ΕΧΟΥΜΕ “ΠΙΑΤΟ” ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ! 24 πλοία περικύκλωσαν το Oruc Reis – Που βρίσκονται οι ελληνικές δυνάμεις

Κοινοποίηση:
ORUC-1

Το Oruc Reis συνοδεύεται από επτά τουρκικές φρεγάτες οι οποιες έχουν απλωθεί σε κοντινή απόσταση γυρω του, δημιουργώντας έναν προστατευτικό κλοιό. Σύμφωνα με πληροφορίες το τουρκικό ερευνητικο σκάφος έχει κινηθεί για λίγα ναυτικά μίλια εντος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, πραγματοποιωντας συνεχώς ελιγμούς οι οποίοι δείχνουν ότι μέσα στις προθέσεις του είναι να πραγματοποιεί ένα συνεχές «πήγαινε-έλα» μεταξυ ελληνικης και τουρκικής ΑΟΖ.

Πέρα από την κινητικότητα του Oruc Reis όμως, την ελληνική πλευρά ανησυχεί παράλληλα και η σημαντική συσσώρευση μεγάλων μονάδων επιφάνειας του τουρκικού στόλου, νότια της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι έχουν στείλει περισσότερα από 17 πλοία (φρεγάτες, κορβέτες και πυραυλάκατοι) και υποβρύχια μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου, στα οποία εάν προσθέσουμε και τις 7 φρεγάτες που συνοδεύουν το Oruc Reis, τότε συμπληρώνεται μια δύναμη περί των 24 πλοίων.

Εντυπωσιακό είναι όμως και το γεγονός ότι σε αυτήν τη δύναμη η Τούρκοι έχουν ενσωματώσει μερικές απο τις πιο ισχυρές μονάδες τους, όπως πχ φρεγάτες τυπου ΜΕΚΟ, στέλνοντας ετσι ένα επιπλέον μήνυμα και σε επιχειρησιακό επίπεδο, προς την ελληνική πλευρά.

Από την άλλη πλευρά, αντί να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε στα Ίμια, δηλαδή να στείλουμε στον πάτο της θάλασσας όλο το τουρκικό στόλο, καθόμαστε και τους κοιτάμε. Από απόσταση κιόλας αφού το πλησιέστερο ελληνικό πολεμικό πλοίο είναι στα 5 μίλια μακριά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εάν μπει στα Ελληνικά υδατα να πάει το λιμενικό να ελέγξει αν τηρούνται οι προδιαγραφές όπως μάσκα και γάντια διαφορετικά να πέσουν τα πρόστιμα και εάν δεν πληρώσουν , να στείλουμε Όλοι τη Βουλή Με τους 300 ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ να πανε μπουσουλωντας με την ΌΠΙΣΘΕΝ για την πληρωμή παλιοτομαρα προδότες .

  2. Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει. Τι να κάνει ο στρατηγός όταν του δένουν τα χέρια οι ¨πολιτικοί ¨ πυγμαίοι . Τι περισσότερο πρέπει να μας κάνουν οι της ΝΔ. Ξεχνάμε τον ¨Εθνάρχη¨ ότι η Κύπρος κείται μακρόθεν ?, το δάκρυ για την Μακεδονία ? Τον κεφτέ Κωστάκη με την απόπειρα δολοφονίας του που χέστικε πάνω του και μας παρέδωσε στον Γιωργάκη που μας έβαλε στα μνημόνια ? Τον ΣΥΡΙΖΑ με το δημοψήφισμα ? Τις Πρέσπες ? Και περιμένουμε από τον Κούλη να κάνει Πατριωτική πολιτική ????????
    Σκεφτείτε τι ψήφο ρίχνετε στο κουτί πίσω από το παραβάν . Όχι στους πουλημένους. Όχι στα τζάκια , Μόνο Πραγματικούς και νέους Πατριώτες πολιτικούς να ψηφίσουμε για να ξεβρωμίσει ο τόπος . Πρέπει κάποια στιγμή να τους δοκιμάσουμε. Έτσι και αλλιώς χαμένοι είμαστε , δεν χάνουμε και τίποτα .

  3. Αν πλησιασουν πολυ χωρις μασκα να τους ριξουμε προστιμο!!!

  4. “Oruc Reis – Που βρίσκονται οι ελληνικές δυνάμεις”. 🎼🎺Εις τον αφρο, εις τον αφρο της θαλασσας, η αγαπη μου κοιματε…🎼🎻, πάρακαλω σας κυματα μη μου την εξυπνατε…..🎼🎹

  5. Δεν το πιστεύω ότι θα μας βρει το ξημέρωμα πάλι ντροπιασμένους

  6. Τί λες τώρα ;
    Θα “ασχοληθούμε” , εμείς, με τους τούρκους ;
    Εμείς, ασχολούμαστε με αυτούς που δεν φοράνε φίμωτρα για τον κοροϊδο-ιό … και επιβάλλουμε πρόστιμα …
    Ο κόσμος, δηλαδή, καίγεται και το νιμου χτενίζεται …
    ΄Αντε στα κομμάτια, ΞΕΦΤΙΛΕΣ …

Comments are closed.