ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ!!! Η Τουρκία ανοίγει προξενείο στην Βεγγάζη! – Στο έλεγχό της Άγκυρας όλη η χώρα

Κοινοποίηση:
AP23278617351779

O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χ.Φιντάν δήλωσε στην κοινή δήλωση Τύπου που έκανε με τον ομόλογό του Ίαν Μποργκ στη Μάλτα, ότι αποφάσισε να ανοίξει ξανά το προξενείο της Άγκυρας στην πόλη Βεγγάζη στα ανατολικά της Λιβύης, όπου υποτίθεται ότι εδρεύει η «συμμαχική» στην Ελλάδα κυβέρνηση!

Με άλλα λόγια, αυτό το βήμα μπορεί να σημαίνει ότι η Τουρκία θα αυξήσει τις διαπραγματεύσεις με επίσημους παράγοντες στα ανατολικά, όπως και στη δύση.

Η επαναλειτουργία του προξενείου της Βεγγάζης δείχνει ότι η διαδικασία εξομάλυνσης που ξεκίνησε με την ανατολή μπήκε ξανά στην ημερήσια διάταξη και αυτή η προσέγγιση δείχνει τη δυσφορία της Τουρκίας με τη συνεχιζόμενη συγκεκαλυμμένη αντιπαλότητα μεταξύ ανατολικής και δυτικής Λιβύης, συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων ομάδων και την αποτυχία της διαδικασίας συμφιλίωσης.

Τόσο πολύ που η στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στα δυτικά της χώρας έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται… «σταθεροποιητική»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “Στο έλεγχό” βρωμοσκιπιταρια πετσωμενοι

  2. Και τους Ελληνες που φαγανε προς τα εκει κατω εγινε κατι ? Η ξεχαστηκε το θεματακι? Καλα οι στρατιωτικοι αλλα οι πολιτες ? Εσυ δηθεν προεδρε της κοινοτητας εισαι σαν ολους τους αλλους ε ? Σου εδωσαν την ελληνικη σημαια οταν εστειλες στον ταφο τα 2 παιδια σου? Πιστευω να σου εμεινε και κανενα για να το διορισουν και να σωθει οπως λενε. Σε ποιο υπουργειο το βαλανε ?

Comments are closed.