Είναι 21 ετών και βγάζει… 343.000 ευρώ τον χρόνο από περίεργα αιτήματα ανδρών – «Μου ζητούν να κάνω το έντομο»

Κοινοποίηση:
1_i-make-300k-a-y-979133

Μια 21χρονη υποστηρίζει ότι άλλαξε προς το καλύτερο η ζωή της από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, καθώς πλέον κερδίζει 343.000 ευρώ, απλά ικανοποιώντας περίεργα αιτήματα που δέχεται από άνδρες.

Όπως αναφέρει η Mirror, η 21χρονη Elsa Thora εργάζονταν ως σερβιτόρα μέχρι την ηλικία των 19 ετών και έβγαζε περίπου 20.000 ευρώ τον χρόνο. Εντούτοις, αποφάσισε να στραφεί στο περιεχόμενο για ενήλικες και είδε τα κέρδη της να εκτινάζονται από όταν άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans.

Πλέον, κερδίζει 28.600 ευρώ τον μήνα και -σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται- βγάζει περίπου 343.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ για 200.000 ευρώ αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι και σκοπεύει να αποκτήσει και δεύτερο μέσα στο καλοκαίρι.

Η ίδια απολαμβάνει τα πλούτη της με ταξίδια σε όλο τον κόσμο, όπως σε Ταϊλάνδη, Ιταλία, Ελλάδα και Πολωνία, ενώ για αρκετούς μήνες μένει στο Μπαλί. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πραγματοποιεί περίεργες επιθυμίες ανδρών, όπως να προσποιείται το σκύλο και να γαβγίζει ή να κάνει το έντομο.

«Λατρεύω τα ταξίδια και μπορώ να εργαστώ όπου κι αν βρίσκομαι. Είμαι τόσο ευγνώμων. Μου αρέσει αυτό που κάνω» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήμουν πραγματικά έτοιμη να πάω στο πανεπιστήμιο. Μετά σε δύο εβδομάδες έβγαλα 2.500 ευρώ. Σε σύγκριση με τον τελευταίο μου μισθό ήταν τρελό. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη» είπε για την απόφαση να στραφεί στο Onlyfans.

Δείτε φωτογραφίες της

EuGQbkQXYAEnt5q AA18ThCi 1_stripping-for-s-844223 0_A-former-waitress-says-she-now-makes-her-annual-salary-in-a-MONTH-after-launching-an-OnlyFansΗΓ 1_i-make-300k-a-y-979133 0_stripping-for-s-844221 Et8Cb72XYAI4k2Y 0_A-former-waitress-says-she-now-makes-her-annual-salary-in-a-MONTH-after-launching-an-OnlyFans 0_i-make-300k-a-y-979132 1_i-make-300k-a-y-979128jpeg 1_ElsaJPG EuWOzoJWQAIPPx0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εδώ πάνου στου χουριό τις λέμε πουτάνες

  2. Γιατί προβάλλετε αυτά τα πρότυπα; Είναι κάκιστα παραδείγματα για την νέα γενιά…Αίσχος!!!

  3. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ, ΣΟΒΑΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΝΕΟΛΕΡΑΣ).

  4. ξεβρακωθειτε για να κονομησετε
    σε λιγα χρονια θα κυκλοφοραμε τσιτσιδι στουσ δρομουσ σαν τα ζωα ekei to pane ουτοσ η αλλιωσ
    ασε που μετα τον γαμο με ζωα θα exoyme και τιποτα εγυμοσυνεσ με πειραγμενα εμβρυα εκει να δεισ τι εχει να γινει.

  5. Ε ρε το μαμημενο το μνί πραγματι σερνει καραβι τελικά

  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

  7. 21 ετων και η κυτταριτιδα κοντευει να φτασει στους καλους

  8. Ασχετα απο το πως τα βγαζει τα λεφτα εγω θα κρινω μονο την εικονα της κοπελας.
    Αυτες οι γυναικες μας αρεσουν χωρις φωτοσοπ χωρς ψευτικα χειλια και μαλλια χωρις πλαστικα βυζια και κωλο γεμισμενο με πετρελαιοειδη οπως ολες βιζιτες και μη της Ελλαδας με χαμηλη αυτοεκτιμηση και γεματες ματαιοδοξια.

  9. Μαναρα μ αν και ψιλοεισαι για ανακυκλωση σε παω για τα….ευρα!

  10. ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ….ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ!!!!!
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ….ΤΡΑΙΝΑ!

  11. ΔΥΝΑΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

  12. Παίζει να είναι η μοναδική βίζιτ@, που να μην έχει βάλει στήθος. Μπράβο στην κοπελίτσα.

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ DD ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΑ ΣΤΑ ΔΥΟ.

Comments are closed.