«Είναι ειλικρινείς»: H Έμα Στόουν υπερασπίζεται τις πολυσυζητημένες ερωτικές σκηνές του “Poor Things” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Κ,ΞΦΓΗΨΩΛ

Τις σκηνές σεξ που είχε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Λάνθιμου, στη βραβευμένη ταινία «Poor Things», υπερασπίστηκε η Έμα Στόουν, λέγοντας ότι είναι «ειλικρινείς» ως προς την εμπειρία του χαρακτήρα της.

Η Έμα Στόουν υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια γυναίκα που επανέρχεται στη ζωή χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο του αγέννητου μωρού της από έναν αντισυμβατικό επιστήμονα (Γουίλεμ Νταφόε). Οι θεατές παρακολουθούν το ταξίδι της καθώς βιώνει εκ νέου τον κόσμο και απολαμβάνει τη σεξουαλική αφύπνιση και απελευθέρωσή της.

«Η Μπέλα είναι εντελώς ελεύθερη και χωρίς ντροπή για το σώμα της», είπε η Έμα Στόουν μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC. «Το σεξ είναι προφανώς ένα τεράστιο μέρος της εμπειρίας και της ανάπτυξής της, όπως είναι, νομίζω, για τους περισσότερους ανθρώπους στη ζωή», εξήγησε η Στόουν.
«Αλλά το βλέπω μόνο ως μια πτυχή πολλών πραγμάτων – την ανακάλυψή της για το φαγητό, τη φιλοσοφία, τα ταξίδια και τον χορό. Το σεξ είναι μια άλλη πτυχή. Η Μπέλα Μπάξτερ είναι εντελώς ελεύθερη και χωρίς ντροπή για το σώμα της. Δεν έχει μάθει να ντρέπεται από αυτά τα πράγματα ή να καλύπτει τα πράγματα ή να μην βουτά στην πλήρη εμπειρία όταν πρόκειται για οτιδήποτε. Επομένως, για να αποφεύγει η κάμερα κάτι τέτοιο, ή για να πει, εντάξει, θα τα κόψουμε όλα αυτά επειδή η κοινωνία μας λειτουργεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο… το ένιωθα σαν έλλειψη ειλικρίνειας για το ποια είναι η Μπέλα. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει απλώς να είναι γυμνός όλη την ώρα, αλλά κάποια που θέλει να τιμήσει τον χαρακτήρα όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό είναι μέρος του ταξιδιού της» είπε η βραβευμένη Έμα Στόουν.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, από την πλευρά του είπε ότι η υπόθεση της ταινίας «επιτρέπει σε έναν άνθρωπο, ιδιαίτερα σε μια γυναίκα, να γνωρίσει τον κόσμο με τους δικούς της όρους και να κάνει μια νέα αρχή από το μηδέν».

Υπενθυμίζεται πως η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερης κωμωδίας στις προσφατες Χρυσές Σφαίρες, ενώ η ίδια η Στόουν κέρδισε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και φ35 θα παρουμε, και οσκαρ θα κερδαμε, και λοατκια θα ψηφιζουμε, και με επιδοματα θα ζουμε. Τι διεν καταλαβιενς, α;

  2. Αυτός ο Λάνθιμος όλο ταινίες μέσα στην ανωμαλία βγάζει! Όλο μπούρδες!!!! Για αυτό φυσικά και βραβεύεται! Προωθεί την ανωμαλία και αυτά που θέλει η ΝΤΠ!

  3. Για να γυρίσουν καμιά μαλακια είναι πρώτοι και νομίζουν ότι αρέσει κιόλας. Θα ασχοληθούν αυτοί με την ιστορία του τόπου τους και θα την προβάλουν στο εξωτερικό; Είμαστε ο μόνος σκατολαος που βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ την πατρίδα, τους προγόνους και τις ρίζες του. Οι τουρκοι και άλλα συμφυρματα κατασκευάζουν την ιστορία τους αφού το μόνο που διαθέτουν είναι ποινικό μητρώο.

    1. Σειρά, μη περιμένεις να δεις κάτι σωστό από Hollywood. Εδώ μια ταινία για τον μεγάλο στρατηλάτη κάνανε και τον παρουσιάσανε λούγκρα. Μη πω για την Τροία που ο Πιτ μόνο που δεν έριχνε γλωσσόφιλα στον Πάτροκλο.

Comments are closed.