ΕΡΤ: Θα… κλαίτε όπως οι παρουσιαστές – Πολίτης βρίζει σε ζωντανή σύνδεση και η εκπομπή αυτοτρολάρεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ert-1024x683

ΕΡΤ: Σε άλλο επίπεδο αποφάσισε να πάει το τρολάρισμα η ΕΡΤ, έπειτα από… έκρηξη θαυμασμού πολίτη για την δημόσια τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή «Συνδέσεις» από το χριστουγεννιάτικο Σύνταγμα σταμάτησε έναν άνδρα για δηλώσεις. Αφού, λοιπόν, απάντησε πού δουλεύει, μόλις είδε ότι η ρεπόρτερ είναι στη Δημόσια Τηλεόραση πέταξε τα… γαλλικά του: «Γ@@@@ η ΕΡΤ» είπε και απομακρύνθηκε.
Ετοιμόλογη και η δημοσιογράφος το αντιμετώπισε με χιούμορ στέλνοντας την καλημέρα της κατευθείαν στο Luben.

Η εκπομπή όχι μόνο δεν «έκοψε» το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά το ανέβασε στο κανάλι της στο youtube με τoν ευφάνταστο τίτλο: «Έκρηξη» θαυμασμού με… ιδιαίτερα κολακευτικό σχόλιο από πολίτη για την ΕΡΤ!»

Δείτε την επίθεση αγάπης από τον νεαρό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να υιοθετηθεί στην Ινδονησία ο νέος ποινικός κώδικας, ο οποίος θα τιμωρεί, μεταξύ άλλων, με ετήσια ποινή φυλάκισης όποιον έχει σεξουαλικές σχέσεις και δεν είναι παντρεμένος. «Είμαστε περήφανοι που έχουμε έναν ποινικό κώδικα που συνάδει με τις ινδονησιακές αξίες» είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης της χώρας Έντουαρντ Ομάρ Σαρίφ Χιάριεζ.
    Ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας θέλουν οι Ινδονησιοι αλλά το σεξ μεταξυ μη παντρεμένων τους πείραξε.
    Μη πάτε στην Ινδονησία.
    Δε σας το συνιστώ .
    Τουλάχιστον εδώ μπορείτε να ελπίζετε ότι μπορεί και να σας κάτσει καμία κατά λάθος έχουσα υψηλή μυωπία φυσικά και ελαφρά προβλήματα ακοής.

Comments are closed.