ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ! Περισσότερες από τις μισές παντρεμένες Ελληνίδες ψάχνουν… εραστή

Κοινοποίηση:
1

Ακόμη και σε ζευγάρια που συμπληρώνουν μόλις έξι μήνες έγγαμου βίου το… κέρατο πάει σύννεφο στην Ελλάδα! Κατά τη διάρκεια του γάμου και των μόνιμων δεσμών, οκτώ στους 10 άνδρες και έξι στις 10 γυναίκες απατούν τον σύντροφό τους, με αποτέλεσμα ένα στα δύο ζευγάρια να οδηγείται στο διαζύγιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας στους τρεις άνδρες χρησιμοποιεί «ενισχυτικά» χάπια, όχι για να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του στη νόμιμη σύντροφό του, αλλά για να ικανοποιεί την… παράνομη! Από την άλλη, σχεδόν οι μισοί (48%) τα καταναλώνουν για να ρίξουν… στάχτη στα μάτια της γυναίκας τους και να μην υποψιάζεται ότι την απατούν! Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας για την απιστία που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, το 69% των εξωσυζυγικών σχέσεων δημιουργείται στον χώρο της εργασίας και το 31% στο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον!

Μάλιστα, η «φράση επτά χρόνια φαγούρα» κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς η απιστία χτυπάει… ταβάνι στα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια! Κι αν στα δύο χρόνια γάμου το ζευγάρι είναι ακόμα στο «μέλι» και κάνει sεx 12 φορές τον μήνα, στα πέντε χρόνια οι επαφές μειώνονται δραματικά στις τέσσερις φορές και καταλήγουν σε μόλις μία φορά τον μήνα στα επτά χρόνια συμβίωσης.

Η μείωση της επιθυμίας για sεx αγγίζει το 8% στα δύο χρόνια γάμου, αλλά στα πέντε χρόνια φτάνει το 30% και στα επτά χρόνια η απροθυμία για sεx εκτοξεύεται στο 62%! Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, το γεγονός ότι οι άνδρες είναι άπιστοι σε ποσοστό 19,5% στα δύο χρόνια γάμου και οι γυναίκες κατά 6%. Οσο περνούν τα χρόνια, όμως, οι γυναίκες είναι αυτές που… ξεφεύγουν! Στα επτά χρόνια οι… ξεστρατημένες γυναίκες φτάνουν το 64,5%, ενώ οι άπιστοι άνδρες στο 56,5%!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο « σεξουαλικη πείνα « δυστυχώς τώρα που γέμισε η Ελλάδα , αραβικά και αφρικανικά « αγόρια « βγήκαν όλες οι « αραχνιασμένες « και με τον παρά τους πανε .. Καβάλα στο Άλογο .. που να ήξεραν τι « κράξιμο « τρώνε πίσω «» από τον ..πισινό τους .. και τι κοροϊδία .. από τους άφραγκους .. κααυμποηδες .. ζιγκολο

  2. Άγγλο βρήκες ;; Και σώθηκες ρε « παρμένη «; Εγω έχω φύγει πολλα χρόνια από Ελλάδα . Πρώτα Λατινική Αμερική μετα Χονγκ Κονγκ , μετα Κίνα . Απίστευτες γυναίκες !! Αλλά όπου συνάντησα Άγγλο … όλοι .. ήταν … bisexual .. τι να πω .. και στην Ελλάδα .. πίκρα με τις όμορφες που είχαν καβαλήσει όλα τα « είδη μπουριών « και το έπαιζαν και « δύσκολες «

  3. Βαρεθηκανε τον αντρα τους και ψαχνουν για γκομενο

  4. φιλοι του λιγδανη ειναι αυτοι που εκαναν την και καλα ερευνα?, αντε, πια με τον καθε παρλαπιπα

  5. Εδώ η άλλη η παντρεμένη και με παιδί η καθηγήτρια πήγαινε με τον 13χρόνοι μαθητή στα τσοντοξενοδοχεία και την άφησαν ελεύθερη. Τι να περιμένεις.

  6. Αυτός ο πάτος που είναι στη φωτογραφία δεν θα δυσκολευτεί πολύ πάντως.

  7. Ε τι να κάνουμε οι άνθρωποι είμαστε πολύ ερωτικά ζώα που θα λέγαν και στις ταινίες Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μετά το γάμο γιατί λες έχω δέσει το γάιδαρό μου και ουσιαστικά τσάμπα παντρεύεται ο κόσμος γιατί πολύ απλά Ο γάμος είναι μόνο για την περιουσία μόνο για τα παιδιά μόνο για το κόσμο και μόνο για να χαλάμε λεφτά ενώ κανείς παιδιά με την κοπέλα τα αναγνωρίζεις και όταν πεθάνεις περιουσία πάνε στα παιδιά σας ούτε γάμος ούτε πεταμένα λεφτά

  8. Ε τι να κάνουν τα κορίτσια που οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι εραστές ; Και βέβαια θα κερατώσουν αφού δεν υπάρχει ικανοποίηση
    Εγώ βρήκα Άγγλο και σώθηκα ,ποτέ ξανά με έλληνα

    1. Άγγλο πισωγλεντη βρήκες; Αυτοί ζητάνε δάκτυλο.

  9. Μα και να ρίξεις ελεύθερη και έπειτα να την παντρευτείς, τα ίδια με τις παντρεμένες που γνώρισες θα κάνει. Η πουτανιά δεν είναι τυχαία γένους θηλυκού ως λέξη..

  10. εγω πιστεύω οτι ο κερατάς το ξέρει αλλα δεν θέλει να παραδεχτεί η τον βολεύει ,

    1. Για να το λες θα ξέρεις παραπάνω.

  11. Το κακο ειναι οτι στην αλλη πλευρα, το 50% των ανδρων ειναι πουστηδες…

    1. Ούτε το 1% δεν είναι. Άμα ήταν, που βρίσκουν τότε να παντρευτούν και που βρίσκουν και εραστές; Δε μπορεί ένας εραστής να πηγαίνει με 10 τη μέρα, θα κλατάρει….

  12. Ισχύει μεν αλλά το πραγματικό ποσοστό είναι πολύ μικρότερο. Το 8 στους 10 άνδρες και 6 στις 10 γυναίκες είναι υπερβολικό σαν νούμερο. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

  13. οτι αποτελεσμα γουσταρουν βγαζουν ολες αυτες οι μαλακοερευνες, το θεμα ειναι οτι τα μαθαινουν και τα αλλοδαπα και σου λενε εδω ειμαστε αφου ετσι λενε οι ερευνες

  14. Έρευνα τού κώλου όπως τής φωτογραφίας πού βάλατε.

  15. Ειχα σχεση με αρραβωνιασμενη…27 αυτή 42 εγω.
    Μερικές μέρες πριν παντρευτεί πηδιοταν μαζι μου στα ξενοδοχεία.
    Ο τύπος δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την πόρτα.

    1. Ο/Η Ψευτο"έλληνες" αρβανιτόφλωροι και γενοκτονιμένοι λέει:

      Κατά τ’ άλλα είσαι πατριώτης. Σκατά! Για τέτοιους “πατριώτες” και τέτοιες “πατριώτισσες” δεν πάω να πολεμήσω!

  16. Ελεεινίδες, τι περιμένεις?

  17. πάντα θα ψάχνεται η γυναίκα και θα είναι ανικανοποίητη είναι στην φύση της απλά.

  18. αχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχτυπητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Τι σοκ; Εγώ δε μπορώ με τίποτα να ρίξω ελεύθερη γυναίκα. Αλλά τις παντρεμένες πρέπει να τις διώχνω από πάνω μου με το σκουπόξυλο. Λυσσάρες. Και μετά αναρωτιούνται γιατί δε παντρεύομαι….

    1. Μα και να ρίξεις ελεύθερη και έπειτα να την παντρευτείς, τα ίδια με τις παντρεμένες που γνώρισες θα κάνει. Η πουτανιά δεν είναι τυχαία γένους θηλυκού ως λέξη..

Comments are closed.