ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ! Ο Κασσελάκης κουρεύτηκε… ΣΥΡΙΖΑ και είναι έτοιμος για την στρατιωτική του θητεία-Δείτε βίντεο

Κοινοποίηση:
kasselakis_kourema

Έτοιμος για την στρατιωτική του θητεία είναι ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος κουρεύτηκε, ξυρίστηκε πριν παρουσιαστεί την Παρασκευή (15/3) στη Θήβα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο δείχνει τις προετοιμασίες που κάνει για να πάει φαντάρος. Το βίντεο ξεκινά με τον Στέφανο Κασσελάκη να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, και να λέει πως θα του λείψει πολύ. Λίγο αργότερα ακούγεται μία γυναικεία φωνή να τον ρωτάει πώς θα κόψει τα μαλλιά του και ο ίδιος απαντάει «ΣΥΡΙΖΑ».

Από το κλίμα του κουρέματος δεν λείπει και το κατάλληλο τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι» με τον Στέφανο Κασσελάκη να αντιδρά φωνάζοντας «ρε τι παίζετε έχουμε ακόμα δρόμο».

 Το βίντεο στη συνέχεια δείχνει να βάζουν στον Κασσελάκη τζελ στα μαλλιά, να του φτιάχνουν την χωρίστρα με τον ίδιο να επισημαίνει… «εννοείται πως το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά».

Φυσικά από τα πλάνα δεν λείπει και η αγαπημένη του σκυλίτσα με πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι θα του λείψει πολύ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μετά την πληροφορία της στράτευσης του Κασσελάκη τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δυνάμεις του τουρκικού στρατού μετακινούνται τις τελευταίες ημέρες από το εσωτερικό της χώρας προς τα σύνορα του Έβρου και τα Μικρασιατικά παράλια για το κάθε ενδεχόμενο !!!!!!!! Ο Ερντογάν , το υπουργικό συμβούλιο και η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας βρίσκονται στα υπόγεια του τουρκικού πενταγώνου και σε διαρκή ετοιμότητα …….

  2. Κατάργηση θητείας και μόνο μισθοφόροι, όπως είναι άλλωστε και τώρα με τα μονιμοκαραβάνια. Οι πολίτες 1-2 μήνες για εκπαίδευση σε ένα αντικείμενο και τέλος. Εκπαίδευση, όχι υπηρετιλίκια και μλκίες.

    1. Στρατός είναι οι ασκήσεις , οι βολές κτλ αλλά χρειάζονται και οι σκοπιές και τα περίπολα και οι ενέδρες και τα παρατηρητήρια και τα γραφεία αλλιώς δεν είσαι υπηρεσιακά έτοιμος και όχι …ένας δύο μήνες δεν είναι στρατός …κατασκήνωση είναι, αν δεν πιεστείς και δεν δοκιμαστείς σωματικά και ψυχολογικά για καμιά 10αριά μήνες συνεχόμενα δουλειά δεν γίνεται

  3. TO KAΠOTA PASS
    TO ΠΗΡΕ;
    ΥΓ σου εύχομαι ….χιλιάρικο κέρμα!!

  4. με το που πάρει ρουχισμό, λουκάνικο, διαλέξει κρεβάτι θάλαμο , εξετάσεις κτλ θα του δώσουν άδεια …

  5. Τυχερα τα φανταρια στο κεντρο θα τα ξεχαρμανιασει! Λετε ναχουμε απωλειες απο… αφυδατωση!

  6. αγαπητέ George Sorros
    το πρόβλημα είναι ότι όλες αυτές οι κουδουνίστρες, οι αναρχοάπλυτοι, οι πολιτικοί, οι πλούσιοι και τα καλοαναθρεμένα παιδάκια τους, δεν πρόκειται να πηδήξουν από μπαλκόνια. Θα πολεμήσουν από την Αγγλία, γιατί εκεί θα καταφύγουν για να σωθούν. Το αγγούρι θα το φάμε όλοι εμείς που πιστεύουμε στη πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια

  7. τοκ κ@λο του να ξυρισει αλλα λες να πηξει??20 μερες θα ειναι ας κανει 18μηνο στα συνορα η λ@υγκρα

  8. Νά τόν πάνε στά Σύνορα στά δύσκολα . Συγκεκριμενα στον Ναυσταθμο Σαλαμίνας πού θεωρείται ώς Σύνορα…παραμεθόριος περιοχή… γιά όσους έχουν βύσμα εννοείται .

  9. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Η ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ…
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΗΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

Comments are closed.