«Είναι βιολογικό όπλο». Αποκάλυψη τώρα από τον Χρήστο Κασταμονίτη – “Μας κρατάνε μέσα γιατί…Έρχονται 18 μήνες με…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
DOh7lLLX0AAH_BR

Ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Κασταμονίτης σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Είστε Αξιέπαινος Κύριε Κασταμονιτη, με σεβασμό και εκτίμηση σε αυτό που κάνετε , σας εύχομαι να είστε πάντα καλά.

  2. Τελικά πρέπει να ακούμε μόνο την Ρωσία που θα βγάλει το εμβόλιο σε 11 μήνες. Βέβαια ο ίδιος πιο πριν έλεγε ότι μόνο για τα 2 πρώτα στάδια παρασκευής του εμβολίου χρειάζονται 6+1/2 χρόνια. Τα περισσότερα από αυτά που λέει ο τύπος είναι αλλοπρόσαλα

  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ κ.λ.π. ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΗ , ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΥΔΗΝ !!

  4. αλλος ενας ψεκασμενος..τι αλλο θα ακουσουμε πια!

  5. O ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ . Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ

  6. Κύριε Κασταμονίτη, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνετε μάι εκπομπή και να προσπαθήσετε να αναλύσετε γιατί κανείς, από τους νεοέλληνες, δεν αντιδρά σε όλα αυτά τα παιγνίδια της ΝΤΠ, τα οποία είναι ηλίου φαεινότερα πλέον. Ευχαριστώ!

  7. ΑΔΕΡΦΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ.

  8. Από τις λίγες αδέσμευτες φωνές αυτές τις μέρες, ενδιαφέρον..

Comments are closed.