ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η “ΑΠΟΦΑΣΗ – ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ” ΤΟΥ Α.Π: “ΚΟΡΑΚΙ” ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ FUNDS ΚΑΙ…ΕΣΤΕΙΛΕ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ – ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ

Έτσι εξηγούνται όλα, με την πρόσφατη απόφαση-γκιλοτίνα του Α.Π που έκρινε υπέρ των funds και των πλειστηριασμών και μάλιστα με διαδικασίες fast track. Ο κοσμάκης θα χάνει τα σπίτια του μέσα απ’ τα χέρια του με υπογραφή Ντογιάκου, όχι του αρχιεισαγγελέα του Α.Π, αλλά του δικηγόρου υιού.

Ο υιός του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, Eυάγγελος Ισιδώρου Ντογιάκος, είναι δικηγόρος, σύμβουλος του υπουργού Κώστα Καραμαλή και εκπροσωπεί ένα από τα funds και μάλιστα ίδιος υπογράφει κατασχετήριο, που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται μάλιστα ότι την ίδια ημέρα έγινε κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη του Αρείου Πάγου, όπου 56 Ανώτατοι δικαστές ψήφισαν υπέρ των πλειστηριασμών και μόνον 9  καταψήφισαν.

Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα ηθικής φύσεως, ενώ εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει υπέρ των funds και των πλειστηριασμών, την ώρα που ο γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παρέχει δικηγορικές υπηρεσίες σε servicers που διαχειρίζονται «κόκκινα δάνεια».

Αντικατέστησε δολίως τον εαυτό του ο Ισίδωρος

Η σύνδεση του υιού του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου με τα funds, είναι ίσως και η εξήγηση στο γιατί, ενώ αρχικά επρόκειτο να ανέβει στην έδρα ο ίδιος ο Ανώτατος Εισαγγελέας, στη συζήτηση, που έγινε στο εν Ολομελεία Δικαστήριο του Αρείου Πάγου στις 26 Ιανουαρίου, τη θέση του πήρε ο Αντεισαγγελέας ΑΠ Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που επίσης τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών

  1. Ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο του υπ αριθμόν… Ειδικού Πληρεξουσίου του Συμβολαιογράφου… της εταιρίας “GALAXY IN FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY” (ΓΚΑΛΑΞΥ ΙΝ ΦΑΝΤΙΝΓΚ ΝΤΕΣΙΓΚΝΕΙΤΕΝΤ ΑΚΤΙΒΙΤΥ ΚΟΜΠΑΝΥ”, προς την εταιρία Διαχείρισης CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”.
  2. Ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο του υπ΄αριθμόν… Συμβολαιογράφου Αθηνών…. της εταιρίας Διαχείρισης CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, προς τον υπογράφοντα πληρεξούσιο δικηγόρο. Αθήνα 25.1.2023 Ο της επιτάσουσας Πληρεξούσιος Δικηγόρος Ευάγγελος Ι. Ντογιάκος”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Αφου υπάρχει ασυμβίβαστο ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

  2. Υπάρχει σχοινί για όλους τους δοσίλογους.
    Η έπαρση οδηγεί σε ένα και μοναδικό δρόμο. Της τιμωρίας.

  3. Αυτος ο Παναθηναικακιας παντου χωμενος ειναι Λυνει ολα τα θεματα της ΝΔΠανταχου παρων τους λυνει ολα τα προβληματα στη ΝΔ Ποιος ειναι αραγε ο πραγματικος ρολος του Ο Κ ΑΣΙΔΙΑΡΗΣ μηπως ξερει να μας πει να μαθουμε και εμεις η ο Μπρατακος

  4. Εκεινο που εχω παρατηρησει και με προβληματιζει τα μαλλα, ειναι το οτι σχεδον ολα τα funds, αναφερουν ως εδρα τους το Δουβλινο – Ιρλανδια!
    Πραγματικα το θεμα, θελει ψαξιμο!

  5. ολοι μαζι τα τρωνε υπαρχει και η θεια δικη, θα τιμωρηθουν με τον ενα η το αλλο τροπο

  6. Πρεπει να βγει μια νεα 17 νοεβρη και να φυτευει σφαιρες σε τετοια καθαρματα

  7. Στην κόλαση θα πας βρωμιάρη. Εσύ και το κωλόσογό σου. Διαστρέφεις το δίκαιο, παρουσιάζεις το καλό κακό και το κακό καλό, πράγμα που μισεί ο Θεός.

  8. Μυνηση τωρα και υιο Ντογιακο και στο πατερα του και τα 59 ρεμαλια του Αρειου Παγου
    παραβαση καθηκοντος καταχρηση εξουσιας νομιμοποισης τοκογλυφιας κακουργηματικου
    χαρακτηρα διαπλεκομενοι και παραβιαση προσωπικων δεδομενων απο τις εταιριες αυτες
    και για συμμετοχη σε οικονομικη εγκληματικη οργανωση με σκοπο την υφαπαργη ιδιωτικων
    περουσιαων στοιχειων σε κατωτερες τιμες της αγορας και πωληση ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
    ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!
    Τωρα ανοιγμα ποθεαν εσχες των δικαστων που ψηφισαν θετικα και τα τηλεφωνικα του απορρητα
    να δουμε πως ο Στουρνας ηξερε απο το Γεναρη οτι θα το ψηφισουν στον Αρειο παγο θετικα…
    Καταχρηση εξουσιας

  9. 9000 σελίδες διαβάστηκαν και πήραν οι 65 απόφαση σε 8 ημέρες, Μάλλιστα μάλιστα. Όταν κάποιος ιδιώτης πάει στον Άρειο Πάγο για υπόθεση του περνάνε ΧΡΟΝΙΑ. Μάστα μάστα. Θα μου πεις 9000 σελίδες :65 αρεοπαγίτες πάει κάπου στις 138 σελίδες σε κάθε έναν τους για 8 ημέρες αλλά άλλες υποθέσεις δεν είχαν; Tελικά θα μου κάποιος τώρα που απελευθερώθηκαν οι πλειστηριασμοί αν η Ελλάδα μας πήρε την πολυπόθητη θετική αξιολόγηση ή τσάμπα τους απελευθερώσαμε τους πλειστηριασμούς.

  10. Άδωνις Γεωργιάδης :Το 2007 πήρε δάνεια 630.000€. Σήμερα 13 χρόνια μετά το πρώτο είναι 475.837 και το δεύτερο 117.862. Δηλαδή το 2007 χρώσταγε 630.000€ και σήμερα χρωστάει 624.762ευρώ. Μετά απο 13 χρόνια ίσα βάρκα, ίσα νερά

    Εσεις το καλαθακι να παρετε να τρωνε αυτοι.

  11. Ποσοι απο αυτους που χανουν τα σπιτια τους ψηφιζουν τα ιδια βρωμερα κομματα ξανα και ξανα; ποιοι φταινε; οι πολιτικοι ; Αυτοι εκτελουν εντολες παγκοσμοιοποιητων. Φταινε αυτοι που τους ψηφιζουν και αναφερομαι σε ολα τα κομματα της σημερινης βρωμερης ανθελληνικης ελληνικης …. βουλης. Τουλαχιστον τωρα ας ξυπνησουν …

    1. Πες τα ρε φίλε, γιατί όσο άδικη είναι η απόφαση άλλο τόσο ηλίθιο είναι να ψηφίζει κάποιος το θύτη του. Δηλαδή να χάνεις το σπίτι σου με πουστια και να πηγαίνουν στην κάλπη και να ψηφίζουν αυτούς που έχουν 10 σπίτια. Μαυρίστε τους αλλιώς σκασμός.

  12. Μαύρο στην ΝΔκρατια του κουλή……….
    Πάμε για μονοψήφιο κουλη!!!!
    Τσιπρααααα λέγε Μαλακιες για την πατρίδα μας αρ#$%#δι και θα δεις το ποσοστό σου κοντά με του κουλη…….ανθέλληνες και οι δύο προδότες…..πράκτορες …..πιόνια…..με άχρηστους κολαουζους!!!!!
    Μην ψηφίζετε τους αχρηστους

  13. Γειά σου ομορφόπαιδο Ντογιάκο αδέκαστε εισαγγελέα!!

  14. Αυτο περιμενατε για να χασει τις εκλογες,ή περιμενετε και τιποτε αλλο;[πχ ξεπουλημα του Αιγαιου]Αληθεια,πιστευατε οτι αυτο το τσογλανι θα ειναι στοιχειωδως ανθρωπος και δεν θα παει σε ανωτατο επιπεδο τις πουστιες του πατερα του;Αδιαβαστους σας βρισκω.

  15. Μπράβο στην κυβέρνηση μπράβο και στον Ντογιάκο.
    Έξω οι μπαταχτσήδες με κλωτσιές καιρός ήταν.

  16. Επιτέλους η κυβέρνηση δεν φοβάται το πολιτικό κόστος και βάζει τέλος στους απανταχού μπαταχτσήδες.
    Αν δεν βρεθεί λύση με τα κόκκινα δάνεια πάμε για νέα χρεοκοπία και νέα μνημόνια.
    Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα λαμόγια και τους κλέφτες που καλόμαθαν με το τζάμπα.
    Να τους πάρεις τα σπίτια Μητσοτάκη και δρόμο από το σπίτι που μένουν τζάμπα για 20 και 30 χρόνια.
    Όποιος δεν πληρώνει δρόμο να ζει σε σκηνές.
    Όσοι θέλουν σπίτια τζάμπα μόνο στις σοβιετίες αυτά εδώ είναι Ευρώπη.

    1. Ψωφα πρόστυχο κάθαρμα του Κούλη.
      Τα μνημόνια αποτέλεσμα του διεφθαρμένου καθεστώτος σας
      Εσείς κλεβατε χρεώνοντας το Δημόσιο.
      Εσύ στον τάφο, οι Έλληνες στην οικία τους.

  17. Εκτός του υιού Ντογιάκου έχουμε και τους υιούς Σιούφα με την μεγαλύτερη επιχείρηση κατασχέσεων με εκατοντάδες απασχολουμένους και φρουρά.

  18. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν και πάλι μυαλό δεν έβαλαν οι νεοελληναράδες και ψήφισαν τη ΝΔ και Μητσοτάκηδες για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
    Κατά τα άλλα μετά όλοι αυτοί παριστάνουν υποκριτικά και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    Δεν υπάρχει τίποτα στο ελλαδιστάν μόνο διαφθορά πλιάτσικο κομματόσκυλα και κομματοκρατία.
    Ο Ντογιάκος βγάζει αποφάσεις υπέρ των Funds και ο υιός Ντογιάκος εργάζεται σε Funds.
    Δεν είμαι υπέρ όλων για την πρώτη κατοικία είμαι υπέρ όσον δεν μπορούν να πληρώσουν αποδεδειγμένα σε αυτούς θα μπορούσε να υπάρξει μια βοήθεια.
    Υπάρχουν όμως και οι στρατηγική κακοπληρωτές που έχουν αλλά δεν πληρώνουν και εκεί ναι πρέπει να πέσουν κεφάλια.
    Πρώτη κατοικία δώρο δεν υπάρχει και όπως οι περισσότεροι εξ ημών τα πληρώσαμε έτσι να τα πληρώσουν και αυτοί.
    Αν το κράτος και οι τράπεζες κάνουν δώρο πρώτη κατοικία τότε θα έπρεπε όλοι να πάρουμε από ένα σπίτι.
    Κάτι που δεν γίνεται και αυτό είναι λογικό.

  19. Σιγά μην εχουν στεναχώρια για τις εκλογές, το πολύ πολύ να μην βγει ο χρυσός και να βγει η κομμούνα (τσιπρα) πάλι το ίδιο για όλους αυτούς; Αντε να δούμε εμείς πότε επιτέλους ξυπνήσουμε, και αν ξυπνήσουμε από το βαθύ ύπνο? Μπεεεεεεεεεε!

  20. Ας έρθει το λαμόγιο να μου πάρει το σπίτι..θα τον μπαλοταρω στ’ @@..!!! Κιχ δε θα κάνει…!!! Να…. γιατί τον επανέφεραν στη ανώτατη Διοίκηση της Δικαιοσύνης Α.Ε..!! Τα περισσότερα “αφεντικά” του έχουν “σχέσεις” με όλα !!! αυτά τα funds – κορακια.. δεν το πέρασαν μόνο για το γιόγκα του λεγαμενου..και Παναθηνα’ι’κακια !!! ( Θύρα 13 και τέτοια..). Η ΜιζοΚουλα Μιζοτακη Α.Ε είναι πίσω από αυτή τη λοβιτουρα ολκής..!! Θα τους προλάβουν όμως τα γεγονότα που είναι μπροστά μας και θα πάρουν τ’ @@ μας..!!! σε μαύρες σακούλες..!!
    Εδώ είστε κι εδώ είμαι…ο Λαός των Έλληνων διαχρονικά τέτοιου είδους “κατσαρίδες” τις έχει πατήσει..τις έχει λιώσει και τις έχει κάνει ένα με το χώμα..!!! Μόνος και Μόνον θα τους “κουρεψει” γουλί..ο Λιάκος ο Κασιδιάρης !!! Όλοι οι άλλοι είμαστε “κότες”..!!! Αυτός θα μας κάνει όλους
    “Κόκορες”…!!!

  21. ο αδερφός του Κασιδιάρη δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές αλλά ο γιος του προέδρου του Αρείου Πάγου μπορεί να είναι κοράκι

  22. Επειδή στους ανθρώπους δεν μπορεί κανείς να βάλει μυαλό,αν θέλουν μόνοι τους πρέπει και μπορούν να μάθουν να σκέφτονται διαβάζοντας, ερευνώντας, αλλά και κρίνοντας τα γεγονότα χωρίς εμπιστοσύνη,εγώ ένα έχω να πω. Δεν έχουμε δικτατορία, δεν έχουμε κομμουνισμό, δεν έχουμε σοσιαλισμό, δεν έχουμε βασιλεία, δεν έχουμε τυραννία, δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε μαφία. Οι νόμοι της μαφίας είναι γνωστοί και ως μαφία πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αν κάποιοι δεν το δέχονται είναι μέρος της και κερδισμένοι ή υπόλοιποι αν δεν το δέχονται κακό του κεφαλιού τους.

  23. ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΘΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ…Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΥΟ ΟΞΥΓΟΝΟ…ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ….

  24. Ψυχραιμια! Μιλαμε για δημιουργια…..νεων θεσεων…εργασιας κορακιων στο ΤσιπριστανΚουλισταν! Πηρε ο καθε μεροκαματιαρης ενα στεγαστικο η επιχειρηματικο δανειο τρωγοντας τοτε σαν ποντικι το τυρακι στη φακα των τραπεζων, τον καπελωσανε μετα με την ανεργια των μνημονιων, κοροδοιους, ακριβεια …και τωρα κρα κρα προυχοντες ημεδαπης και αλλοδαπης προελευσεως που ξεσπιτωνουν οικογενειες χωρις ελεος! Καθειστε ακομα στους καναπεδες οσο καιρο…. σας επτρεψουν να τους εχετε!

  25. Χαχαχα καλά σας κάνουν ρε,,, τα χειρότερα έρχονται….

  26. Πισω απο ολο το ξεπουλημα της χωρας βρισκονται ολοι οι πολιτικοι. Ο Λατσης εχει το Ελληνικο; Ποσοι απο τους νυν και τους προηγουμενους δεν εχουν μετοχες; Το ιδιο σε καθε επιχειρηση η εταιρεια του δημοσιου που πουλανε για ενα κομματι ψωμι. Τα διαμερισματα των φτωχων θα αφηναν απ’εξω. Απο τα μνημονια εφαγαν καλα και οι δικοι μας πολιτικοι. Μισα μισα με τους ξενους.

  27. Ξέρουμε ποιοί καταψήφισαν, να τους μνημονεύουμε στους αιώνες των αιώνων;;;

  28. ΑΛΗΤΕΙΑ.!!!
    ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

  29. Θα χάσει τις εκλογές απόλυτη την απόφαση ο Κουλης

    1. Και επειδή θα τις χάσει ο Κουλης;
      Θα τον αντικαταστήσει ο Αλ6 η οποιονδήποτε άλλον μας έχουν ετοιμάσει.

      Όσο περιμένουμε από τις εκλογές ΤΟΥΣ που δεν έχει σημασία τι και ποιοι ψηφίζουν ΑΛΛΑ σημασία έχουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ

      Και σίγουρα δεν είμαστε εσύ και εγώ ..

      Τόσο θα μας αφανίζουν

Comments are closed.