“ΕΣΥ ήθελες ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ. ΕΣΥ ήθελες να με κλαίνε τα παιδιά μου στο μνήμα. ΕΣΥ γελούσες την ώρα που αιμορραγούσα. ΕΣΥ δεν αφήνεις την αστυνομία να εξιχνιάσει το έγκλημα”. Το ρολόι του θανάτου, ξημέρωμα Αγίου Παντελεήμονος. ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΣΤΕΦ. ΧΙΟΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΤΟΛΕΑ , ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser27-7

Tεύχος 1958, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

alitheia-aima-banner

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 27-7-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Η αλήθεια δεν φιμωνεται. Κρατα γερά Στέφανε, οι Εβραιοτσολιάδες πάθανε τραμπάκουλο. Οι θεοί των Ελλήνων ας είναι πάντα μαζί σου όσο πολεμάς για αξίες ιδανικά και ζωές αθώες.Να έχεις υγεία και μακροζωία.

    1. Εναν Θεο εχει ο πραγματικος Ελληνας σε αυτον πιστευε και ο Κωλοκωτρωνης που μας ελευθερωσε.

  2. Μιζοτάκη κάθαρμα,εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός,κακό τέλος εύχομαι εσύ και το κ@λόσογό σου

  3. Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά Στέφανε και να σε προστατεύει από τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού.Ότι κακό έκαναν θα το πληρώσουν αργά ή γρήγορα.

  4. όποιος ξαναψηφίσει τους δολοφόνους της Νέας Μιζοκρατίας, βάφει τα χέρια του με αίμα !! απλά πράγματα

  5. Στεφ εισαι αρχοντας, εχεις τρομαξει την κουλα, ενω αυτος ηθελε να σε τρομαξει και σε ξαποστειλει.
    Εχεις γινει ο εφιαλτης του.
    Χρονια πολλα, να σε χαιρομαστε

  6. Και ο Τσίμπλας είναι Προδότης, που έκανε το ΟΧΙ του λαού, ΝΑΙ. Που υπέγραψε, ένα σωρό ανθελληνικές συμφωνίες. Τα θυμόμαστε, όλα τα εγκλήματα του. Μην ξεχνάμε πως μόλις πριν ένα μήνα, κατηγορούσε την κυβέρνηση, ότι απέτυχε να εμβολιάσει, σύντομα και μαζικά τους πολίτες. Τώρα πάει να το γυρίσει. Ο Τσίμπλας, είναι χειρότερος από αυτούς. Είναι και αυτός: άθεος, αγράμματος, ψεύτης, ανθέλληνας, δολοφόνος ψυχών και σωμάτων όλων των Ελλήνων πολιτών. Όλοι αυτοί, πρέπει να τιμωρηθούν όχι με το να μην ξαναπάρουν την εξουσία, αλλά με φυλάκιση και κρέμασμα στο Σύνταγμα.

  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑ είπε θα πάει τους ανεμβολίαστους απολυμένους στην Πράσινη Ανάπτυξη..
    Γελάνε και οι Ζαίοι..
    Να σε έχει ο Θεός καλά ρε Στέφανε που μας λες αλήθειες που δεν θα μαθαίναμε ποτέ!!

  8. Τάμα οικογενειακό στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Αγία Παρασκευή, Στέφανε. Ο Θεός μάλλον γι’άλλη μια φορά έδειξε στις μέρες μας, ποιο είδος ανθρώπων αγαπάει κι εσύ συγκαταλέγεσαι, ανάμεσά τους. Κούλα και υπόλοιπες Κουλές, οι μέρες σας πλησιάζουν. Η μόνη τους επιλογή. …….κρεμάλα ή γκιλοτίνα!!!!! Να καθιερώσεις μια Λειτουργία, Στέφανε, κάθε χρόνο αυτή την μέρα για το καλό σας και για το καλό, όλων των Μακελάρηδων και Μακελάρισσων που σε διαβάζουν φανατικά. Οι Έλληνες του εξωτερικού σε χαιρετούν,εύχονται Υγεία σε όλους σας και όλους μας. Καλή Συνέχεια.
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  9. Κάντε μια δημοσιογραφική έρευνα παρακαλώ, καλά λέμε οτι θα πάμε σε εκλογές, πολλοί θα θελήσουν να ψηφίσουν και τον ηλίθιο Τσίπρα… Ας μας πει ο Τσίπρας σε περίπτωση που εκλεγεί τι θα κάνει με την υποψρεωτικότητα των εμβολιασμών… Να μάθει ο κόσμος τη θέση και αυτού του ηλίθιου

    1. Τι, τι θα κάνει δεν γνωρίζεις? Ο,τι έκανε από το 2015-2019,αλλα έταξε προεκλογικά και άλλα έκανε μόλις θρονιάστηκε στην καρέκλα. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα του Κούλη,μην ξεγελιέστε ο,τι τα σκατά και το φτιάρι…..Ο,τι αφήνει ο ένας το τελειώνει ο άλλος. Τον εμπιστεύεστε? τα ίδια είναι και οι 301….

Comments are closed.