ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ – Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kara

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με μία…ανάλυση υψηλού επιπέδου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κυριάκος θα μοιράσει δίκαια το Αιγαίο με την Τουρκία. Μάλιστα είπε πως η Τουρκία έχει το 25 τοις εκατό των ακτών στο Αιγαίο.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι αχάριστος. Αντίθετα, δεν ξεχνά ποτέ την ευεργεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι ιλιγγιώδης και ανεκτίμητη προς το πρόσωπό του.

Το λιγότερο λοιπόν που μπορεί να κάνει, είναι να ανταποδώσει. Έστω και λεκτικά. Διότι είναι αδύνατον να ευεργετήσει αντίστοιχα τον Κυριάκο…Μπορεί ωστόσο να προετοιμάζει το έδαφος για τη λύση που πάντα επιδίωκε η οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λοιπόν πρόσφατα χαρακτήρισε τον Κυριάκο ως «πρωθυπουργό του αιώνα, λέγοντας ότι στην Ευρώπη δίνουν μάχη για μια χειραψία μαζί του».

Χθές, σε νέα τηλεοπτική παρέμβαση του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η μεγαλοψυχία του Κυριάκου, όπως ο ίδιος την έζησε, θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με μία…ανάλυση υψηλού επιπέδου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κυριάκος θα μοιράσει δίκαια το Αιγαίο με την Τουρκία. Μάλιστα είπε πως η Τουρκία έχει το 25 τοις εκατό των ακτών στο Αιγαίο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μοιρασιά του Αιγαίου θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη. Λες και δεν υπάρχουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λες και δεν έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα όπως υποστηρίζει το δίκαιο της θάλασσας.

Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο εν αναμονή πρωθυπουργός θέλει διακαώς τοις 180 έδρες ώστε να προβεί και σε αυτή την δίκαιη μοιρασιά (εκτός από τις αλλαγές  στο σύνταγμα) χωρίς να χρειάζεται να παρακαλέσει κανέναν άλλο πρόθυμο. Άλλωστε, δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος εξίσου πρόθυμος έναντι της Τουρκίας, με τον Κυριάκο.

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Ομιλουνε ολοι ομιλουνε και οι γερικοι ελεεινοι βρωμεροι σαποιοι Κ@ΛΟΙ!!!
    Οπωs ελεγε και η Συγχωρεμενη η Μαλβινα,..ΩΞΩ Π@@@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!

  2. Όπου να’ ναι θα ψοφίσει αυτός. Η κόλαση τον περιμένει…

  3. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ!!!!!

  4. Από την Μαρικα Μητσοτακη έφαγαν πολλοί Με τους σάκους έμπαιναν τα λεφτά στο σπίτι της από τους επιχειρηματιες και εργολάβους Ένας από αυτούς ήταν και ο Καρατζαφερης του έδινε χοντρό παρά Τώρα πήγε με τον Κουλη για το ευχαριστω και μπας και τσιμπήσει ότι μπορεί ακομα

  5. εδώ είναι η πρόσκαιρη ζωή ,εδώ ήρθαμε για τεστ ,διαγώνισμα ,πανελλήνιες κ.τ.λ.
    η αιώνια ζωή είναι κοντά στον Ιησού Χριστό .
    οποιος ακολουθεί τον Ιησού Χριστό δεν θα είναι εύκολο και θα περάσει πάρα πολλά ,και πολύ δύσκολα .οποίος ακολουθεί τον έξω απο εδώ θα περάσει άριστα .
    οπότε διαλέξτε

  6. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ, (Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λοιπόν πρόσφατα χαρακτήρισε τον Κυριάκο ως «πρωθυπουργό του αιώνα, λέγοντας ότι στην Ευρώπη δίνουν μάχη για μια χειραψία μαζί του»).

  7. ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕς ΝΑ ΓΛΥΨΕΙς

  8. Που ειναι ρε καρατζαφύρερ το καναλι σου;
    Οσο ηταν ο χιος ειχες λιγη τηλεθέαση μετα που εφυγε σκοτωνατε μυγες .
    Παντα ηταν φανατικος οπαδος του μητσοτακη και δεν το κρυψε η μαϊμού γιαυτο και λακισαν ολοι οι βουλευτές του προς νδ

  9. Δεν πρεπει να ανταμοιφθει κι ο ΚΑΡΤΖΑΦΥΡΕΕΡ απο τη μοιρασια?????? Κατι να γλυψει ρε παιδακι μου. Σαν θρησκευομενος πατριωτης που ειναι …….

  10. ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΣΟΚΑΛΗ ΤΟ 2002 ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 7. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΒΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ

  11. Μας δούλεψες κάποτε παριστάνοντας τον πατριώτη αλλά καταλάβαμε τι ήσουν όταν ψήφισες τα μνημόνια του τουρκόφιλου Γιωργάκη μαζί με Πλεύρη, Βορίδη, Γεωργιάδη και Βελόπουλο! Μετα μπήκες και στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων που ψήφισαν τον αντιρατσιστικό! Τώρα εξυμνείς τον Κούλη που θέλει Πρέσπες! Και παλεύει να βάλει τα Σκόπια στην Εοκ και συναγωνίζεται τον προδότη Τσίπρα για να φέρει εκατομμύρια λαθρομετανάστες! Α ρε Ηλία, ξεφτίλησες τους προδότες που για 10.000 ευρώ μηνιάτικο στη βουλή, ξέχασαν τι λέγανε για Πατρίδα και Θεό! Τώρα θέλουν και το τζαμί αυτοί που μας ξεσήκωσαν κατά του τζαμιού και το λέγανε επικίνδυνο!!!

  12. μιλανε ολοι , μιλανε και οι κ..ωλοι
    ρε καλα σε μαυρισανε…

  13. Επιτελους τα ελλαδιστανικα βδελυγματα μαθαινουν οτι η γη που βρωμιζουν δεν τους ανηκει και το αιγαιο ειναι κιολας μοιρασμενο και δοσμενο οπως ολη η ελλαδα…… καλα τα καταφερατε μεχρι εδω…… η συνεχεια θα ειναι μαλλον πιο τουρκικη……

  14. ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΕ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΎΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΙ. ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ

  15. Κανονικός Εφιάλτης των Θερμοπυλων όνομα και πράμα. Να δούμε με τί τον έχει δεμένο ο Μητσοτάκης και τον εκβιάζει κι αυτόν….. Με τί καταθέσεις σε Ελβετιες και offshore companies στα νησιά Κεημαν. Γιατί δεν το κόβω να τον εκβιαζουν κι αυτόν με σεξουαλικα βίντεο σαν τον Ανδρουλάκη και το Τσιπρα… Το Μητσοτάκη δεν χρειάζεται να τον εκβιάσουν με κάτι.. Είναι τόσο βλακας που πίστεψε ότι θα μείνει για πάντα πρωθυπουργός ή ότι θα προλάβει να φύγει με το ελικόπτερο μόλις γίνει η στραβή

  16. Ως τι και με ποιά ιδιότητα ομιλεί η πορδη;;;
    Ρητορικό το ερώτημα.
    Προβλέπω να στήνονται λαικά δικαστήρια και με συνοπτικές διαδικασίες πολλοί να οδηγούνται στην κρεμάλα για εσχάτη προδοσία….

    1. Η θυλιπρεπεστατη πορδη εχει μεσο σαν αυτη που πηγε γιουροβιζιον

  17. Μαλάκα πουλημένε, δεν έχει το 25% του Αιγαίου η Τουρκία, έξι μίλια περιμετρικά των ακτών της έχει. Δηλαδή, αυτά που ισχυριζεται πως έχουν και τα νησιά μας.

  18. Ένας gay κ ένας “πατριώτης” μοιράζουν την χώρα. Δεν λέω για το βίντεο για κάποιους σ’ ένα καφενείο.

  19. μπανανισταν!!! αφρικανικη δημομπανανια!!!

  20. Γεια σου ρε πατριωταρα Καρατζαφυρερ! Καλα εφαγες χαρις στο μακαριστο Κωνσταντινο Μητσοτακη που σε χρησιμοποιησε αλλα και σ ανταμειψε! Τωρα τουμπεκι και στο μνημα σου συντομα! Γκεκε?

  21. Έβαλε τη μασέλα για να βγει στη τηλεόραση ο πολυεκατομμυριούχος πρόεδρος;

  22. Ενας σκατόγερος που θα έπρεπε να λέγεται καρατζαφέρ. Ντροπή σου τουρκόσπερμα….

  23. Ο απόφοιτος 1ης Λυκείου έχει απόψεις επί παντός επιστητού.
    Πορνοβοσκός κατ’ επάγγελμα, τούτο σημαίνει η σχολή του μανεκαίν, που διατηρούσε επί δωδεκαετία.
    Και σχολή δημοσιογραφίας με απόφοιτο των Γιώργο Λιάγκα…

  24. τι να κάτσεις να ασχοληθείς με τον μπαρμπα Γιώργο τώρα

  25. αυτος δε βγηκε και προτεινε ξεπλυμα χρηματος πριν χρονια οι οφ σορ εταιριες που εμαθα οτι τις περναγε σε αλλα ονοματα ισχυουν???? αν ισχυουν τοτε εβαλε κοσμο στο λουκι το χοντρο ….

  26. ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.
    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ …ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
    Αυτοί, τα χωράφια τους μοιράζουν. Βέβαια εσάς δεν σας πέφτει λόγος για τις ζωές και τις ψυχές των παιδιών σας.

  27. Πολύ καλά τα λέει ο Νέστωρ της δημοσιογραφίας. Μόνο με Κυριάκο θα έχουμε εθνικές επιτυχίες. ΝΔ 49%.

Comments are closed.