδή κάθε φορά που τον έβλεπε άλλαζε εαυτό; Θεότρελος, δαιμονισμένος. Είχε καβαλήσει το καλάμι ότι έχει ταλέντο και υποτιμούσε τους άλλους. Ούτε μια τρίχα απ’ τ’ α@δια των παλιών κωμικών.

  7. Αυτή με τόσες π…ς που έχει φάει αυτή του Φιλιππίδη την ενόχλησε;;
    Μάλλον θα ήταν μικρή

  8. Αυτος ο ανθρωπος δεν τα εκανε σε ηρεμη ψυχικη κατασταση.. Η Συμπεριφορα αυτη φανερωνει εναν αρρωστο ψυχοπαθη

  9. Γράφει ιστορία ο Φιλιππίδης…Όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση…Ο άνθρωπος ήταν γελοίος…Με λίγη εξουσία ήθελε να τα “πηδήξει” όλα…Έφυγε από το χωριό του ζώον και έγινε στην πόλη κτήνος.

    1. Ακριβως. Διαταραγμενοι σουργελο, και επικινδυνο

  10. ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ !!!!!!
    ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧ ΧΑΧΑ
    ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑ!!!
    ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΑΟΧ

Comments are closed.