ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΕΣΤΙΑΣΗ: ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΝΕΟΥ LOCKDOWN AΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κοινοποίηση:
5316181

«Ακούσαμε τους επιστήμονες, πήραμε εγκαίρως αποφάσεις και κλείσαμε τη χώρα νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. Αποφύγαμε το πρώτο κύμα της πανδημίας, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ίδιο με το δεύτερο.

Όταν τον χειμώνα μεταφέρουμε εντός κλειστών χώρων τις δραστηριότητες μας, τότε θα υπάρξει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα αν τα καταφέραμε» παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, σε συνέδριο που συνδιοργανώνουν το ινστιτούτο γεωπολιτικών αναλύσεων Eurasia Group και η οργάνωση Flagship Pioneering με τίτλο «Βeyond the Pandemic: A Radical New Approach to Health Security.

Ουσιαστικά, ο Κ.Μητσοτάκης με την φράση «Όταν τον χειμώνα μεταφέρουμε εντός κλειστών χώρων τις δραστηριότητες μας, τότε θα υπάρξει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα αν τα καταφέραμε» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί νέο lockdown και ότι ο καλός καιρός και η έλευση του θέρους είναι αυτή που, όπως και πέρσι, μείωσε την δυναμική της πανδημίας και του ιού. Και το χειμώνα θα δούμε αν θα επιβληθεί πάλι lockdown είπε, ουσιαστικά, αφήνοντας ανοικτό το σχετικό ενδεχόμενο.

Κάποια εστιατόρια δεν αποκλείεται να επιτρέψουν την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους τους μόνον στους πλήρως εμβολιασμένους.

«Όταν διασφαλίσουμε το δικαίωμα όλων των ενηλίκων στον εμβολιασμό, τότε θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση περί διευκολύνσεων προς τους πλήρως εμβολιασμένους. Όταν τον χειμώνα μεταφέρουμε εντός τις δραστηριότητες μας, τότε θα υπάρξει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Για παράδειγμα, ανέφερε, κάποια εστιατόρια δεν αποκλείεται να επιτρέψουν την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους τους μόνον στους πλήρως εμβολιασμένους.

 
Έχουμε σχέδιο να ανοίξουμε τον τουρισμό μας με ασφάλεια

«Έχουμε σχέδιο να ανοίξουμε τον τουρισμό μας με ασφάλεια. Έχουμε επιπρόσθετα εργαλεία φέτος. Φέτος μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάτι, που ήταν ελληνική πρόταση, το Ψηφιακό πιστοποιητικό για τον covid – 19, χρησιμοποιούμε επίσης ευρέως τα self tests, κάτι που μας βοήθησε να κατανοήσουμε καλύτερα το μοτίβο της πανδημίας του κορωνοϊού» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παραδέχθηκε ωστόσο τις καθυστερήσεις τις ΕΕ στο θέμα του εμβολιασμού των πολιτών:

«Ναι, υπήρξαν καθυστερήσεις σε επίπεδο ΕΕ σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό του πληθυσμού. Ωστόσο, είμαι υπερήφανος γιατί η ΕΕ κατόρθωσε να αγοράσει για λογαριασμό όλων των κράτων-μελών της Ένωσης. Δεν ήθελα να βρεθώ στη θέση να αναμετρηθώ με κράτη όπως η Γαλλία και η Γερμανία, προκειμένου να εξασφαλίσω επαρκείς δόσεις εμβολίου για τη χώρα μου», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Άμα σε ξανά ψηφίσω να μου κοπούν τα χέρια! Γελοιε

  2. και ολοι να εμβολιαστουν το νεο λοκνταουν απο χειμωνα ειναι σιγουροτατο, το λεει κι ο κουλης που του τοχουν πει τα αφεντικα του..

  3. εμεις κουλα θα πηγαινουμε σε μαγαζια και χωρους για κανονικους ανθρωπους και οχι εκει που πανε οι μεταλαγμενοι πειραματοζωα ανωμαλοι ραγιαδες.

  4. Γιά ποιούς “επιστήμονες” μιλάς ρέ ψυχάκια; Γιά τούς δωροδοκημένους κομπογιαννίτες πού τρομοκρατούν τόν κόσμο μέ ανατριχιαστικές ιστορίες μέ τούς διασωληνωμένους στίς εντατικές;
    Αι σιχτίρι εβραικό πιονάκι.
    Γιάννης Λάκων

  5. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑΒΕΡΝΟΒΙΟΥΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50% ΠΑΝΩ…..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. ασχολησου ρε γκουρλομάτη συνεδριοψυχανωμαλε με τον (υ)ιο σου τον δικο σου ιο , που για να κανει τακα τακα του πασαρατε την αρσενικοθηλυκια . πόσο την νοικιάσατε ; φτωχομπινε των ερπετων . ΕΠΗΡΜΕΝΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ .

  7. Δεν θα προλάβουν… Από Οκτώβριο/Νοέμβριο θα έχουμε εκλογές…

  8. Μη ψαρώνετε με τις τηλεαρδεφάρες χαρδαλιάδες,αλήτες μόσιαλους,παρανοικούς βασιλακόπουλους
    του ψυχανώμαλου ανθέλληνα μιζοτάκι.
    Οι πακιστανοί κατεβαίνουν αύριο στο πεζοδρόμιο σε ένδειξη δύναμης με την άδεια του χρυσοχοίδη.
    Θέλουν να μας φοβίσουν με μπόλια ,εγκληματικότητα και λάθρους,
    τους γράφουμε στα παπάρια μας και όπου τους βρούμε σούτια.

  9. Ωραία ποιος βγαίνει σε εστιατόρια/μπαρ εγω μετα απ όλους τους εγκλεισμούς και την διακοπή μετακινήσεων μου, πλέον μου κόψανε την όρεξη και την δίψα αλλά τους ευχαριστώ γιατί με κάνανε να θελω εγω ενας πολύ ειρηνικός άνθρωπος να θελω να εφαρμόσω το άρθρο 120 του Συντάγματος και να θελω να τους ρίξω στο ψαχνό μονο αυτο θέλω!!!

  10. Ενας ειναι ο ιος : ο ιος μιζοτακη!!
    Θανατος στην βρωμοοικογενεια

  11. Θα περιμενουμε ,δε παμε στα μπαρ και σε λιγο καιρο θα δωσουν ληξη κοβιντ ,θα εχουν βγει και τα φαρμακα
    Και οι ψεκασμενοι θα εχουν γινει πειραματομαλακες!!

  12. Τι περιμένεις από έναν καθυστερημένο νοητικά προθυπουργό της πούτσας όπως ο Κούλη; Όλο σε συνέδρια πάει…Σαν τη μύγα στο σκατό…Και τι έρχεται και μας λέει;;; Αυτά που του λένε άλλοι να μας πει..

  13. Σύντομα στο διαδυκτιο,με 10 ευρώ θα περνεις όσες βεβαιώσεις εμβολιασμού θέλεις!!!

  14. Εξω αλητη απο την πατριδα μου που θα πεις στον Ελληνα πως να ζησει και που θα τρωει.

  15. τι να αναμετρηθεις ρε νουμερο ε νουμερο προδοτη της Ελλας αντε χασου πλεον να μην σε βλεπουμε

  16. Νοιάζεστε εσείς για τους έλληνες που μετατρέψατε την ελλάδα σε ένα απέραντο χοτ σποτ; Ουστ γιουσουφάκια του ζάεφ και του ερντογάν. γαλαζιοι συριζαίοι που καταντήσατε σαν τον φίλη και την ρεπούση.

  17. Πόσσσσσσσσο γουστάρω ρε παιδιά!!!
    Είναι 100% συνταγματικό το να προσπαθεί το κράτος να προφυλάξει τους πολίτες, από μια αστεία και λυπηρή ψεκασμένη μειοψηφία…
    Πρέπει να γίνει υποχρεωτικό παντού και πάντα, για να ζήσουμε πάλι τη ζωή που μας στέρησαν.

    1. Αν ζείτε οι αψεκαστοι μεταλλαγμενοι μετα απο 3 χρονια θα παω να το κανω…..

    2. οια ζωη χαχα
      πες μας σε ποια εκκλησια εισαι διπλα να φαμε κολυβα νουμερο

  18. Το τάκα τάκα είναι οικογενειακό τους;;

  19. Κούλη θα είσαι η αιτία του νέου εμφυλίου όπως ο προγονός σου τα πολύ παλιά χρόνια.

  20. μας βλεπω στα δικαστηρια για να μη χασουμε τις δουλειες μας

  21. Το πολίτευμα της Ελλάδας εδώ και 47 χρόνια είναι υποχρεωτική δημοκρατία. Δεν μπορούμε άλλο. Γύρνα πίσω, Γιώργη…

  22. O τύπος είναι επικίνδυνος και πρέπει άμεσα να εκδιωχθεί.Παρ’ολα αυτά ότι και να πει τον έχουμε γραμμένο.Forza ανυπακοή

  23. Εμείς θα πάμε στα άλλα εστιατόρια που είναι για ανεμβολίαστους. Και να είσαι σίγουρος Κούλη ότι θα είναι πολλά. Πάρα πολλά μάλιστα. Να μην πω όλα.
    Καλύτερα να είμαστε μόνοι μας να μην μας μολύνετε.

  24. Εχω κάνει το εμβόλιο, αλλά αυτά που κάνουν με τα μέτρα είναι αηδιαστικά.. λίγο ντροπή ρε ανωμαλοι..

  25. Σκασίλα μας και εμάς, ας πάει ο Μητσοτάκης στα μπαρ και στα εστιατόρια. Όμως έκλεισαν ήδη οι μισές επιχειρήσεις από τα μέτρα Μητσοτάκη, τώρα θα κλείσουν και οι μισές από αυτές που παρέμειναν ανοικτές.

  26. Η κατάσταση πάει για εμφύλιο δυστυχώς…ρε δεν εμβολιαζόμαστε με το ζόρι και πάρτε το χαμπάρι.Πολεμο θέλετε και θα τον έχετε.

  27. Υποχρεωτικά ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ θα πάς ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΗ !
    Μη σου πω και 3ο κόμμα παλιολαμόγιο

  28. Δεν μας ενδιαφερει δεν θα ξαναπατησουμε πουθενα να κλεισουν τα μαγαζια τους ! γιατι τοσο καιρο με τοση πληροφορια οι καταστηματαρχες σκυβουν και θα σκυβουν το κεφαλι αντι να τους γραψουν στα @@@δια και να ανοιξουν ολοι μαζι μονομιας καθοντουσαν και παρακαλουσαν τους αλητες.

  29. όπως απέτυχαν τα sms και οι εμβολιασμοί
    έτσι θα αποτύχουν στην πράξη και οι υπόλοιπες μπούρδες του μιζοτάκη

  30. Εμείς θα πηγαίνουμε σε εστιατόρια που θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ΜΗ εμβολιασμενους

  31. Να εμβολιάσει πρώτα όλους τους επενδυτές λάθρο και μη και μετά θα αποφασίσω αν θα το κάνω…μέχρι τότε να πάει να να να …κουρευτεί.

  32. “““Έχουμε „σχέδιο“ να ανοίξουμε τον τουρισμό μας με ασφάλεια“““ αυτο και εαν ειναι ανησυχητικο

  33. Covid ηρθε για να μεινει οπως η γριπη και αλλα «ωραια» που υπαρχουν. Το τι κανει η ελληνικη κυβερνηση ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.

    1. Οι κορωνοιοι υπήρχαν ανέκαθεν. Από τότε που υπάρχει και ο ανθρωπος, όπως και η πνευμονία που προκαλεί ο κορωνοιος.

  34. Ποιό σχέδιο ρέ μα@άκα. Ξέρεις ότι οί ΗΠΑ δέν δέχονται επισκέπτες από τό Ελλαδιστάν;

  35. Το χειμώνα δεν θα είσαι εσύ πρωθυπουργός καριολη.

  36. Προετοιμάζουν την υποχρεωτικότητα του πιστοποιητικού,το οποίο θα περάσουν και στο σώμα.

  37. Εσείς όλοι σερβιέτες των εβραιωσιωνιστων ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΆΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ….. ΠΟΛΎ ΆΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΚΌ…… ΒΛΈΠΕ ΤΣΑΟΥΣΈΣΚΟΥ ΚΑΝΤΆΦΙ……..

    1. ““Εσείς όλοι ““σερβιέτες““ 👍👍 των εβραιωσιωνιστων““. Κοσμιος!!!!!!!!

  38. εγινε παραδοση πια αυτο και φυσικα τα προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Comments are closed.