ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 14 ΚΟΜΜΑΤΑ – ΤΑ 31 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» (ΛΙΣΤΑ)

Κοινοποίηση:
vouli

Την πλήρη λίστα με τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές 2024 της 9ης Ιουνίου έδωσε στην δημοσιότητα ο Άρειος Πάγος. Ποιοι άλλοι «κόπηκαν» μαζί με τους Σπαρτιάτες.

31 κόμματα από τα συνολικά 46 που έθεσαν υποψηφιότητα πηραν τελικά το «πράσινο φως» απο το Α1 τμημα του Αρείου Πάγου ώστε να κατέβουν στις Eυρωεκλογές του Ιουνίου. Ομόφωνα οι ανώτατοι δικαστες του Αρείου Πάγου έκριναν ότι 31 κόμματα και πολιτικοί συνδυασμοί πληρούν τις προϋποθεσεις για την συμμετοχή τους στις εκλογές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εκτός μένουν οι Σπαρτιάτες και άλλα 14 κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα 14 κόμματα που μπήκαν δεν είχαν υποβάλει το απαιτούμενο παράβολο των 20.000 ευρώ. Έτσι, με την ομόφωνη απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές τα εξής κόμματα:

Τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές 2024 είναι:

1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

3. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

4. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

6. ΝΙΚΗ

7. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

8. Μέρα25

9. ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

10. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ

11. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΛΑ.Ο.Σ.

12. ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο

13. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)

14. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

15. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

16. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ

17. ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

18. ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα

19. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

20. ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)

21. Κίνημα 21

22. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

23. Ομογενειακό Δίκτυο Ελλήνων Ευρώπης (Ο.Δ.Ε.Ε.)

24. Νέα Αριστερά

25. ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

26. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

27. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

28. Ελλήνων Συνέλευσις

29. Πράσινο κίνημα

30. Δημιουργία

31. ΚΟΣΜΟΣ

Αντίθετα, τα κόμματα που παραμένουν εκτός της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωεκλογών 2024  είναι:

1. Σπαρτιάτες

2. Οικολόγοι πράσινοι – Πράσινη ενότητα

3. ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

4. Κίνημα φτωχών Ελλάδος

5. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

6. ΚΑΘΑΡΣΗ – Νίκος Αντωνιάδης

7. Πράσινη Οικολογία

8. Ελλάδα εμείς

9. Βόρεια Λέγκα Κράμα

10. Έλληνες – Δημήτριος Μιχάκης

11. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ

13. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΓΙΑΤΗΣ

14. Ελλήνων Νέα Αρχή

15. Παιδιά της Ελλάδος

Ευρωκλογές 2024: «Κόπηκαν» οι Σπαρτιάτες από τον Άρειο Πάγο

Το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Ανώτατου Δικαστήριο έβαλε «μπλόκο» στην κάθοδο του ακροδεξιού κόμματος στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου. Κατά την ανακήρυξη των κομμάτων που λαμβάνουν το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες ευρωεκλογές, οι 11 Αρεοπαγίτες που συνθέτουν το Α1 Πολιτικό Τμήμα, έκριναν ομόφωνα ότι το κόμμα «Σπαρτιάτες», με τους 11 κατηγορούμενους βουλευτές (μαζί και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς) για εξαπάτηση ψηφοφόρων και ηθικό αυτουργό τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, δεν πληρεί τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου, ώστε να δικαιούται συμμετοχής στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Άφησαν όλα τ ψευτοκομμουνιστικα κομματα κ εκοψαν τ δεξια για ν παρουν ψηφους. Κανενας ελληνας ν μη ψηφισει ΝΔ κ ψευτοαριστερους

  2. Εγώ μια απορία έχω?

    Αφού λέτε ότι είστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Αφού λέτε ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ

    Αφού λέτε ότι αγαπάτε την ΕΛΛΑΔΑ και θέλετε το καλό της χώρας και των κατοίκων της

    Αφού είστε κατά όσων κυβέρνησαν και εξυπηρετούν το σύστημα

    Γιατί δεν βοηθήσατε οικονομικά όλοι εσείς το νέο πολιτικό κόμμα με την επωνυμία ΚΑΘΑΡΣΗΣ του ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ που πρώτη φορά εδώ στο Makeleio το είδα και έχω κάτσει και έχω διαβάσει τα πάντα στην ιστοσελίδα αυτού του κυρίου που λέγεται ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (δικηγόρος) ώστε να μαζέψει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να συμμετέχει στις ευρωεκλογές (αν δεν με απατάει η μνήμη μου 20.000 ευρώ ήθελε για το παράβολο) και μετά θα χρειαζόντουσαν άλλα 40.000 ευρώ για τα ψηφοδέλτια και δεν ξέρω τι άλλο τα λέει αναλυτικά ο άνθρωπος στην ιστοσελίδα του.

    Μπορείτε να απαντήσετε ΝΑΙ/ΟΧΙ

    Άντε να σας δω? είχατε την ευκαιρία να κάνετε κάτι καλό τώρα στο ευρωκοινοβούλιο θα μπουν οι διάφοροι κλόουν που θα τσεπώσουν τον μισθό/σύνταξη μαζί με τους άλλους κλόουν στην ελληνική βουλή που τσεπώνουν τον μισθό/σύνταξη και εσείς καθήστε να ζήσετε με τον κατώτατο βασικό μισθό/επιδόματα/σύνταξη και να δουλεύετε 24/7.

    Σας συμβουλεύω να ακούσετε τα τραγούδια του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα

  3. Και τωρα ο κουλης και ο βελοπουλος νομιζουν οτι θα παρουν τους ψηφουυς τουςΑς γελασω χαχαχαχαχα

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

  5. ηδημοκρατια του μιζοτακη ειναι μια απεραντοσινη φασισμου οτι δεν τον βολευει με διαφορα τεχνασματα το βγαζει απο την μεση σε αυτο το κ(υ)νοβουλιο που ειναι πορνοβουλιο μονο ημοκρατια δεν υπαρχει οτι ενοχλει φευγει μας εχουν ζαλισει τα γκογκοδια στη ευρωπη κανουν το ενα στην ευρωπη κανουν το αλλο ας μας δειξουν ομως γιατι στην ευρωπη δεχονται ολα τα κοματα ειτε αρεσουν ειτε οχι για τους Σπαρτιατες τα λαμογια ειπαν οτι κοροιδεψανε τους ψηφοφορους γιατι κρυβοταν ο Ηλιας απο πισω μα καθολου δεν μας κοροιδεψανε τους ψηφισαμε ακριβως για αυτον τον λογο που ηταν ο Ηλιας αυτοι που κοροιδευουν ολο τον λαο ειναι καλυτεροι? σκατα στα μουτρα τους ειναι ουτε για τον βοθρο δεν κανουν αλλα εδω πληρωνονται ολα ΝΔ =δολοφονοιστα τεμπη ΣΥΡΙΖΑ= προδοτες μακεδονιας με δημοψηφισμα το οχι να γινεται ναι ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚη οπως λεγεται καταχραστες των ασφαλιστικων ταμειων ψηφιστε παιδια αυτους που χρονια σας πηδανε και απολαυστε το

  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η BADURASHVILI MAIA ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ .

  7. Καλά δεν ντρεπονται λίγο; Επέτρεψαν το τουρκικό κόμμα της Θράκης να κατέβει και κόψανε πχ το κόμμα Κάθαρση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη με τη γελοία δικαιολογία ότι κατέθεσε εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής; Ρε τα ξεφτίλισμενα ανδρείκελα του παπάρειου πάγου.

  8. Σφαξιμο θελετε ολοι σας νομιζω οτι ηρθε η ωρα αρκετα με σας δεν παει αλλο πρεπει να φερουμε λιγο το χαος και στην ελλαδα και να στειλουμε αρκετους κατω απο τα χωματα γιατι εσεις μυαλο δεν βαζετε.

    1. Μόνο ένας εμφύλιος μας έλειπε όταν υπάρχουν αλλόθρησκα ζώα δεν είναι η λύση αυτή πρώτα κοιτάμε τους γείτονες… Ένα χάος στην χώρα είναι ότι καλύτερο για τον τούρκο αυτό επωφελήθηκε και πριν 50 χρόνια με αποτέλεσμα να χάσουμε την μισή Κύπρο…

      1. Flipside, dεν είναι λογική αυτή να τους αφήσουμε να μας εξοντώσουν.

        Εδώ που φτάσαμε ή τους στέλνουμε όλους στο διάολο ή μας στέλνουν αυτοί.
        Ο ραγιαδισμός είναι προδοσία.

      2. Μέσω των εκλογών θα τους στείλουμε στο διάολο αυτό που έγινε τώρα είναι κατάλυση της δημοκρατίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας έχουν εξοντώσει… Με όλα αυτά που έχουν γίνει ούτε στην βουλή θα έμπαιναν οι Σπαρτιάτες οπότε είναι μικρή η ζημιά, κανένας πατριώτης δεν θα στηρίξει αυτό το κόμμα αν δεν αλλάξει αρχηγό και αυτό που έκανε θεωρείται προδοσία…

  9. Γελάνε και οι πέτρες ο Άθλιος Πάγος δίνει το πράσινο φως να κατέβει σε εκλογές ή γελοιότητα του Σώρρα ο οποίος εξαπάτησε τους πολίτες τους πήρε ταυτότητες τους πήρε ΑΦΜ τους πήρε τα πάντα με κοπέλες που λέγανε ψευδώς στον κόσμο ότι κάποιοι Έλληνες μετανάστες που δεν ήρθαν στην Ελλάδα ακόμα θέλουν να κάνουν νοσοκομεία να κάνουν παιδικές χαρές να κάνουν γήπεδα να κάνουν σχολεία και δεν τους επιτρέπει το κράτος και έτσι με αυτή την απάτη υπέγραφαν όλοι και μετά ξαφνικά εμφανίστηκε στην τηλεόραση μία μαϊμού με μούσια που μιλούσε στους Θεούς του Ολύμπου.Και τώρα ο Άθλιος Πάγος τους στέλνει για εκλογές με διεκδίκηση την Ευρωβουλή.

  10. η μιση ελλαδα θελει να χωθει στην χαραμοφαγια …46 κοματα για 9 500 000 ελληνες !!!!!! ΑΙΣΧΟΣ !!! θεατρινοι τραγουδιαρηδες δικηγορισκοι νοικοκυραδες μοδισρες κομωτριες μαγειρισες σερβιτοροι και καφετζηδες ,,,, ολοι οραματιζονται την τζαμπα μασα !!!! καταντησαμε να ειμαστε το νουμερο ΕΝΑ (1) τεμπελοχαναδων στον κοσμο !!! και το νουμερο ΕΝΑ (1)παραδειγμα προς αποφυγη παγκοσμιως !!!!

  11. Ο λαός ψηφίζει,αρκεί τα κόμματα να είναι προεγκεκριμένα από τη Νέα Τάξη και να προωθούν την νεοταξική ατζέντα.

  12. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΝΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ???ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΨΙΦΗΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ????

  13. χα χα χα. Αντε Ελληναραδες να σας δω πως θα σας κοροιδεψει ο Κουλης αυτη τη φορα. Δεν γνωριζετε απο λογισμικα .Ειναι σαν αυτο που κανουν οι τηλεφωνικες εταιρειες ,.Σου πουλανε 50gb ιντερνετ εσυ κανεις τεστ ταχυτητας στα γνωστα σαιτ και βλεπεις 50gb ενω στην πραγματικοτητα εχεις 5 η 10 το πολυ αναλογως τι πωλησεις εχουν κανει στη περιοχη και ποσοι μπενουν ταυτοχρονα. Για να μη τα πολυλογω σε κοροιδευουν μπροστα στα ματια σου. Για να το τσεκαρεις στα αληθεια το ανεβασμα μονο μπορεις για αυτο δε σου δινουν και συμμετρικο . Ακομα και εκει φυσικα κλεβουν. Οποτε καταλαβαινεις Ελληναρα τι ποσοστο θα παρει παλυ ο Κουλης και ας μη τον ψηφισει και κανενας.

  14. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 4,5% ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ…

  15. Καλά να πάθουν το χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να βρεθεί και κάποιος να κάνει ασήκωτους στο ξύλο στίγκα και κασσιδιάρη και να τους στείλει για πάντα στα τσακίδια.

    1. Λες ότι είσαι Αντι-φασίστας και το κείμενό σου δείχνει ότι είσαι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ από αυτούς.

    2. Όταν τα κόμματα παίρνουν εντολές από τα ξένα συμφέροντα και τους ολιγάρχες δεν γίνεται να μην στηρίζεις τους πατριώτες… Ο Στίγκας όπως και εσύ πρέπει να φάτε άγριο βρωμόξυλο μπας και βάλετε μυαλό, ο αριστερός φασισμός είναι ότι χειρότερο υπάρχει…

  16. ΚΟΜΜΑΤΑ Που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ:
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

    ΚΟΜΜΑΤΑ Αναρχομπαχαλακηδων
    ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ
    Μέρα25
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΚΕ
    Μ-Λ ΚΚΕ

  17. Οι Σπαρτιάτες εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους, οι άλλοι δεν εξαπάτησαν ποτέ τους ψηφοφόρους τους και ό,τι λένε προεκλογικά το κάνουν; Μας δουλεύουν.

  18. Αφού δεν κατάφερε ο Νίκος να βρει τα 20Κ, ΕΠΑΜ τότε.
    Και το παραπάνω άρθρο είναι η απόδειξη της ΧΟΥΝΤΑΣ που υπάρχει στη χώρα.

    Δεν έχει το κράτος 1.000.000 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα των εκλογών ενώ τρώνε δεκάδες δις το χρόνο τα λαμόγια.
    Αυτό τα λέει ΟΛΑ.

  19. Ετσι ετσι..κλασιδιαρεοι ξοφλησατε οριστικά…για να σας δω τωρα τι απογονοι σπαρτιατων ειστε..χεχεχε….Κυριάκο Μητσοτάκη σε αγαπάμε.. ζητώ η ΝΔ ζητώ το Ισραηλ

    1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΓΑΛΑΖΙΕ

    2. ζεις σε μια χωρα που εικρατει φασισμος καραμπινατος ολος ο κοσμος γελαει με την χωρα μας αυτο εσεις το λετε δημοκρατια εμεις το λεμε δημοκρατια του κωλου κανεναν ψηφοφορο δεν ξεγελασαν οι Σπαρτιατες απεναντιας η κουλα σας ξεγελαει χρονια τωρα τους ψηφοφορους της ταζει ταζει ταζει και στο τελος παιρνεται το πιο μακρυ ειστε μαχιστες εκτος αν σας αρεσει να σας φορμαρουν κατσε και σκεψου τι εχει κανει μεχρι σημερα η κουλα σου αφησε τα νησια ανυπερασπιστα στον Ερντογαν θα τα καταλαβει χωρις να πεσει σφαιρα γιατι τους αφησε εκει με σφεντονες ωραιος ηγετης το λαμογιο του δοσιλογου της κατοχης σας ενοχλουν τα εδω πατριωτικα κοματα και δεν σας ενοχλει που σκυβετε στα τεσσερα στο ζελενσκι αντε περαστικα σας παιδια και ολα θα πανε καλα με τα δημοκρατικα σας τοξα η Ελλαδα θα φτανει μεχρι την Λαρισα

    3. Γαλάζιες μισσεληνικές ακρίδες, έχετε καταντήσει χειρότεροι από τους κομουνιστές του ΕΑΜ.

    4. Ψήφισε κι εσύ έναν αφορισμένο κρετίνο που έχει φίλους παιδεραστές,μπορείς.Δείξε πόσο σκουπίδι είσαι

Leave a Response