ΕΥΓΕ! Μεγάλες διαδηλώσεις στην Ιρλανδία για τη λαθρομετανάστευση – Τα πατριωτικά λόγια μιας γυναίκας που συγκλονίζουν (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
irlandia

Είναι από τις φορές που ο ρόλος των social media αποκτά υπόσταση. Τις τελευταίες ώρες στην Ιρλανδία γίνονται τεράστιες διαδηλώσεις εναντίον της λαθρομετανάστευσης. Εδώ βέβαια δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα από τα ελληνικά “πετσωμένα” κανάλια.

Δείτε και ακούστε όμως, τα λόγια μιας ηλικιωμένης γυναίκας που συμμετέχει στις διαδηλώσεις:

“Είμαι εδώ για τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου,την κέλτικη φυλή μας,τον πολιτισμό μας,τις παραδόσεις μας και τις χριστιανικές καθολικές θρησκείες μας. Δεν θέλω η Ιρλανδία να γίνει προπύργιο του Ισλάμ!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εκεί στη Ευρώπη άρχισαν να ξυπνάνε, εδώ μας έχει φάει η μ@κ@κι@ του 41% και του (αντί) συνταγματικού τόξου.

  2. σε ολο τον κοσμο καποιοι διαμαρτυρονται μονο στην ελλαδα των χοιροβοσκων νεοελληνων ειναι κουλης και ξερο ψωμι και μετα τον κασελας νεοελληνες κοπρολαγνοι θα λεμε.. Ρε ουστ…

  3. Οι ΜΚΟ δεν κουβαλάνε μόνο όλους τους τεμπέληδες της Ασίας και της Αφρικής που τους βαφτίζουν “πρόσφυγες” για να τα οικονομάνε. Κουβαλάνε και τα προβλήματα των χωρών του τρίτου κόσμου (αρρώστιες, βρωμιά, βία, εξαθλίωση, πορνεία, εμπόριο ναρκωτικών, κλεψιές, δολοφονίες) και τελικά η Ευρώπη κατάντησε τριτοκοσμική. Και το τραγικό είναι ότι οι λαθρομετανάστες δεν έχουν καμία όρεξη να ενσωματωθούν αντίθετα θα ενσωματωθούν οι Ευρωπαίοι στις τριτοκοσμικές πόλεις που δημιούργησαν οι έμποροι των ΜΚΟ.

Leave a Response