ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ! “ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
84cddb0210284f73ba42347ebb9dae6c

Σε μία εφιαλτική δήλωση προχώρησε στο Νταβός η βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας η οποία αποκάλυψε ότι η ψηφιακή ταυτότητα (αυτή που θα αναγκαστούν να παραλάβουν και οι Έλληνες μέχρι τον Αύγουστο του 2026) θα χρησιμοποιείται στο μέλλον για να εντοπίσουν «ποιος πραγματικά έκανε εμβόλιο ή όχι αλλά και ποιος θα πρέπει να παίρνει επιδοτήσεις»!

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας συνέχισε τη «σταυροφορία» της για να επιτευχθεί μία καθολική υιοθέτηση της ψηφιακής ταυτότητας, επειδή πιστεύει ότι θα είναι ωφέλιμη για τα πάντα, από το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μέχρι την εγγραφή στο σχολείο και για την παροχή αποδείξεων εμβολιασμού!

«Η [ψηφιακή ταυτότητα] είναι επίσης καλή για την εγγραφή στο σχολείο. Είναι επίσης καλή για την υγεία, ποιος έκανε πραγματικά εμβόλιο ή όχι. Είναι πραγματικά πολύ καλή για να παίρνεις τις επιδοτήσεις σου από την κυβέρνηση».

Όπως γίνεται κατανοητό η ψηφιακή ταυτότητα δεν θα είναι ένα απλό πιστοποιητικό ταυτοποίησης όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι κυβερνήσεις και ανάμεσα τους και η ελληνική.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. που να σε κάψουν τα πυρηνικά του Πούτιν μίασμα αφορισμένη ……
    δεν σας σώζει τίποτα.

  2. ΤΑ @@ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

  3. Να βγάλετε και ένα ψηφιακό δονητή να μας δείχνει πόσες φορές από πίσω και πόσες από εμπρός.Τα άλλα δεν μας απασχολούν

  4. Η Ψηφιακή Ταυτότητα είναι ότι χρειάζεται ο Εθνικός Ρουφιάνος GOV GR!!!
    Και οι 300 Βουλευταράδες συμφωνούν!!!

  5. Aυτο ειναι το μελλον… η το μελλον που σου πλασαρει η Νεα Ταξη Πραγματων για να κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και να μη ξερεις τι γινεται ? …Βγαινουν ειδησεις για εξωγηινους συχνα ( CNN – ΗΠΑ: Πάνω από 500 αναφορές στον αμερικανικό στρατό για «επαφές» με UFO – Τι λέει το Πεντάγωνο ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο… , θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη… (( μετα την Παγκοσμια Κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει )) . Μετα θα γινουν αλλα… ( Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος και οχι μονο ) , αυτα εχουν σχεση με την αποκαλυψη και αυτα θα γινουν , ολα τ αλλα ειναι ψευτοπροφητειες ( η στημενα παραμυθια ) .

  6. Κακό ψοφο να χουν όλοι όσοι μας κυβερνούν παγκοσμιος.για κάθε μπολι που θα κάνει ένας απλός άνθρωπος να χάνουν έναν δικό τους οι κυβερνώντες.να χάσουν ότι αγαπάνε.

  7. ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!! ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΠΟΥΛΗΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ!!!! ΙΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΜΙΤ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!!!!!
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

  8. νομιζετε μερικοι οτι ο πουτιν θελει κατι διαφορετικο; κουνια που σας κουναγε. ολες οι εξουσιες παντα ηθελαν να ελεγχουν καλυτερα το λαο

    1. και τι θέλεις να πεις μ’ αυτό; εχθρός δεν είναι Ρωσσία, εχθρός είναι οι Γότθοι. η συμμορία της ”δύσης”. δυτική Ρώμη, Βυζάντιο, Ανατολή, Αφρική, αμερικανική Ήπειρος, Ασία, Κίνα, Ινδία, όλοι υπέκυψαν στην αποικιοκρατία. η Ρώμη μάλιστα εξαφανίστηκε οριστικά. μόνο την Ρωσσία δεν υπέταξαν, το προσπαθούν 500 χρόνια τώρα αλλά μάταιος κόπος. αν υπολογίσουμε την αναγέννηση,Κίνας, Ινδίας, Περσίας, τότε το τέλος της ”Δύσης” θα είναι πολύ διδακτικό για τους ρατσιστές λαούς της.

    2. το ότι είσαι ακόμα ζωντανός και γράφεις τις παπάντζες σου, το οφείλεις στον Πούτιν.
      Μόνο αυτός αντιστέκεται σ’ αυτά τα φίδια και δεν μπορούν να τον βγάλουν από τη μέση.

  9. Η πυρηνική φωτιά του Πούτιν θα σας τελιώσει.

  10. αντε να το δω να δω ποιοι θα περνουν επιδοματα αλλος δουλευει στην ολανδια και παιρνει επιδομα στην ελλαδα σαν ανεργος μιλαμε για τρελλα

  11. …..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΡΑΓΙΑΔΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….

  12. Στο μεταξυ …. Mε γρίπη και υψηλό πυρετό ο Κυριάκος Μητσοτάκης
    ( Με γρίπη γύρισε απο το Νταβός, ο Γκαβός ).
    ( Αφου τα εμβολια ειναι τόοοοοσο καλά, ή έκανε ψεύτικα, ή τα εμβόλια ειναι για τον π….. )
    Ο πρωθυπουργός επέστρεψε ασθενής από το Νταβός. Το υπουργικό συμβούλιο, όπου θα έρθει ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, ενδέχεται ως εκ τούτου να πραγματοποιηθεί Τετάρτη 24/1
    ( Τριτη 23-1 συνεδριαζει η εκκλησια … )( Μη ξεχνάμε ο πρωθυπουργος ειναι ακομα αφορισμενος απο κ. Αμβροσιο )

    1. Ο αφορισμός είναι άκυρος σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο.

      1. Ναι είναι άκυρος με βάση των Μασόνο Ιερώνυμο.Ασε ρε από εδώ.Κανονικά αφρισμένος είναι ο δρακουμελ.

      2. Ο αρχιεπίσκοπος ειναι ακυρος με αυτα που κανει …

      3. Τον αφορισμό τον άρει μόνο αυτός που τον έκανε εφόσον ο αφορισμένος έρθει σε μετάνοια. Μιας που πήγες να ο παίξεις έξυπνος διάβασε πρώτα τι ισχύει.

      4. Αφορισμός από παπά λυπάμαι που θα σε στεναχωρέσω αλλά ισχύει κανονικά, άμα σε αφορίσει παπάς πηγαίνεις στη κόλαση!

  13. Πουτιν ριξε να τελειωνουμε με ολους αυτους. Τωρα ριξε πριν το σκεφτουν.Εξαφανησε τη κεντρικη ευρωπη μια και καλη μαζι και το μεγαλο νησι .Μονο μια φτανει εκει στο κεντρο στο Πικαντιλι.

Comments are closed.