ΕΦΡΙΞΕ όλη η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΑΜΟΣ στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ με τον Πάρη Παπαδάκη! Μίλησε για “ΜΠΑΝΑΝΙΑ Μητσοτάκη” και έπεσαν να τον… φάνε τα κολλητάρια του ΚΟΥΛΗ! ΔΕΙΤΕ τι έγινε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadakis

Κόντρα μεταξύ κυβερνητικής πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης, πυροδότησε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη, το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που καταγράφει σημαντική οπισθοδρόμηση της Ελλάδας σε θέματα λειτουργίας του κράτους δικαίου, κάνοντας ειδική αναφορά στη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών.
Για κυβέρνηση «μπανανία», μίλησε ο Πάρης Παπαδάκης από την Ελληνική Λύση, αναφορά που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλειοψηφία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο χαρακτηρισμός «μπανανία μιτσοτακι» είναι πολύ επιτυχημένος στο να περιγράψει την Ελληνική πραγματικότητα δυστυχώς.

  2. ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΑ

  3. Καραμπουρδελο την εχει κανει τη χωρα, μπανανια σημαινει τιποτα! Αρχιμαγαρας σιωνιστης νεοταξιτης με σβαμπισιο ρηγμα στον εγκεφαλο! Το χρεος της χωρας στο Θεο, καμμενη πλυμηρισμενη γης! Βαμπιροτομαρο αντε ξεκουμπιδια!
    Μονο να ψηφιστει το αδερφικο νομοσχεδιο να παντρευτεις επιτελους!

  4. οχι απλως μπανανια την εχει κανει την Ελλαδα ο τυχαρπαστος αλλα και ενα απεραντο πορνειο φερνουν και συνεχεια τους βρωμυλους για τις ελιες αλλα προς το παρον μαχαιρονουν κοσμο και βιαζουν αυτην την χωρα κατεστρεψε ο ζαβος

  5. μοναδική λύση πλέον να πέσει ναπάλμ στο κυνοβούλιο

Comments are closed.