ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ! Αργολίδα: Σπίτι υπερπαραγωγή ενόψει της 25ης Μαρτίου – Ήρωες του 1821 και μια τεράστια ελληνική σημαία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Με μία τεράστια Ελληνική σημαία κάλυψε το σπίτι του ένας κάτοικος της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019.

Η εν λόγω σημαία έχει ούτε λίγο ούτε πολύ μέγεθος 140 τετραγωνικά μέτρα!!!

Την Σημαία τοποθέτησε στο σπίτι του ο Ιωάννης Αθανασόπουλος κάτοικος Νέας Κίου εν όψη της εορτής της 25 Μαρτίου, ενώ διακόσμησε τα κάγκελα του σπιτιού με πορτραίτα ηρώων του ΄21 και τοποθέτησε πανό που αναγράφει Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Το θέαμα εντυπωσιακό καθώς η τεράστια Ελληνική σημαία φαίνεται από αρκετά μακριά.

πηγή: argolikeseidhseis.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προς τον υφασματεμπορα:Η διαφορα μεταξυ αυτων που κανουν υπερβαση και αυτων(;)… που δεν κανουν τιποτα ειναι οτι οι πρωτοι πανε την χωρα μπροστα και οι αλλοι καθονται επανω στις επιτυχιες των πρωτων και τις αποπατουν βλεπε πασοκ,νδ,συριζα και λοιπου συρφετου

  2. η έπαρση,,η αλαζονεία , το φαίνεσθαι ,η αυτοπροβολή έχουν σαν αποτέλεσμα όλο αυτό το θεατρικό σκηνικό,,,,οι επαναστάτες ποτέ δεν είπαν σε κανένα τι έκαναν στην ζωή τους η τον πόλεμο ,,ηταν μετριοπαθείς χωρίς φανφαρισμούς και φωτοβολίδες,,,,,,, δηλαδή εμείς που δεν βάλαμε σημαίες δεν είμαστε Ελληνες ??
    η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΈΤΑΙ ΜΕ ΥΦΆΣΜΑΤΑ 150 Τ.Μ. ΚΎΡΙΟΙ ????????

Comments are closed.