ΕΤΟΙΜΟΙ να ΚΑΤΕΒΟΥΝ και πάλι στους ΔΡΟΜΟΥΣ οι ΑΓΡΟΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
αγροτες

Απογοητευμένοι οι παραγωγοί με τον εμπαιγμό- Λωτοί, κεράσια και κάστανα “δεν αναγνωρίζονται ” ως παραγωγές πλέον;

«Ο κόσμος ξεκίνησε ήδη να μπαίνει στα χωράφια για τις λιπάνσεις και τα πρώτα ραντίσματα της φετινής καλλιεργητικής περιόδου, αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Το κόστος στα λιπάσματα, τα σκευάσματα και τα καύσιμα, παραμένει ψηλά και αν δεν μας δώσουν μια στήριξη, δεν θα μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε σωστά», αναφέρει agronews.gr ο Τάσος Βλαδίκας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου στην Έδεσσα.

“Αδυνατούμε να δεχτούμε την παραμικρή υποχώρηση στα δίκαια αιτήματα μας. Η δικαίωση θα έρθει μόνο όταν το υπουργείο εκτός από το να μας ακούει θα φροντίσει να είναι και συνεπείς” δήλωσε σε τηλεφωνική  επικοινωνία pellain.com ο Πάνος Πασάκης πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας και συμπλήρωσε ότι “μέχρι τώρα δεν αλλάξει τίποτε 

που να μας προετοιμάζει αισιόδοξα”.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου έως τώρα δεν συμπεριλαμβάνονται στις προθέσεις αποζημιώσεων παρά μόνο ελάχιστες παραγωγές. Τα απόνερα όμως τα πληρώνουν οι τελικοί αποδέκτες που είναι οι αγρότες παραγωγοί. Η καθοριζόμενη ποοιλιτική από την κυβέρνηση μαζί με τις επιμέρους επιλογές της είναι και η βασική αιτία των πρόσθετων συσσωρευμένων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.

Δίκαια και αναγνωρισμένα αγανακτεί ο παραγωγικός κόσμος και αισθάνεται παραμελημένος και ανασφαλής για την επόμενη μέρα.

pellain.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλλοι λεχρίτες αυτοί, ζητάνε από το κράτος να τους δώσει λεφτά του φορολογούμενου των 1000 ευρώ και δεν ντρέπονται.

  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ…….ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΓΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΨΙΦΗΖΟΥΝ

  3. Αγρότες, ακούστε προσεκτικά είμαι καταξιωμένη Γεωπόνος και σας λέω κάτι: στρωθείτε, αγαπήστε την γη και καλλιεργήστε την σωστά και αφήστε τα σάπια, όλο κάτι σας φταίει!

    Βάλτε παραδοσιακούς σπόρους όχι GMO, και αφήστε την υπέρμετρη χρήση με λιπάσματα και φυτοφάρμακα, των εταιριών στην άκρη.

    Σημείωση : Κόπηκαν προφανώς οι μεγάλες επιδοτήσεις της E.E τάχα μου για προστασία και ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών κ.λ.π και για αυτό αντιστέκεστε έτσι??? ξεχάστε ότι ξέρατε, κατταρέει το οικονομικό φιασκο -καπιταλιστικό σύστημα, η λέξη ΜΟΧΘΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

    MSc Γεωπόνος-Περιβαλλοντολόγος

    1. ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
      ΘΕΛΟΥΝ 500 SIEVERTS ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ 1ns

Comments are closed.