Είδε τον Χάρο με τα μάτια του! Σοβαρό τροχαίο για παίκτη της Λαμίας και την οικογένειά του – επέστρεφε από τον γάμο του στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση:
59a6be1567f8a0489e600444e8ec01fe_L

Πολύ σοβαρό τροχαίο είχε ο Βολιβιανός ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας, Ντάνι Μπεχαράνο και η οικογένειά του με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/07) στον Μπράλο, στο ύψος της Μονής Δαμάστας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Άγνωστο το διάστημα που θα απουσιάσει.
Όπως αναφέρεται, ο Βολιβιανός επέστρεφε από το Αγρίνιο όπου τέλεσε τον θρησκευτικό του γάμο, έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του και επέστρεφε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Λαμία.

Λίγο πριν από τις 04.00 π.μ. άγνωστο ακόμα πώς, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στο πρανές. Από την εκτροπή του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος – ο μεσοαμυντικός των κυανολεύκων – ενώ καλά στην υγεία τους είναι τόσο η γυναίκα του (που τραυματίστηκε ελαφρότερα), όσο και το παιδί του (που δεν τραυματίστηκε).
Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντάνι έχει χτυπήσει σε σαγόνι και ζυγωματικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατάγματα στην κλείδα και αναμένεται να μπει χειρουργείο.
Ακόμη είναι άγνωστο το διάστημα που θα απουσιάσει ο βασικός μέσος του ΠΑΣ Λαμία από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η απουσία του θα είναι πολύμηνη. Να σημειώσουμε πως το Σάββατο ο ποδοσφαιριστής παντρευόταν με την γυναίκα του στο Αγρίνιο.

lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά ρε γελοιοι Λαμιώτες, ο Βολιβιανός παίζει σε ομάδα τής Ελλάδας και σε εθνική τής δικής του χώρας? Μα ειστε τελείως ανεγκέφαλοι? Δηλαδή, δεν υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστες και παιρνετε ξένους? Και αν γινει αγωνας μεταξυ Ελλαδας – Βολ7βίας με ποιά θα παιξει; ποιά χωρα θα ευχεται (απο μέσα του) να κερδίσει; Αυτή που τον καλοταίζει ή αυτη που τον.. γεννησε? Ξέρετε πού στο δαιμονα ειναι η Βολιβία? Και γιατι δεν έκατσε στην χωρα του να παντρευτει, να βαπτιστει και να συνεχιζει να παιζει με ομάδα τής Βολιβίας, αφου, παίζει ετσι κι αλλιως? Τόσα λίγα ειναι τα λεφτα απο εκει που ειπε να παει και σε δευτερη.. δουλίτσα για να αυξησει το μεροκάματο?
    Τα πιο ζοα και αμόρφωτα πλασματα ειναι ολοι οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο και τα αθλιτικά γενικοτερα. Αποδεδειγμένο._ (Κεν Γοιλμπερ)
    ..
    ..Εγω παντως καθολου δεν στεναχωρηθηκα.

Comments are closed.