ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ – ΕΙΧΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Παλιό Φάληρο. Νεκρή μια ηλικιωμένη. Σάββατο 14 Μαϊου 2022 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την πυρκαγιά στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου που στοίχισε τη ζωή σε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 78χρονη φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και για αυτό το λόγο έχει συλληφθεί ο 48χρονος γιος της ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και ανακρίνεται ως ύποπτος.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σκότωσε με δύο μαχαιριές στην καρδιά και στη συνέχεια, ο δράστης ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μαρμαράδικου στη Νέα Σμύρνη, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά για να καεί και ο ίδιος μέσα στο σπίτι.

 Η αρχική ενημέρωση:

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο, καθώς για το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας η αστυνομία ανακρίνει τον 48χρονο γιο της!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, με πληροφορίες να θέλουν τον 48χρονο να έχει μαχαιρώσει τη μητέρα του.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες Αρχές φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αρχικά, νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε διπλοκατοικία στο Παλαιό Φάληρο,  επί της οδού Σολωμού 53 . Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα, όπου ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα.

Στη συνέχεια απεγκλώβισαν μέσα από το σπίτι και τον γιο της με ελαφρά τραύματα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της ηλικιωμένης και εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

    1. Εσύ το έκανες στο κεφάλι σου κοπριτάκι ΝΔΟΥΛΙΚΟ;

  1. μήπως κάποια ένεση είχε ψυχιατρική παρενέργεια;;;; καρτούλες συμπληρώνονται γι’αυτά τα περιστατικά;;;;

  2. Ειναι απο την καραντινα παλαβωσε ο κοσμος τα λεγαμε απο εδω αυτοι η ιστορια θα κρατησει χρονια…..
    Οι κλεισουρα εχει αυτα τα αποτελεσματα….η της επιτροπης ειδικοι!! θα μας πουνε τιποτα που επιβαλανε στον κοσμο τα μετρα της τρελας.

    1. Ναι πρόσεξε από την καραντίνα είναι. Μάλλον ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ χρειάζεσαι ΜΟΥΛΕ στον εγκέφαλο.

    2. Από την κλεισούρα είναι η από την τεμπελιά!
      Άσε μας ρε φίλε….

  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΙΑ…

  4. ολοι ψυχολογικα προβληματα,καραμελες εχουν γινει

Comments are closed.