ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;;;; Τα’ χασε πλήρως ο γέρος! Ο Βαρθολομαίος ζητάει από τον Ελπιδοφόρο να “φακελώσει” την παρουσία και το έργο του Πατριαρχείου Μόσχας στην Αμερική

Κοινοποίηση:
varthol-INTIME-960x600

Επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr στους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης, ο Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος.

Με την εν λόγω επιστολή, ο Επίσκοπος Μηδείας φέρεται να ζητά από τους κληρικούς στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την δράση του Πατριαρχείου Μόσχας, της ROCOR και της OCA στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης.

Ο Θεοφιλέστατος στην αρχή της επιστολής μεταξύ άλλων τονίζει: “Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μου διαβίβασε επιστολή του Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με την οποία ζητά να προσκομίσουμε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο έκθεση για την παρουσία και το έργο του Πατριαρχείου Μόσχας εντός της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΕ
    οταν σε πρωτοσυναντησα πριν απο 33 χρονια καταλαβα οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΠΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. τελικως δεν ειχα κανει λαθος εκτιμηση. αποδειχθηκες ενας πρακτορας των τουρκων και εμμισθο δουλικο της Νεας Ταξης.

  2. Δυστυχώς το ανθελληνικό τουρκικό μασόνι βοθρολομέο στη διαμάχη του με τον Μακαριστό Χριστόδουλο, νίκησε χρησιμοποιώντας τις αντίχριστες μασονικές του διασυνδέσεις.
    Και τα τανόσκυλα του Ελληνικού κυνοφορβείου τον χρηματοδοτούν.
    Δυστυχώς,
    Άντε ψόφα ρε τούρκε μασόνε στη στοά της χεσταμπούλ.

  3. οσοι ειστε με το τουρκoπουτιν εξυπηρετειτε ξενα συμφεροντα, φιλε ellina…

  4. Μπορεί να αφήσει ήσυχους τους Ρώσους και να ανησυχεί για τον Σουλτάνο φίλο του. Οι Ρώσοι δεν μετέτρεψαν την Αγία Σοφία σε μουσουλμανικό χώρο λατρείας. Οι Ρώσοι δεν έστειλαν τον Ελπιδοκτόνο στις ΗΠΑ για να διχάσουν την ελληνική κοινότητα και την Ορθοδοξία. Αυτός το έκανε!

  5. Όταν έγινε Πατριάρχης, ήδη ήταν έφεδρος ταγματάρχης του τουρκικού στρατού, τα συμπεράσματα δικά σας …

    1. ψεκασμενος ονομα και πραμα εισαι φιλε… ειναι υποχρεωτικο ο Οικουμενικος Πατριαρχης να ειναι τυπικα τουρκος πολιτης

      1. Βρε πανηλίθιε και επειδή είναι υποχρεωτικό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος τράγος δεν υπηρετεί τα τουρκικά και σιωνιστικά συμφέροντα;

  6. Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος Τούρκος πατριάρχης.

  7. Με ολο το σεβασμο ηταν και ποτε ιερωμενος η πηρε τη θεση για να εξυπηρετει ξενα συμφεροντα ο κ. Εφεδρος του Τουρκικου στρατου?
    Μακαριστε Χριστοδουλε την ευλογια σου σ αυτους τους χαλεπους καιρους για την Ορθοδοξια.

Comments are closed.