ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Κουμουτσάκος: Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη

Κοινοποίηση:
1

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τρόπο ενίσχυσης των θαλάσσιων συνόρων, όμως είναι δύσκολο να «στεγανοποιηθούν». Έχουμε εισροές από την Ανατολή και μηδενικές εκροές από τα βόρεια σύνορα, μας εξήγησε.


Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη από την επαρχία Ιντλίμπ προειδοποίησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τρόπο ενίσχυσης των θαλάσσιων συνόρων, όμως είναι δύσκολο να «στεγανοποιηθούν». Έχουμε εισροές από την Ανατολή και μηδενικές εκροές από τα βόρεια σύνορα μας εξήγησε.

Τόνισε ακόμη ότι έχουμε παραλάβει εκκρεμότητες πάνω 70.000 χιλιάδων αιτήσεων ασύλου που δεν έχουν εκδικαστεί, σημειώνοντας ότι για την αλλαγή στη διαδικασία χορήγησης ασύλου γίνεται «χειρουργική δουλειά» και χρειάζεται προσοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙΣ ????ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ???? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ????? Α ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΛΑΡΕΣ ΣΟΥ!!!!!

  2. Γιατι στο Ισραηλ, δεν παταει, κουνουπι;;; Κι` αν καταφερει, να πατησει, του κανουν τεστ dna;;; Διοτι, δεν επιθυμουν, αλλοιωση. Ομως αυτο ισχυει, μονον για την παρτη τους. Οι υπολοιποι Λαοι, πρεπει νταηλιδικα, να μπασταρδεψουν, επειδη ετσι αποφασισε, το λεπριασμενο τους, ακατοικητο. Γιατι, αν δεν το γνωριζετε, μαθετε, οτι δικο τους σχεδιο ειναι, το μπουκαρισμα λαθρομεταναστων, στην Ευρωπη. Και οι Λαθρεποικοι Ο.β.ρ.ιοι, πολιτικοι της Ελλαδος, τους εμπασαν και στην βουλη. Και μας κουμανταρουν, οι Σιωνιστες. Που μας γεμισαν, με ολη την ανωμαλια, που τους διακατεχει. Το ειπε και ο Μπαιντεν. Χαιρομαστε και για τους ανωμαλους ( gay, τραβελια, κλπ. ) και για τους λαθρομεταναστες, που χαριν, των Ο.β.ρ.ι.ων, κατεκλυσαν, το συμπαν.

  3. Ο Κουμουτσακος, αν.υπ. Προστασιας Πολιτη. Σα να λεμε, εβαλαν τον λυκο, να φυλαει, τα προβατα. Πλακα, εχει!Ο προαιωνιος εχθρος Ο.β.ρ.ι.ο.ς, θα μας προστατευει! Χα! Χα! Χα! Βαλτε τις φωτο του, εντος της Συναγωγης, οπου καρτερει, στην ουρα, να μπουρλοτιασει, την 7φωτη και την αλλη, στον Ροταριανο, ομιλο. Ωιμε! Μας πηραν φαλαγγι, οι Ο.β.ρ.ι.ο.ι, αντι να τους παρουμε, εμεις. Και μιας και δεν θα δω εξωφυλλο, Πακη, Κουμουτσακο, Νοτοπουλου, να αναβουν 7φωτες και 9φωτες, ε.β.ρ.αικες λυχνιες, θα εκτυπωσω, απο μονη μου, καμποσα πακετα Α4, με το θεμα και θα βγω, να τα μοιρασω. Σου πω, εγω!

  4. Τι λες βρε σαΐνι;;;; Που το ξέρεις πως ειναι Συροι;;;; Εεεεε;;;;; Ε ρε κατι σαΐνια που μας κυβερνανε. Παντως οτι και αν ειναι, σταματήστε τους. Βγάλτε το λιμενικο στο Αιγαίο να τους στέλνει πίσω και οσοι δεν υπακούουν, πυροβολήστε τους προληπτικά, γύρω απο την βάρκα τους. Αν δουν πως ειμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφηςουμε να περαςουν, θα τρομάξουν και θα φύγουν. Εδω το θεμα εχει φθάσει πια σε σημείο να λέμε η αυτοι η εμεις. Και επειδη εμεις βρισκόμαστε στην πατριδα μας, για την οποία εχουμε ματώσει, οι παρείσακτοι ειναι αυτοι. Βάλτε ενα τελος σε ολη αυτην την παραφροσύνη. Δεν ειναι προςφυγες, δεν ειναι μεταναςτες. Ειναι εισβολείς που ερχονται εδω να κατακτήσουν την Ελλαδα και να εκδιώξουν τους Ελληνες. Φθάνει πια, εχουμε πολεμο. Ετςι θα σταματήσουν να ερχονται αλλα και να πνίγονται οι ανθρωποι αυτοι στο Αιγαίο. Προστατέψτε και αυτους και εμας. Αλλα δεν θελετε, ετςι δεν ειναι;;;;; Καθάρματα.

Comments are closed.