ΕΡΙΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Κοινοποίηση:
αστυνομικοι

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι 1.100 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες έχουν ήδη ενταχθεί στην αστυνόμευση και υποσχέθηκε να εργαστεί προς την κατεύθυνση να αισθάνονται οι Έλληνες ασφαλείς.

Μπαίνουν, κλέβουν και φεύγουν σαν κύριοι 

Ούτε ένα βήμα δεν έχει κάνει ο θρασύς, ανίκανος και υπερεκτιμημένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο φλέγον θέμα της εγκληματικότητας που παραμένει εκτός ελέγχου.
Καθημερινά, δεκάδες περιστατικά καταγράφονται σε όλη τη χώρα, αφού οι πολίτες είναι έρμαια των πάσης φύσεως κακοποιών καιαπροστάτευτοι ακόμη και μέσα στο σπίτι τους. Χθες, περίπου στις 3 το μεσημέρι, ηλικιωμένοι έζησαν τον τρόμο στην Καλλιθέα όταν άγνωστοι κατάφεραν να τους ξεγελάσουν ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ και να τους βάλουν στα σπίτια τους. Στη συνέχεια, και μέχρι οι ηλικιωμένοι να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, αποχώρησαν σαν κύριοι και εξαφανίστηκαν.

Δήθεν τεχνικοί ξάφρισαν ηλικιωμένη: 125.000 ευρώ
Η λεία τους
Προσποιούμενοι τους τεχνικούς εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εισήλθαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης και στην
ανατολική Θεσσαλονίκη, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσές λίρες και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 125.000 ευρώ.
Πρόκειται για τέσσερις άνδρες (ημεδαποί 22, 25, 30 και 40 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης που καταγγέλθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ανάλογα αδικήματα.
Πακιστανός χτύπησε και λήστεψε ζευγάρι νεαρών
Θύμα άγριας ληστείας από έναν Πακιστανό και τον συνεργό του έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρό ζευγάρι
στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη, και ο συνεργός του που παραμένει ασύλληπτος, μπήκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο ήταν το ζευγάρι, τους επιτέθηκαν και τους έκλεψαν χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα. Τα θύματα της ληστείας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ακινητοποίησαν και λήστεψαν τρεις ανήλικους
Στο στόχαστρο κακοποιών μπήκαν την Κυριακή τρία ανήλικα παιδιά σε δύο περιπτώσεις ληστείας που έλαβαν χώρα σε Αγίους Αναργύρους και Περιστέρι. Το πρώτο περιστατικό με θύμα έναν 16χρονο έγινε στους Αγ. Αναργύρους περίπου στις 20:00 όταν δύο δράστες προσέγγισαν τον ανήλικο και με λεκτική βία τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν το κινητό του καθώς και το πορτοφόλι. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη περίπου δύο ώρες αργότερα στο Περιστέρι, όταν ένας άγνωστος δράστης προσέγγισε δύο 15χρονα παιδιά και με λεκτική απειλή τα ακινητοποίησε και
αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και άγνωστο χρηματικό ποσό. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

efimerida572_20-2-2024-16

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Έχει να φάει μαύρο από τους χωροφύλακες που τους έβγαλε στη πιάτσα και τους χάλασε την 5ετή φιέστα που θα τραβάει τα αρχίδια του.

  2. Ο Χρυσοχοΐδης προέρχεται από το κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο εξ Αμερικής Ελληνοπολωνός Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου.
    Αρχή σταδιοδρομίας ο διορισμός το 1986 ως νομάρχη στα Τρίκαλα.
    Εγκαταλείπει σύζυγο και παιδιά για να νυμφευθεί μία αρχιτέκτονα της περιοχής. Απέκτησε ένα παιδί. Παράτησε και αυτήν. Απέκτησε κ’ άλλο παιδί με τρίτη σύζυγο.
    Μετά διετέλεσε εραστής της Αλεξίας Μπακογιάννη…

  3. Τι νόημα είχε η απασχόληση τόσων αστυνομικών για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα. Γιά να μην γίνει τι. Πρόβλημα στο κυκλοφοριακό κάτι που έγινε; Είναι δυνατόν να αφήνεις απογυμνωμένα τα αστυνομικά τμήματα την τροχαία και το προσωπικό της ασφάλειας γιά να συνοδέψουν τους αγρότες; Και η ασφάλεια για το υπόλοιπο 95% του κόσμου δεν χρειάζεται; Μόνο για να μην πληγεί η εικόνα της κυβέρνησης λειτουργεί αυτό το άτομο που λέγεται υπουργός. Και όλα τα προβλήματα τα βάζει κάτω από το χαλί. Και η εγκληματικότητα κάνει πάρτυ. Μικτή με τους γυφτοπακιστανοαλβανούς ή μεγάλη με τους υπόλοιπους ποινικούς που για σοβαρά εγκλήματα είναι έξω σε 2-3 χρόνια.

  4. Έχει πάρει αστυνομικούς από την ασφάλεια και τους έχει βάλει να κάνουν πεζές περιπολίες και μέτρα για τα μάτια του κόσμου.
    Αστυνομικοί που είναι χρόνια στην μάχη κατά των εγκληματικών οργανώσεων έχουν απενεργοποιηθεί, για να φαίνονται και καλά στο δρόμο.
    Την Αστυνομία την διαλύει αυτή τη στιγμή, δεν την οργανώνει.
    Εξυπηρετούνται θελήματα.
    Στέλνει σε πεζές περιπολίες αστυνομικούς 50 ετών με τεράστια εμπειρία και βάζει σε γραφεία και επιτελεία άσχετους νέους που θα έπρεπε να κάνουν ότι καλούνται να κάνουν οι 50 ρηδες για πολλοστή φορά.
    Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού για τον πούτσο.
    Αναχρονιστική αντίληψη αστυνόμευσης.
    Όλα για το θεαθηναι.

  5. Ηλικιωμένοι με 125000€ σε μετρητά, μόνο παρανοϊκοί μπορούν να χαρακτηριστούν.

  6. Και ειχε η ηλικιωμενη 120.000 ευρω στο σπιτι ? Για φαρμακα και γιατρους ? Ας φροντισει να μην αρρωστησει . Της εκαναν και καλο στο τελος.

Comments are closed.