ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΣΩ SOCIAL MEDIA! “ΘΑΣ ΣΑΣ ΤΙΝΑΖΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!Γ@ΜΙ#ΣΤ# ΟΛΟΙ Π@@ΤΑ@ΝΕΣ!” – ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ; – ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ! ΖΗΤΑΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΡΟΜΑ

Έρευνα της Αστυνομίας για Ρομά που απειλεί μέσω social media- «Θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα»

To βίντεο αναρτήθηκε σε γνωστή πλατφόρμα αλλά λίγη ώρα αργότερα κατέβηκε

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον Ρομά που δημοσιοποίησε βίντεο στα social media, στο οποίο εκτοξεύει απειλές κατά αστυνομικών και Ελλήνων.

Ο άνδρας, με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στη Βοιωτία, ακούγεται στο βίντεο να λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος «και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας».

Μάλιστα, απειλεί ότι θα σκοτώσει όλους τους αστυνομικούς και κάθε Έλληνα που θα βρίσκει μπροστά του. «Εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον Ρομά και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου
«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι κι επειδή ήταν Ρομά δεν τρέχει τίποτα. Εύχομαι να γίνει πόλεμος και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι», λέει στο βίντεο.

Λίγο μετά, η ανάρτησή του «κατέβηκε» όμως, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον Ρομά και τόσο ο εντοπισμός του, όσο και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Προσοχή: Το βίντεο, που δημοσίευσε ο Ρομά περιλαμβάνει χυδαίες εκφράσεις

Επεισόδια για τον θάνατο του 17χρονου
Ο θανάσιμος τραυματισμός του 17χρονου Χρήστου από σφαίρα αστυνομικού, ύστερα από καταδίωξη στη Βοιωτία, έχει προκαλέσει οργή και πολεμικό κλίμα στην κοινότητα των Ρομά.

Το βράδυ της Τρίτης (14/11) επικράτησε μεγάλη ένταση σε Μέγαρα, Θεσσαλονίκη και Θήβα.

Ρομά από τον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων πραγματοποίησαν πορεία και έφτασαν στο ύψος του ΣΕΑ στον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Εκεί άρχισαν να πετάνε πέτρες προς την Εθνική Οδό, ενώ έστησαν και οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των επεισοδίων λεωφορείο που επέστρεφε από το Ναύπλιο δέχθηκε επίθεση με πέτρες με συνέπεια να σπάσουν τα παράθυρα. Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο, ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία.

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ έκλεισε και η περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο λόγω συγκέντρωσης ατόμων.

Ένταση προκλήθηκε και στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τους για τον πυροβολισμό του 17χρονου.

Περίπου 20 Ρομά βγήκαν από τον οικισμό «Αγία Σοφία» στα Διαβατά και έκλεισαν τον δρόμο της οδού Πόντου, καίγοντας αντικείμενα και στήνοντας οδοφράγματα.  Αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τα άτομα προς τον οικισμό με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Επίσης, επεισόδια σημειώθηκαν και στον οικισμό «Τσαΐρια» στην Περαία.

Στην Αλίαρτο νεαροί Ρομά έκαψαν κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές στους δρόμους. Κλειστή παρέμεινε η επαρχιακή οδός Λιβαδειάς – Θήβας σε δύο σημεία, στο ύψος της Αλιάρτου και στη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί της Θήβας. Η κυκλοφορία των οχημάτων έγινε από παρακαμπτήριους για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε 24 ώρες.

Επεισόδια στην Αλίαρτο
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ο δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, στην προσπάθειά του να τους καθησυχάσει με σκοπό να διασπαστεί το πλήθος και να ανοίξει ο δρόμος. Τότε μία ομάδα Ρομά πέταξε προς το μέρος μπουκάλια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Τέλος, επεισόδια σημειώθηκαν και στην Χαλκίδα. Ομάδες Ρομά άναψαν φωτιές στην περιοχή Καμάρες στην Χαλκίδα και φώναζαν συνθήματα.


Σύμφωνα με όσα είπε πολίτης στο evima.gr, η διέλευση των οχημάτων ήταν αδύνατη από το σημείο, καθώς η αστυνομία είχε κλείσει τον δρόμο. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική.

Στροφή 180 μοιρών για τον νεαρό Ρομά που πριν από λίγες ώρες απειλούσε να πάρει την δικαιοσύνη στα χέρια του και να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες

Νέο βίντεο ανήρτησε πριν από λίγη ώρα στην εφαρμογή ο νεαρός Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες, οργισμένος για τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στην Βοιωτία έπειτα από τον πυροβολισμό αστυνομικού.

Πλέον ο νεαρός Ρομά στο νέο βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok ζητά συγγνώμη. Όπως αναφέρει στο βίντεο του, δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο τονίζοντας ότι όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου δεν ξέρεις τι λες.

ROMA-TIKTOK

 Συγγνώμη ζητά τώρα ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει στο νέο του βίντεο ο νεαρός Ρομά ενώ σημειώνει ότι ο 17χρονος Χρήστος που έπεσε νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Ο νεαρός Ρομά στη συνέχεια αναφέρει πως η αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» ενώ κάνει λόγο για τρεις φόνους, υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί αποφοιτούν από την Σχολή τους χωρίς καμία εκπαίδευση.

Ο νεαρός στο τέλος το νέου βίντεο ζητάει συγγνώμη για άλλη μια φορά και επιμένει πως η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ…

  2. Και ο Έλληνας φορολογείται για να παίρνουν επιδόματα τα κωλογυφταριά. Τι λέει το γυφταριό; Να γίνει πόλεμος για να σκοτώσει Έλληνες. Πείτε του σκατόδερμου ότι κάτι τέτοιες μαγκιές κάνανε μια φορά και ένα καιρό οι τσάμηδες και τελικά έγινε πόλεμος. Ε, τα ίδια και χειρότερα θα πάθουν τα βρομογυφταριά. Άντε με το καλό να γίνει πόλεμος λοιπόν. Αμήν και πότε!!!!

  3. σκατόγυφτος ειναι ΔΕΝ θα του κάνουν τίποτα απολύτως …
    αν ηταν χρυσαυγίτης θα τον κρέμαγαν στο σύνταγμα ,ΧΩΡΙΣ να εχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ , δικαστές στην ελλάδα …ΧΑΧΑΧΑΧΑ το ανέκδοτο του αιώνα

    1. οι χρυσαυγιτες ειστε υποδεεστεροι απο τους γυφτους

  4. Λοιπον ακου γυφτο βρωμα:διοργανωνεται βραδια Β-ρωμα για εσας σε μια μεγαλη πεδιαδα με τραγουδια,τουμπερλεκια,νταουλια, αρκουδες και ο,τι αλλο σας ευχαριστει.εχει φαγητα,γλυκα,ναρκωτικα και για κυριως πιατο σκαντζοχοιρο στη σουβλα.ειστε καλεσμενοι ολοι του ειδους σας.και καπου εκει στο τσακιρ κεφι κατα τις 02:00 τη νυχτα χιλιομεθυσμενοι οπως θα ειστε,ξαφνικα απο ψηλα ακουγεται αν ειστε σε θεση να ακουσετε,ενα σφυριγμα.δεν ειναι τιποτα βρε μην ανησυχειτε,ειναι δωρο τα βεγγαλικα για εσας,ειναι η ναπαλμ που πεφτει οπως θα ειστε ολοι συγκεντρωμενοι εκει.αιντε πια μπας και ξεβρωμισει ο τοπος παρασιτα.

  5. Οταν το παραλυτο και φοβικο κρατος , η Ελληνικη Μπανανια , χαιδευει χρονια τωρα ολα τα σκουπιδια , ντοπια και εισαγομενα παρανομως , αυτα ειναι τα αποτελεσματα , της αποθρασυνσης και των απειλων!! Περα απο τις ταραχες και τις καταστροφες και τα κλεισιματα των δρομων και τις φωτιες!!! Και ολα αυτα γιατι οι ξευτιλες που..κυβερνουν δεν εχουν την πολιτικη βουλιση να επιβαλουν τους νομους σε ολους αυτους τους γυφτους που ειναι βουτιγμενοι μεσα στην παρανομια και κατα τα αλλα κρατουν τον αστυνομικο , που εκανε το καθηκον του, και ειχε μια ατυχη στιγμη και τον θετουν σε διαθεσιμοτητα!! Δηλαδη θελουν να κανουν τους αστυνομικους να φοβουνται να κανουν το καθηκον τους μη τυχον και βρεθουν κατηγοτουμενοι απο διαφορα υποκειμενα!! Μιλαμε για κρατος της πλακας , Νεοταξικο και Ανθελληνικο!!

  6. ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝΑΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ

  7. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…………………….ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ…………

  8. Και να τον πιάσουν,αύριο θα ναι έξω,αφού τα δικαστάκια της πλάκας τους φοβούνται

  9. Οι Ελληνες βαλονται απο παντου Γυφτοι, Αλβανοι, Λαθρομεταναστες, Αριστερους Αναρχικους Κομμουνιστές, καλη τυχη.

    1. οι χουντικοι μόνο ελληνες δεν ειστε. Λιγοι και γραφικοι υπανθρωποι, πεταμενοι στον υπονομο

      1. οι αριστεροί δεν είναι Έλληνες παρά διεθνιστές, μειοδότες, προδότες κλπ….

  10. Συγνωμη για παρασιτα και εγκληματιες δεν υπαρχει.
    Να τον συλλαβουν και στη φυλακη κατευθειαν.
    Οι μαλ εχουν συνεπειες.

  11. ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΙΤΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!!!!!!!!
    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΗΔΗ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΖΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!!
    Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΚΕ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΧΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΥΦΤΟΥ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ, ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΝΕΟΛΑΙΟΥ!!!!!!!!

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ… ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΡΕ Μ*ΥΝΙ@ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ…

Comments are closed.