ΕΠΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΒΡΥΩΝΗ. ΠΩΣ ΕΝΑΣ “ΠΟΛΥ-ΙΣΟΒΙΤΗΣ” ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΛΑΔΩΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 128 ΕΚΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦ. ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ;

Κοινοποίηση:
xios-fourthiotis

O ασύλληπτος και ασύλητος κλοσάρ με τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών που μοιράζει μαύρα και αδήλωτα λεφτά σε δημοσιογράφους, παραγωγούς, πολιτικούς, δικαστές- με στοιχεία πια τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας αλλά έχουμε δει και με τα ματάκια μας- υπουργούς, ακόμα και πρώην πρωθυπουργούς, δεν είναι ένας ζητιάνος της ερήμου αλλά ένας πολυεκατομμυριούχος- ερημοσπίτης- πολυτεχνίτης και κατά δική του δήλωση, μετρ της απάτης.

Γι αυτόν δυστυχώς, η πολύχρονη επαγγελματική και εσχάτως δικαστική αντιπαράθεση και κόντρα με τέως εργαζόμενό του και μετά συνεργάτη του και συνέταιρό του, τον διαφημιστή και παρουσιαστή, Μένανδρο Φουρθιώτη, δεν θα του βγει σε καλό, όπως δείχνουν οι εξελίξεις.

Στα 81 του χρόνια, ο πολυκαναλάρχης και κατηγορούμενος «ως μεγαλοαπατεώνας», Φίλιππος Βρυώνης, γιατί περί αυτού ο λόγος, μάλλον θα στρώσει δρόμο για Κορυδαλλό, παρά τα χρονάκια που έχει στην πλάτη του. Κι αυτό γιατί από τα στοιχεία που εδώ και χρόνια έχουμε στην κατοχή μας, για τον περίεργο αυτόν και εκκεντρικό λεφτά, κάποια στιγμή θα στραβώσει κανένας… έντιμος δικαστής (φανταστείτε από τους τόσους)και θα τον στείλει στα κάτεργα. Από τα δεκάδες δικαστικά έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας- και από τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή, Μ. Φουρθιώτη ο οποίος κυριολεκτικά τον έχει ξετινάξει σε δίκες, εξώδικα, αγωγές, ζητώντας δεδουλευμένα που ξεπερνούν τα 7.5 εκατ. Ευρώ! (με δικηγόρο τώρα τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια)- κάποια από αυτά τα δικόγραφα είναι άκρως επιβαρυντικά για τον Βρυώνη, τον «σατανά» που κατόρθωσε – κι αυτό είναι μία άλλη τραγική πολιτική ιστορία- να μένει ανέπαφος απ’ όλες τις κυβερνήσεις, με την τελευταία να πληροφορούμαστε ότι δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Πάντως επιφυλασσόμαστε, αφού Μητσοτάκης και Βρυώνης, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη λατρεία στο χρήμα και στη βουλιμία του τζίρου και του αδικαιολόγητου πλουτισμού.

ALMA-VRIONIS-mak

Να ξαναθυμηθούμε για ποιον μιλάμε;

Για τον Βρυώνη, έχουν γραφτεί πολλά.

Ο Φίλιππος Βρυώνης μεσουρανούσε επί χρόνια ως ο «βασιλιάς» της υπαίθριας διαφήμισης στην Ελλάδα.
Μέχρι το 2010 ήταν ο μεγαλομέτοχος της πασίγνωστης εταιρείας «Άλμα Ατέρμων», η οποία κατείχε το μερίδιο του λέοντος στην Ελληνική αγορά υπαίθριας διαφήμισης με ποσοστό 65%. Πέρα για πέρα έκνομης. Πέρα για πέρα ανθρωποκτονικής.
Όμως, από το 2007 ουσιαστικά και από το 2010 επίσημα ο Βρυώνης αποχώρησε, τουλάχιστον εμφανώς, από τον κλάδο της υπαίθριας διαφήμισης εκχωρώντας το σύνολο της δραστηριότητάς του στον τομέα αυτό, έναντι αδράς και εν μέρει μη φορολογηθείσας αμοιβής όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, προς τον ελβετικό κολοσσό, την εταιρεία Affichage.
Λίγο καιρό μετά από την συμφωνία με τον Βρυώνη η Affichage, ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης από τον Βρυώνη. Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά και αναμένεται η ολοκλήρωση της κακουργηματικής ανάκρισης που διενεργείται να αποδώσει καρπούς, καθώς μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία.
Αυτά που δεν είναι γνωστά και αποτελούν πραγματικό γρίφο για τις αρμόδιες εποπτικές αρχές είναι η δράση του Βρυώνη στην ιδιωτική τηλεόραση. Πάντως, η υπόθεση της Ελβετίας, ακόμα και σήμερα δεν έχει βάλλει φυλακή τον Βρυώνη. Κι αυτό είναι ερώτημα προς τη Δικαιοσύνη. Γιατί ένας δηλωμένος απατεώνας, δεν πάει φυλακή; Γιατί πολύ απλά πληρώνει. Τους πάντες.

AB Channel (πρώην Extra Channel 3)

Παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ βοούσαν ουδέποτε διαψεύστηκε πως ο κ. Βρυώνης ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού περιφερειακής εμβέλειας «EXTRA Channel 3».
Ο σταθμός ανήκε στην εταιρεία «ΕΞΤΡΑ ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΪΣΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεόρασης», η οποία μετονομάστηκε σε «EXCOM ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΪΣΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεόρασης».
Ο τηλεοπτικός σταθμός Extra Channel 3 είχε την έδρα του στο Περιστέρι, στην οδό Τσαλαβούτα 9, το οποίο και μίσθωνε από την εισηγμένη εταιρεία «Εμπορικός Δεσμός Α.Ε.» έναντι μηνιαίου μισθώματος ύψους 50.000 Ευρώ το 2007.
Στην εταιρεία «Εμπορικός Δεσμός Α.Ε.» μετείχε ο Φίλιππος Βρυώνης με ποσοστό 43,4% περίπου μέχρι το 2010, οπότε και μεταβίβασε ποσοστό 38% περίπου στην κυπριακή εταιρεία «NTIESAT Investments Limited», ως εκπρόσωπος της οποίας εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Μπόκολας (κι αυτός στο μάτι του κυκλώνα) του Σπυρίδωνος.
Σημειωτέον ότι η NTIESAT Investments Limited με τον Κωνσταντίνο Μπόκολα απέκτησε και το 51% του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «EXTRA THESSALONIKI» (πρώην «Πανόραμα TV»). Στο μετοχικό κεφάλαιο της «EXCOM» δεν εμφανίστηκε ποτέ να συμμετέχει ο Φίλιππος Βρυώνης.
Αντ’ αυτού μετείχε μέχρι και το 2012 ο Ηλίας Γεωργουλέας με ποσοστό 25%, ο οποίος ήταν και μέτοχος στην «Άλμα Ατέρμων Α.Ε.» και είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τον Βρυώνη, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον ίδιο δικηγόρο, όταν κατατέθηκε το 2010 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών από άλλο μέτοχο για την διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στην «Άλμα Ατέρμων».
Επίσης, στο μετοχικό κεφάλαιο της EXCOM μετείχε μέχρι το 2012 και ο Δημοσθένης Κορδελίδης με ποσοστό 2,5%, ο οποίος μετείχε περιστασιακά και στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Άλμα Ατέρμων».
Στη συνέχεια ο «EXTRA Channel 3» μετονομάστηκε και «AB Channel».  Στο μετοχικό κεφάλαιο της EXCOΜ μετέχει πλέον με ποσοστό 79,5% η «Acera Publishing Limited», η οποία ανήκει, με τη σειρά της, κατά 100% στην «Isama Enterprises Limited» και φέρεται να ελέγχεται από τον Κωνσταντίνο Μπόκολα.
Το υπόλοιπο 20,5% της «EXCOM» ανήκει και πάλι σε φυσικά πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Μπόκολας είναι συνεργαζόμενο πρόσωπο με τον Φίλιππο Βρυώνη και φαίνεται ότι μέσω αυτού ο Βρυώνης ελέγχει τον σταθμό, ο οποίος λειτουργεί κατά βάση ως κανάλι τηλεδιαφήμισης αλλά έχει και ενημερωτική ζώνη. Το ίδιο ισχύει και με τον «EXTRA Thessaloniki».

EXTRA CHANNEL (πρώην Zoom, πρώην Βody in Balance, πρώην Shop TV)

O παλιός Bady in Balance» (πρώην «Shop TV» και πρώην  «S-TV») ήταν σταθμός περιφερειακής εμβέλειας και λειτουργούσε σχεδόν αποκλειστικά ως κανάλι τηλεδιαφημίσεων.
Ανήκει στην εταιρεία «ΣΤΑΡ Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.» («ΣΤΑΡ»), η οποία με τη σειρά της ανήκε, μεταξύ άλλων, στον πάλαι ποτέ βουλευτή της «ΔΗΑΝΑ» του Κωστή Στεφανόπουλου, αείμνηστο Θεόδωρο Κατσίκη.
Σε αυτήν μετείχαν όμως και άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χούντας και ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Ιωάννης Σπανολιός. Κατά το έτος 2008 ο Κατσίκης αλλά και άλλοι μέτοχοι της «ΣΤΑΡ» μεταβίβασαν σημαντικό μέρος των ποσοστών τους προς την εταιρεία «ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΕ».
Στα μέσα του 2012 η «ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΕ» ο Κ. Χούντας και ο Ι Σπανολιός μεταβίβασαν τα μετοχικά ποσοστά που κατείχαν στην «ΣΤΑΡ»  προς την κυπριακή εταιρεία «KIOPRA Commercial Limited.».
Έτσι, το 2012 μέτοχοι της «ΣΤΑΡ» ήταν η «KIOPRA Commercial Limited» με 78,75% και ο Θόδωρος Κατσίκης με 21,25%. Ως εκπρόσωπος της «KIOPRA Commercial Limited» εμφανίζεται τότε ο Δημήτριος Μπόκολας του Σπυρίδωνος, δηλαδή ο αδελφός του Κωνσταντίνου Μπόκολα, μέσω του οποίου ελέγχεται ο «Extra Channel 3».  Ο Δημήτριος Μπόκολας γίνεται Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΣΤΑΡ».
Για την τηλεοπτική αγορά αλλά και τους ειδικούς των μέσων ενημέρωσης ήταν σαφές ότι πίσω από την «KIOPRA» και τον Δημήτριο Μπόκολα βρισκόταν ο Φίλιππος Βρυώνης.
Η απόκτηση του μετοχικού αυτού πακέτου της «ΣΤΑΡ» έγινε αντί τιμήματος ύψους 1.620.000,00 Ευρώ.
Ο σταθμός άλλαξε όνομα και μετονομάστηκε σε «Ζoom» και το πρόγραμμά του διαμορφώθηκε σε ενημερωτικό με την ενίσχυση από γνωστούς δημοσιογράφους, όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
Τόσο ο «Zoom» όσο και ο «Extra Channel 3» είχαν πολλές ομοιότητες τόσο στο πρόγραμμα όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Το 2013, σε μια διαφορά που προέκυψε μεταξύ «ΣΤΑΡ» και της χήρας του εκλιπόντος Θεόδωρου Κατσίκη, ο Φίλιππος Βρυώνης υποχρεώθηκε να εγγυηθεί ατομικά για την εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων της «ΣΤΑΡ» έναντι της χήρας Κατσίκη.
Ήταν η πρώτη φορά που ο Φίλιππος Βρυώνης εμφανίστηκε να συσχετίζεται επίσημα με την «ΣΤΑΡ». Η συμφωνία του 2013 δεν τηρήθηκε και η χήρα Κατσίκη εξέδωσε Διαταγή Πληρωμής κατά του Βρυώνη.
Αργότερα, το 2015, ο Φίλιππος Βρυώνης, εμφανίστηκε πλέον επίσημα να εκπροσωπεί την «KIOPRA» δηλώνοντας και προς το ΕΣΡ την σχέση αυτή.
Εν τω μεταξύ το «Zoom» άλλαξε και πάλι ονομασία και μετονομάστηκε σε «EXTRA CHANNEL» περιοριζόμενο κυρίως τηλεπωλήσεις.
koutsoubas-mak

«EPSILON TV» (πρώην 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM). ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ

Η μεγάλη εμφάνιση του Φίλιππου Βρυώνη στο τηλεοπτικό τοπίο έγινε τον Αύγουστο του 2014, όταν η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.» που  ανήκε στο Κ.Κ.Ε. και κατείχε τον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «902 Τηλεόραση» (πρώην «902 Αριστερά στα FM») μεταβιβάστηκε στην κυπριακή εταιρεία «A-ORIZON MEDIA LTD».
Από την πρώτη στιγμή της μεταβίβασης αυτής σχηματίστηκε η εκτίμηση στους γνώστες των τηλεοπτικών θεμάτων, ότι πίσω από την «A-ORIZON MEDIA LTD» βρίσκεται ο Φίλιππος Βρυώνης.
Το τίμημα που συμφωνήθηκε για τη μεταβίβαση αυτή ήταν  3,7 εκατ. Ευρώ (προκαταβολή 1,5 εκατ. Ευρώ με επιταγή και τα υπόλοιπα  2,2 εκατ. Ευρώ στο βάθος δεκαετίας). Ο ιστορικός «902» μετονομάστηκε σε «Ε-Radio-TV» και στη συνέχεια σε «EPSILON TV».
Έχει γραφεί (και δεν έχει διαψευστεί), ότι η αντίδικος του Βρυώνη ελβετική εταιρεία Affichage έχει ισχυριστεί ότι το ποσό αυτό προήλθε από χρήματα που εισέπραξε ο Βρυώνης από την ελβετική εταιρεία σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων στην Ελβετία.
Ως εκπρόσωπος της «A-ORIZON MEDIA LTD» εμφανίζεται μεν ένα τρίτο πρόσωπο και όχι οι αδελφοί Μπόκολα, αλλά μια περίεργη σύμπτωση δημιουργεί ενδείξεις ότι πίσω από την εταιρεία βρίσκεται ο Φίλιππος Βρυώνης.
Τόσο η «A-ORIZON MEDIA LTD», όσο και η KIOPRA Commercial Ltd (που απέκτησε το Zoom) όσο και η Ntiesat Investments Ltd  (που απέκτησε τις μετοχές του Βρυώνη από τον «Εμπορικό Δεσμό ΑΕ» και την «Άλμα Ατέρμων ΑΕ») έχουν την έδρα τους στη Λεμεσό Κύπρου επί των οδών Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Ζάκου (γωνία), Χριστίνα Σέντερ (Christina Center), 1ος όροφος, διαμέρισμα 101.
Επίσης τόσο η μεταβίβαση του «Body in Balance» (μετέπειτα Zoom) όσο και η μεταβίβαση του «902» έγιναν ενώπιον της ιδίας Συμβολαιογράφου (με χρονική απόσταση ενός έτους περίπου).
Η ουσιαστική επιβεβαίωση περί ταύτισης συμφερόντων αποτελούσε το γεγονός ότι και οι τρεις σταθμοί (Zoom, Extra Channel 3 και Epsilon TV) είχαν κοινό πρόγραμμα, κοινό προσωπικό και μοιράζονταν και κοινούς χώρους, ενώ η παρουσία του Βρυώνη και των μελών της οικογενείας του αλλά και των έμπιστων προσώπων του ήταν πασιφανής.
Μάλιστα τα Χριστούγεννα του 2013 οι δυο σταθμοί ( Extra Channel 3 και  E) έδιναν από κοινού ευχές στους τηλεθεατές.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι τον Ιανουάριο του 2016 σε φαντασμαγορική εκδήλωση που διοργάνωσε το κανάλι «Ε» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ο Φίλιππος Βρυώνης και οι κόρες του είχαν τον πρώτο λόγο ως οικοδεσπότες.
Ωστόσο, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόραση (ΕΣΡ) ενέκρινε τελικώς, παρά τη μειοψηφία της τότε Αντιπροέδρου του, Λίνας Αλεξίου τη μεταβίβαση προς την «A-ORIZON MEDIA LTD».
Άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι στο εμπιστευτικό έγγραφο που έχει συνταχθεί για το ΕΣΡ από τις νομικές του υπηρεσίες προκύπτει να έχουν γίνει καταθέσεις ποσών στους λογαριασμούς της εταιρίας που ελέγχει τον τηλεοπτικό σταθμό προ της μεταβίβασης του σταθμού από το 2011 (πριν μεταβιβαστεί ο 902) για τις οποίες όμως δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία για τις καταθέσεις μετόχων έναντι αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Ωστόσο δεν προκύπτει από πουθενά να ελέγχθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση ούτε να προβλημάτισε νομικά το ΕΣΡ σχετικά με τις κινήσεις και την προέλευση των κεφαλαίων. Μάλιστα το ΕΣΡ δεν προβληματίστηκε ότι η προκαταβολή για την εξαγορά του σταθμού προς το ΚΚΕ δεν δόθηκε από την A-ORIZON MEDIA LTD αλλά από τη μέτοχο του μετόχου!!!
Τον Νοέμβριο του 2014 μέτοχος της «Άλμα Ατέρμων Α.Ε.», ο οποίος είχε στραφεί αστικά και ποινικά κατά του κ. Βρυώνη και της κόρης του αλλά και άλλων προσώπων που ενεργούσαν συντονισμένα με τον κ. Βρυώνη επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, εξαπάτηση και χειραγώγηση, κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά του ΕΣΡ.
Στην καταγγελία αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι ο Φίλιππος Βρυώνης είναι ο πραγματικός δικαιούχος του «EPSILON TV» αλλά και του «Zoom» και του «Extra Channel 3» και ότι το ΕΣΡ δεν εκπλήρωσε ορθά τα εποπτικά και ελεγκτικά καθήκοντα, αφού παρά το νόμο, το ίδιο πρόσωπο αμέσως ή εμμέσως ασκούσε επιρροή σε τρία κανάλια.
Στην καταγγελία αυτή το ΕΣΡ απήντησε προς την Βουλή ότι «…. δεν υφίσταται κανένα στοιχείο περί συμμετοχής του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη στην ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού εταιρεία».
Η απάντηση αυτή που ήταν ομόφωνη (δηλαδή και με τη σύμφωνη γνώμη της Λίνας Αλεξίου) προκαλεί εύλογα ερωτήματα, καθώς σε σχετική εμπιστευτική εισήγηση υπηρεσιών του ΕΣΡ εκφράζονταν επιφυλάξεις ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «A-ORIZON MEDIA LTD».

.bryonis

Το δικονομικό χτύπημα Φουρθιώτη μέσω Κούγια

 

Και από εδώ, αρχίζουν τα νέα «αλληλούια» για τον Βρυώνη. Ο πρώην στενός του συνεργάτης που του κρατούσε το μαγαζί, με δικηγόρο τον Κούγια, αθωωμένος από τις παλιές κατηγορίες που είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα, σε ένα εξώδικο (από τα πολλά που έπονται να δημοσιοποιηθούν) και σταχυολογήσαμε, διακρίνεται ένα τεράστιο δημόσιο και ποινικό  ενδιαφέρον. Κατά το έγγραφο, ο Βρυώνης, είναι εδώ και 10-11 χρόνια εκτός κάτεργων, με την επιβολή περιοριστικών όρων, να μην ταξιδεύει στο εξωτερικό και να δίνει παρών στο Α.Τ. Περιστερίου.

Διαβάστε και φρίξτε τι σημαίνει αστυνομία- Δικαιοσύνη και ξαναφρίξτε, πάντα κατά έγγραφο με αποδέκτες το μισό δικαστικό σύστημα.

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΜΕΤ’ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ

 

Του Μαίνανδρου – Γεώργιου Φουρθιώτη του Γεωργίου – Κοσμά, κάτοικου Περιστερίου Αττικής, οδός πάροδος Δημοσθένους, αριθμός 21, με ΑΦΜ 134456506, Δ.Ο.Υ. Β’ Περιστεριού. ο οποίος νόμιμα εκπροσωπείται στο παρόν από τον πληρεξούσιο & Αντίκλητο δικηγόρο Αθηνών κ. Νικόλαο Αναγνωστόπουλο του Δημητρίου (ΔΣΑ 19556) κάτοικο Αθηνών επί της οδού Λ. Αλεξάνδρας αρ. 114 δυνάμει γενικού δικαστικού πληρεξουσίου

 

ΚΑΤΑ

1.       Την Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και με διακριτικό τίτλο «ΑLΟΕ DI CRETA», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πέτρου Ράλλη, αριθμός 10, με ΑΦΜ 800619900, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

2.        Την Κυπριακή Εταιρεία με την επωνυμία «V.V. DIAMANDTRADING LTD», με αριθμό εγγραφής ΗΕ 356719, η οποία εδρεύει στην Λεμεσό Κύπρου, οδός Ρήγα Φερραίου και Ανδρέα Ζάχου, στον 1° όροφο, όπως νομίμως εκπροσωπείται, από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ θυγατέρα του ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ, Κύπρια Υπήκοος, ιδιωτική υπάλληλος, γεννημένη στη Λεμεσό Κύπρου στις 13/10/1989, στην Αθήνα, οδός Πέτρου Ράλλη, αριθμός 10, κάτοχος του Δελτίου Ταυτότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας με αριθμό 0000989008 που έχει εκδοθεί από το Τ.Α.Π.Μ. Λευκωσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 3/4/2019 και ισχύει μέχρι τις 3/4/2029, με Α.Φ.Μ. 150104605 – Δ.Ο.Y. Καλλιθέας και 009890081 του Τμήματος Φορολογίας Κύπρου.

3.       Τον Φίλιππο Βρυώνη του Αναστασίου, κατοίκου Αθηνών, οδός Πέτρου Ράλλη, αριθμός 10, με Α.Φ.Μ. 004545863, Δ.Ο.Y. ΙΖ Αθηνών.

4.       Την Ελένη – Μαρίνα Τσαμαντάνη του Διονυσίου, κατοίκου εκ της εργασίας της, Αθηνών, οδός Πέτρου Ράλλη, αριθμός 10, με ΑΦΜ 172950427, Δ.Ο.Y. Αχαρνών.

5.       Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» το διακριτικό τίτλο Ε CHANNEL και αριθμό ΓΕΜΗ 144770901000, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδ. Βασ. Κωνσταντίνου αρ. 2, ΤΚ 11635,

6.       Της Εταιρείας με την επωνυμία «V.V.TELE & STAR LTD», η οποία εδρεύει στη Λεμεσό Κύπρου, επί της οδού Ιοκάστης αρ. 9, VΑΤ Νο CY1035663455, και εκπροσωπείται νόμιμα, με γραφείο επί της οδού Πέτρου Ράλλη αρ. 10

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

7.       Την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «RED SΜΙLΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «RED SΜΙLΕ», η οποία εδρεύει στην Παιανία Αττικής, επί του 41ου χλμ. Αττικής Οδού, ΑΦΜ: 802116960, με αριθμό ΓΕΜΗ 170285401000, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Νικόλαο Κοκλώνη του Δημητρίου.

 

papakosta-vrionis-nikolopoulos-mak

 

 

8.       Την Ανώνυμη Εταιρείας με την επωνυμία «BARKIΝGWELL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «BARKINGWELL MEDIA», η οποία εδρεύει στην Παιανία Αττικής, στο Κτίριο 6, ΣΕΑ 1 Μεσογείων 40,2 χλμ, Αττική Οδός, με αριθμό ΓΕΜΗ 141449701000, ΑΦΜ 800804618, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Νικόλαο Κοκλώνη του Δημητρίου.

9.       Του Νικολάου Κοκλώνη του Δημητρίου, κατοίκου Βούλας Αττικής, οδός Τήνου αριθμός 13, άλλως κατοίκου εκ της εργασίας του, Παιανίας Αττικής, 41ο χλμ. Αττικής Οδού, με Α.Φ.Μ. 114762082.

 

ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΚ & ΚΠΔ

Προκειμένου να ερευνήσουν νόμιμα την παρούσα ως νόμιμη καταγγελία

ΠΡΟΣ.

1.        Τον κ. Πρόεδρο Εφετών — Πρόεδρος Τριμελούς Σ. Δημήτριο Οικονόμου του Ιωάννου

2.       Την κ. Διευθύνουσα την Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Σ. Γκανέ Μαρία

3.       Τον κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών Σ. Χριστόφορο Λινό – Πρόεδρος Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης

4.       Τον κ. Προϊστάμενο της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Σ. Αντώνη Ελευθεριάνο

5.        Τον κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Οικονομικό Εισαγγελέα

6.       Τον κ. Προϊστάμενο Τμήματος Διακίνησης & Παρακολούθησης Πορείας Ποινικών Δικογραφιών Εφετείου Αθηνών

7.       Κ. Προϊστάμενο Τμήματος Δημοσίευσης, Εκκαθάρισης Ποινικού Μητρώου & Ποινικών Ενδίκων Μέσων Εφετείου Αθηνών

8.       Κ. Προϊστάμενο Τμήματος Βουλευμάτων Εφετείου Αθηνών

9.       Κ. Προϊστάμενο Τμήματος Πρωτοκόλλου και Διεκπεραιώσεως του Εφετείου Αθηνών

10.   Προς την Επιθεώρηση Εργασίας.

11.   Προς το ΣΔΟΕ.

12.   Προς Οικονομική Αστυνομία

13.   ΕΦΚΑ

14.   Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος

 

Καλώς γνωρίζετε, μετά την 30/11/2023 εξώδικη δήλωση και εν συνεχεία την από 4/12/2023 και ώρα 12:28 υπογεγραμμένες αμφότερες ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr που σας απέστειλα τις οποίες επισυνάπτω εκ νέου στο παρόν.

Σας δηλώνω τα εξής σε συνέχεια των προηγούμενων εξώδικών δηλώσεων μου και ΤΟΝΙΖΩ ΣΤΙΣ ΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με τις 30/11/2023 εξώδικη  δήλωση και εν συνεχεία την από 4/12/2023 και ώρα 12:28 και τώρα με  την παρούσα πολύ σοβαρή ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

Στις 16/11/2023 ο Πληρεξούσιος δικηγόρος μου σας απέστειλε έγγραφη ενημέρωση για την εξ εργασίας μου προς εσάς για λόγους υγείας και εν συνεχεία και το από 21/11/2023 που καθίστανται αδύνατον για λόγους που ήδη εγγράφως γνωρίζετε να εργαστώ σε χώρο γραφείου ή να οδηγήσω και καλή τη πίστη ζήτησα για να μην σας επιβαρύνω στο μετά τις 16/11/2023 και έπειτα να συνεχίζω να εργάζομαι για εσάς και τις εταιρείας σας που φυσικά καμία μετοχική η νομική συμμετοχή έχει ο τρίτος εξ υμών με την πρώτη και την δεύτερα εταιρεία εξ υμών αλλά τις χρησιμοποίει και τις εκμεταλλεύεται με αχυρανθρώπους όπως προκύπτει στην πραγματικότητα διότι με αυτές τις εταιρείες και εσάς τον τρίτο εξ υμών συνεργαζόμουν επί έτη. Στη συνέχεια στις 22/11/2023 σας αποστέλλω ηλεκτρονικό μήνυμα παραιτήσεως μου για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτό (επισυνάπτεται και αυτό με το παρόν) λόγοι που λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας παραιτήθηκα διότι όπως προκύπτει και έχω ήδη εγγράφως ενημερώσει εκβιάζατε και απειλούσατε πελάτες μαζί με την τέταρτη εξ υμών κ. Ελένη Μαρίνα (Έλλη Τσαμαντάνη) όπως ο κ. Χρήστος Δήμας εμπορικός διευθυντής της εταιρείας ΒΙΟSΤΙLΕ.

 

Και δεν σταματήσατε μόνο σε αυτά στις 30/11/2023 μέσω της εξώδικης δήλωσης μου σας ανέφερα τα εξής που επίσης κάνατε εσείς ο τρίτος εξ υμών και η τέταρτη εξ υμών εναντίον μου:

Επιπλέον, ο τρίτος εξ υμών να μας δηλώσει με ποια ιδιότητα της πρώτης και δεύτερης εταιρείας εξ υμών, του μετόχου, του νομίμου εκπρόσωπου, καθώς δηλώνεται ως συνταξιούχους, και δεν έχει καμία νομική ιδιότητα των εταιρειών, διότι στο ΓΕΜΗ δεν εμφαίνετε καταγεγραμμένος. Επίσης, ο ίδιος σύμφωνα με την δημοσίευση της ΑΑΔΕ των μεγαλοφειλετών, εμφανίζεται ως οφειλέτης του Δημοσίου άνω των 128.000.000 ευρώ χρέη προς το Δημόσιο ( Εφορία και ΙΚΑ). Εμφανιστήκατε ενώπιον των εταιρειών που κοινοποιείται  το παρόν εξώδικο, και συγκεκριμένα ενώπιον του Νικόλαου Κοκλώνη, ενώπιον της δικηγόρου της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ, Βασιλικής Σουλτανιά και ενώπιον της Χριστίνας Δημητρέλου, μέλος της Ραδιοτηλεπτικής Α.Ε και σε ακόμα πολλούς πελάτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα και μιλούσατε για εμένα με προσβλητικές και απαξιωτικές εκφράσεις, προβάλοντας με ως απατεώνα, και ομοφυλόφιλο, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία έναντι τρίτων για να μου δημιουργήσετε προσωπική και επαγγελματική βλάβη σε ανθρώπους, οι οποίοι ακούγοντας αυτά που λέτε αποκτούν για το πρόσωπό μου αρνητική εικόνα. Επιπλέον, προς την τέταρτη εξ υμών, εμφανίστηκε ενώπιον πελατών, και φυσικών και νομικών προσώπων και μιλούσε για εμένα με προσβλητικές και απαξιωτικές εκφράσεις, προβάλοντας με ως απατεώνα, και ομοφυλόφιλο, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία έναντι τρίτων για να μου δημιουργήσει προσωπική και επαγγελματική βλάβη σε ανθρώπους, οι οποίοι ακούγοντας αυτά που έλεγε αποκτούν για το πρόσωπό μου αρνητική εικόνα. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η περίπτωση bio style, κ. Χρήστου Δήμα, του οποίου τηλεφωνήσατε και με εξυβρίσατε, όπως αναλυτικά αναφέρομαι παραπάνω, και

εκτός των άλλων, του αποστείλατε γραπτά sms, τα οποία μου απέστειλε επίσημα και επισυνάπτω στο παρόν, στα οποία τον εκβιάζετε για να του πάρετε χρήματα, απειλώντας τον, ότι αν δεν σας δώσει εντολή διαφήμισης δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ χρησιμοποιώντας, για κάτι που δεν έχετε δικαίωμα, το όνομα του σταθμού του OPEN, της πρώτης έως του τρίτου εξ υμών στο παρόν κοινοποιούντων, Με ποιο δικαίωμα και με ποια ιδιότητα το κάνατε αυτό; Γιατί η μόνη ιδιότητα στην οποία εμφανίζεστε εκεί (Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της εταιρείας με την επωνυμία ARlA ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ-

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, το διακριτικό τίτλο ARlA Ε.Π.Ε. και αριθμό ΓΕΜΗ 133636901000. Την 28/06/2023 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με

Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3669539, η υπ’αριθ 3286 28/06/2023 πράξη της Συμβολαιογράφου ΓΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΡΟΠΗΣ, από την οποία προκύπτει ότι, με την από 28/06/2023 απόφαση της Συνέλευσης των εταίρων της ΕΠΕ τροποποιήθηκε το άρθρο 9 και κωδικοποιήθηκε το καταστατικό της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ARIA ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΙ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» , το διακριτικό τίτλο ARIA Ε.Π.Ε. και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ, 133636901000), όπως αναλυτικά αναφέρεται ως εξής  «ΑΡΙΘΜΟΣ 3286 ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ARIA ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ)> και το διακριτικό

Τίτλο «ARIA Ε.Π.Ε. » ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 του ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΎ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Αθήνα, σήμερα στις είκοσι οκτώ (28) του μηνός Ιουνίου του έτους δύο χιλιάδες είκοσι τρία (2023), ημέρα Τετάρτη, στο γραφείο μου που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας αριθμός 87, σ’ εμένα τη Συμβολαιογράφο και κάτοικο Αθηνών ΜΑΡΙΑ – ΜΕΡΟΠΗ ΓΕΡΑΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με Α.Φ.Μ. 043945947 – Δ.Ο.Υ. Α’

Αθηνών), που έχω την έδρα μου στην Αθήνα, παρουσιάστηκαν οι μη εξαιρούμενες από το Νόμο 1) η Ευθυμία Κλουβιδάκη του Ελευθερίου και της Μαρίας, Α.Φ.Μ.Ο51258324, Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, Ιδιωτική υπάλληλος, που γεννήθηκε στην Ν. Ιωνία Αττικής το έτος 1967, κατοικεί στο Διόνυσο Αττικής, οδός Πικροδάφνης αριθμός 5, κάτοχος του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας υπ’ αριθμόν ΧΟ58288, που εκδόθηκε την 7-12-2001 από το ΑΤ Ηρακλείου Αττικής με Α.Φ.Μ. 051258324 – Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου, η οποία ενεργεί στο παρόν κατ’ εντολή, για λογαριασμό και ως πληρεξούσια, αντιπρόσωπος και αντίκλητος του Ανσέλμο (Anselmo) Ζάνζι (Zanzi) του Μάριο {Mario) και της Μαρία (Maria), εμπόρου, γεννημένου στο Βαρέζε (Varese) στις 29-6-1953, κατοίκου Βαρέζε (Varese) Ιταλίας, επί της οδού Ενρίκο Φέρμι (Enrico Fermi) αριθμός 1 Ο, κατόχου της υπ’ αριθμόν 4264129ΑΑ ταυτότητας που εκδόθηκε στις 11-10-2014 από το Δήμο Βαρέζε, με 165546649 – Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού, Ιταλικής ιθαγένειας και υπηκοότητας, δυνάμει του από και με αριθμό Ευρετηρίου 2170 ειδικού πληρεξουσίου της Ιταλικής Δημοκρατίας, του Δικηγόρου Ενρίκο Μπουτέρι Ρολάντι (Enrico Butteri Rolandi), Συμβολαιογράφου στο Νόβι Λίγκουρε (Νονi Ligure) και εγγεγραμμένου στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο των Ηνωμένων Περιφερειών της Αλεσσάντρια (Alessandria), Ακουι Τέρμε (Acqui Terme) και Τορτόνα (Tortona), που φέρει επισημείωση, σύμφωνα με την 5 Οκτωβρίου 1961 Σύμβαση της Χάγης, υπ’ αριθμόν 15/13.1.2Ο15 του Φαμπρίτσιο Τζίβρι (Fabrizio Givri), Εισαγγελέα στην Αλεσσάντρια (Alessandria), επικυρωμένο αντίγραφο του οποίου συντεταγμένο στην ιταλική γλώσσα με τα της στην Ελληνική γλώσσα από 22.1.2015 νομίμου επίσημης μετάφρασής του από τον δικηγόρο Ιωάννη Χριστόπουλο (Ζαλοκώστα 5, Σύνταγμα, με Α.Μ. 22449) προσαρτάται στην υπ’ αριθμόν 3160/14-9-2022 πράξη μου, το οποίο ισχύει και δεν έχει ανακληθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο και κανένας λόγος παύσης της άνω πληρεξουσιότητας δεν έχει επέλθει μέχρι σήμερα, είτε στο πρόσωπο αυτής, είτε στο πρόσωπο του άνω εντολέα της κατά ρητή και υπεύθυνη δήλωση της άνω εντολοδόχου για όλα τα ανωτέρω και 2) Ελένη – Μαρίνα Τσαμαντάνη του Διονυσίου Τσαμαντάνη και της Βασιλικής Λιόντου, ιδιωτική υπάλληλος, γεννημένη στο Μαρούσι Αττικής στις 22/1/1998, κάτοικος Αχαρνών, οδός Παπαφλέσσα αρ. 11, κάτοχος του Δ.Α.Τ. με αριθμό ΑΝ537973/6-3-2Ο18 του Τ.Α. με Α.Φ.Μ, 172950427 – Δ.Ο.Υ. Αχαρνών.

Οι άνω εμφανισθέντες ζήτησαν τη σύνταξη της παρούσας πράξης, με την οποία δήλωσαν, συμφώνησαν και αποδέχτηκαν ότι, o νομίμως εκπροσωπούμενος, υπό της άνω εμφανισθείσας Ευθυμίας Κλουβιδάκη, ήτοι ο Ανσέλμο (Anselmo) ΖάνζΙ (Zanzi) του Μάριο (Mario) και της Μαρία (Maria), καθώς και η Ελένη –Μαρίνα Τσαμαντάνη του Διονυσίου Τσαμαντάνη και της Βασιλικής Λιόντου, τυγχάνουν εταίροι της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ARIA – ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «ARIA Ε.Π.Ε.», με Α,Φ.Μ. 800641954 της αριθμό ΓΕΜΗ 133636901000, με έδρα το Δήμο Αθηναίων Αττικής και διεύθυνση των γραφείων της επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ, 2, Η άνω εταιρεία έχει 20ετή διάρκεια και κεφάλαιο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, διαιρούμενο σε εκατό (100) εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας έκαστου τριάντα (30,00) €, το οποίο έχει καταβληθεί σε μετρητά στο Ταμείο της εταιρείας από τους εταίρους αυτής, ως εξής: α) o Ανσέλμο ΖάνζΙ, κατέβαλε ως κεφάλαιο το ποσό των ευρώ δυο χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα (2.970,00) και ανέλαβε ενενήντα εννέα (99) εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας τριάντα (30,00) ευρώ εκάστου, τα οποία αποτελούν τη μερίδα συμμετοχής του και β) Ελένη – Μαρίνα Τσαμαντάνη κατέβαλε ως κεφάλαιο το ποσό των ευρώ τριάντα (30,00) και ανέλαβε ένα (1) εταιρικό μερίδιο, ονομαστικής αξίας τριάντα (30,00) ευρώ, το οποίο αποτελεί τη μερίδα συμμετοχής της.

Η άνω εταιρεία συστάθηκε με το με αριθμό 5.17 4/20-2-2015 συμβόλαιο σύστασης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης (εταιρικό καταστατικό) του Συμβολαιογράφου Αθηνών Κομνηνού Κων/νου Κομνηνού, δια της Υπηρεσίας μιας Στάσης για τη σύσταση εταιρειών, πράξη η οποία καταχωρήθηκε νόμιμα στις 3/3/2015 στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και έλαβε κωδικό αριθμό καταχώρησης στο Γ Ε.ΜΗ. 133636901000.» Η επαγγελματική σας δραστηριότητα για αυτή την εταιρεία, την οποία αναζητήσαμε να δούμε ποια είναι εμφανίζεται στο διαδίκτυο το δημοσίευμα του site www.newmoney.gr το οποίο ομοίως επισυνάπτεται και έχει ως εξής « Η επιχειρηματική διαδρομή του Φίλιππου Βρυώνη θα μπορούσε να αποτελεί ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα ή και το σενάριο μιας χολυγουντιανής κινηματογραφικής uπερπαραγωγής.

«Πατριάρχης» της υπαίθριας διαφήμισης επίδοξος καναλάρχης και «απλωμένος» σε πολλές άλλες δραστηριότητες μέσω ενός δικτύου με διάφορες εταιρείες ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας περιβάλλεται χρόνια τώρα από μια αχλή μυστηρίου.

Ασφαλώς το βασικό «όχημα» ήταν επί δεκαετίες η «Βρυώνης Ζιάγκας-Παπανικόλας και Σια Ο.Ε.», γνωστότερη ως »»ΑLΜΑ»», που ήλεγχε το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας των υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων, ενώ η επωνυμία της μαρτυρεί την στενή την στενή σχέση του με τον Μιχάλη Ζιάγκα, εξ απορρήτων συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου στο παρελθόν.

Μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο που το 2005 έφτασε να έχει τζίρο 52 εκατ. ευρώ. Η κυριαρχία της σε αυτό το τμήμα της διαφημιστικής αγοράς ήταν που προσέλκυσε την ελβετική Affichage με αποτέλεσμα, στις αρχές του 2007, να κλείσει ένα deal με…πολλούς αστερίσκους και ακόμη περισσότερες μέχρι και σήμερα, δικαστικές

Προεκτάσεις.

Και τούτο καθώς οι Ελβετοί έχασαν, όπως υποστηρίζουν, περί τα 150 εκατ. ελβετικά φράγκα για να εισέλθουν μέσω της ALMA στην ελληνική αγορά, ενώ στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι περισσότερες από τις 10.000 διαφημιστικές πινακίδες ήταν παράνομες.

Ακολούθησε η απαγόρευση των υπαίθριων διαφημίσεων στους οδικούς άξονες για λόγους ασφαλείας, η απαγόρευση διαφήμισης των καπνικών προϊόντων κ.α.

Έτσι η κραταιά κάποτε ALMA μπήκε σε πορεία παρακμής, ενώ σήμερα εμφανίζεται ως «λυθείσα και τελούσα υπό εκκαθάριση».

Ωστόσο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Φ. Βρυώνη συνεχίστηκαν. Το 2013 φέρεται να εξαγόρασε (o ίδιος το είχε διαψεύσει) από το ΚΚΕ τη συχνότητα του 902, που εξελίχθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Έψιλον και στη συνέχεια μεταβιβάστηκε στον Ιβάν Σαββίδη που το μετονόμασε σε Open.

Παράλληλα, αναπτύχθηκαν νέα «προπύργια» με εισαγωγές και τηλεπωλήσεις διαφόρων προϊόντων, από τις σόμπες kumtel μέχρι παπούτσια και κρέμες.

Τα σφυριά που… δεν χτύπησαν

Σε κάθε περίπτωση, μετά την «πτώση» στο επίκεντρο βρέθηκε το «στρατηγείο» της ALMA και των άλλων δραστηριοτήτων του επί της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη 10 στην περιοχή του Ρουφ.

Στις 11 Μαΐου 2022 το πολυώροφο βιομηχανικό κτίριο, συνολικής επιφάνειας 5.484,08 τ.μ. που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 1.620,98 τ.μ. είχε προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί με επισπεύδουσα την Cepal και με τιμή εκκίνησης 1,93 εκατ. ευρώ.

 

Σύμφωνα με την έκθεση το κτήριο αποτελείται από υπόγειο 1.081,02 ισόγειο 1192,86 τ.μ., ημιώροφο του ισογείου 290,17 τ,μ., πρώτο όροφο, 1.192,86 τ.μ., ημιώροφο του πρώτου ορόφου 369,92 τ.μ., δεύτερο όροφο, 1.168,21 τ.μ. και δύο ημιώροφους του δευτέρου ορόφου 180,60 τ.μ. και 470,33 τιμ. αντίστοιχα.

Αυτός o πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ καθώς οδηγήθηκε σε Αναστολή

 

Στις 25 Μαΐου 2022, όμως, δημοσιεύθηκε νέος πλειστηριασμός για το ίδιο ακίνητο, με επισπεύδουσα την ιδιώτη Ε.Κ. για οφειλή ύψους 19.496,40 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτέλεσης. Η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί σε 1.114.000 ευρώ

 

Και αυτός ο πλειστηριασμός ωστόσο οδηγήθηκε σε αναστολή κατόπιν ανακοπής που κατέθεσε η ALMA στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Η εταιρεία ζήτησε να επιτραπεί η ελεύθερη πώληση του ακινήτου και το δικαστήριο, στις 11 Αυγούστου 2022, έκανε δεκτό το αίτημα, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον για εξαγορά του που προέκυπτε από έγγραφο της εταιρείας «ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ Μ. Ε.Π.Ε.» και μάλιστα έναντι τιμήματος 1.140.000 ευρώ. Η προϋπόθεση ήταν η συναλλαγή να ολοκληρωθεί 10 μέρες πριν τον πλειστηριασμό της 21ης Δεκεμβρίου 2022.

Ποιος πήρε το ακίνητο;

H εν λόγω ενδιαφερόμενη εταιρεία “ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ M. Ε.Π.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ALOE di CRETA» συστάθηκε το Νοέμβριο του 2014, είναι διαφημιστική και εταιρεία προώθησης προϊόντων, με διαχειριστή τον Βούλγαρο Α, Η, ενώ εδρεύει στο κτήριο της…. Πέτρου Ράλλη 10.

Κατά τη χρήση του 2021 η εταιρεία είχε κύκλο εργασιών 9,1 εκατ. ευρώ, με τα μικτά κέρδη να διαμορφώνονται σε 3,33 εκατ. ευρώ. Όπως προκύπτει μάλιστα  από την τελευταία τροποποίηση καταστατικού που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 ως μοναδική εταίρος της «ALOE di CRETA» εμφανίζεται η επισπεύδουσα του δεύτερου πλειστηριασμού.

Παρά τη δικαστική απόφαση όμως, δεν είναι αυτή η εταιρεία που απέκτησε τελικά το συγκεκριμένο ακίνητο. Γιατί με βάση την Έκθεση Ελεύθερης Εκποίησης της αρμόδιας συμβολαιογράφου με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ακίνητο κατακυρώθηκε στην «ARlA- ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με διακριτικό τίτλο «ARlA Ε.Π.Ε. » στην τιμή των 1.225.400 ευρώ.

 

Έτσι με γνωστοποίηση της συμβολαιογράφου στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ανακοινώθηκε ότι «o πλειστηριασμός που ορίστηκε να διενεργηθεί στις 21-12-2022 δεν θα πραγματοποιηθεί»…

Ποια είναι όμως η «ARlA Ε.Π.Ε.» η οποία εδρεύει επί του κτηρίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 2, δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο;

samaras-vriwnhs-mak

Είναι και αυτή διαφημιστική, συστάθηκε τον Μάρτιο του 2015 και κατά τη χρήση του 2021 έκανε κύκλο εργασιών 1,53 εκατ. ευρώ με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 97,159 ευρώ.

Η εταιρεία έχει διαχειριστή τον Ιταλό Α, Ζ., o οποίος είναι επίσης  διαχειριστής της «ΑΛΦΑ PRODUCTION ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με έδρα στην… Π. Ράλλη 10. Κατά την τελευταία  τροποποίηση καταστατικού της «ARlA Ε.Π.Ε.» ως πληρεξούσια και αντίκλητος του Ιταλού Α.Ζ. εμφανίζεται και πάλι η E. K. , επισπεύδουσα του δεύτερου πλειστηριασμού.

Όσο για το ακίνητο στη Β. Κωνσταντίνου 2, φέρεται, τουλάχιστον κατά το παρελθόν, να στέγαζε δραστηριότητες του Φίλιππου Βρυώνη…

 

Επισυνάπτεται ως σχετικό

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ https://www.newmonev.ar/roh/palmos-

oikonomias/business-stories/filippos-vrionis-to-mateomeno-sfiri-ke-o-

mistiriodis-neos-idioktitis-tou-stratigiou-sto-rouf-pics/amp/»

 

Σας καλούμε να δηλώσετε προς όλους πώς γίνατε μέτοχος, όταν o μηνιαίος σας μισθός είναι 1000 ευρώ καθαρά, ως υπάλληλος της πρώτης εξ υμών, και πώς εμπλέκεστε με αυτόν τον περίεργο πλειστηριασμό που αναφέρεται το ως άνω δημοσίευμα. Περεταίρω, οι προσβολές και οι συκοφαντίες με τις οποίες απευθυνθήκατε στο όνομά μου παρουσία τρίτων, μου δημιουργήσατε έξαρση της χρόνιας πάθησής μου και επιβαρύνατε την υγεία μου από τη συμπεριφορά σας, και εσείς και ο τρίτος εξ υμών, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μου υπέστην όλα όσα αναφέρονται στην από 21.11.2023 ιατρική γνωμάτευση αναρρωτική άδεια του καθηγητή παθολόγου K. Κωνταντίνου Παπανικολάου, η οποία επισυνάπτεται.

Συνεχίζοντας στην από 4/12/2023 εξώδικη δήλωση μου αναφέρονται επίσης κάποια εκ των όσων χρήζουν προσοχής της πρακτικής και της μεθόδου σας

Επιπλέον δηλώνω, σε όσους κοινοποιείται το παρόν, να ερευνήσουν νόμιμα την παρούσα ως νόμιμη καταγγελία.

Επειδή σε αυτούς που απευθύνεται η παρούσα την 13η εταιρεία σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του ΓΕΜΗ αριθμό ανακοίνωσης ΥΜΣ: 173001601000/Α Ημ/νία: 24/10/2023 και επειδή από τις συνομιλίες σας και τα email σας προς τον κ. Βρυώνη Φίλιππο την κ. Ελένη Μαρίνα Τσαμάντανη και τον Ευάγγελο Σιούτη εργαζόμενος με την ιδιότητα του οικονομικού υπεύθυνου της εταιρείας ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ αλλά και του Ιδίου του Φιλίππου Βρυώνη που ανταλλάσατε συνομιλίες σας και email καθόλη την διάρκεια που εκτελούσα εμπορικός διευθυντής του Φίλιππου Βρυώνη αποδεικνύεται ότι στις 24/10/2023 συστήσατε από κοινού εταιρεία ΙΚΕ με σκοπό την πώληση φίλτων νερού μέσω τηλεπωλήσεων και μέσω του διαδικτύου και μάλιστα ως έδρα ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ μαλίστα στις συνομιλίες σας και ειδικότερα εμπλεκόμενος και ένας λογιστής σας από την πλευρά του Βρυώνη τοποθετήθηκε ως αχυράνθρωπος συνήθη πρακτική o ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΕΛΕΝΗ, κάτοικος ΑΘΗΝΑ, επί της οδού ΠΙΚΕΡΜΙ, κάτοχος Δ,Α.Τ. ΑΙΟ99995, Α,Φ.Μ. 029556730, επάγγελμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, υπηκοότητας ΕΛΛΑΔΑ ως μέτοχος του 50% της ως άνω εταιρείας αλλά και από κοινού διαχωριστής με τον ο/η ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΑΜΟΙΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ, κάτοικος ΑΘΗΝΑ, επί της οδού ΕΣΤΙΑΣ, αρ. 6, κάτοχος Δ.Α.Τ. ΑΙ828358, Α.Φ.Μ. 067502368, επάγγελμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, υπηκοότητας ΕΛΛΑΔΑ όπου είναι και εκείνος μέτοχος με ποσοστό 1% και το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών το 49% αλλά χωρίς να έχει ποινικές και αστικές ευθύνες δεν είναι διαχειρηστής αλλά μόνο μέτοχος o αδερφός του ως άνω μετόχου Σαμοιλή Σπυρίδων o κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ, επί της οδού ΕΣΤΙΑΣ, αρ. 6, κάτοχος Δ.Α.Τ. ΑΖ58293Ι, Α.Φ.Μ. 044172250, επάγγελμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, υπηκοότητας ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ EMAILS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΟΧΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΕΚΠΕΡΕΩΣΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛ0Υ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Επειδή όλα τα αποδεικτικά ως ανωτέρα αναφερόμενα (συνομιλίες σας και τα email και ακόμα περισσότερα αποδεικτικά) τα προσκομίσουμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές προς έρευνα για τις εικονικές εταιρείας του Φίλιππου Βρυώνη ως νόμιμη και αυτεπάγγελτη Έρευνα από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών, τον κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος το ΣΔΟΕ την Ανεξάρτητη Αρχή Νομιμοποίησης εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες , την Οικονομική Αστυνομία και όλες τι αρμόδιες αρχές.

 

Σας καλούμε να δηλώσετε οι ως άνω τρεις μέτοχοι ποια είναι η σχέση με τους με τον Φίλιππο Βρυώνη την Έλλη Τσαμαντάνη και τον Ευάγγελο Σιούτη και πως κάνετε αυτή την εταιρεία

Α)αφού o ίδιος o Βρυώνης δεν είναι ούτε μέτοχος, ούτε νόμιμος εκπρόσωπος, καθώς δηλώνεται ως συνταξιούχους, και δεν έχει καμία νομική Ιδιότητα των εταιρειών, διότι στο ΓΕΜΗ δεν εμφαίνεται καταγεγραμμένος. Επίσης, o ίδιος σύμφωνα με την δημοσίευση της ΑΑΔΕ των μεγαλοφειλετών , εμφανίζετε ως οφειλέτης του Δημοσίου άνω των 128.000.000 ευρώ χρέη προς το Δημόσιο Εφορία και ΙΚΑ),

Β) Ενώ η κ. Έλλη Τσαμαντάνη και ο κ. Ευάγγελος Σιούτης δεν είναι ούτε μέτοχοι, ούτε νόμιμοι εκπρόσωπος και είναι η μεν K. Τσαμαντάνη μπροστινή αχυράνθρωπος σε πλήθος εταιρειών και είναι εργαζόμενη της ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ με μηνιαίο μισθό 000 ευρώ, ως υπάλληλος,

Γ) o δε κ, Ευάγγελος Σιούτης είναι εργαζόμενος με την ιδιότητα του 0ικονομικού υπεύθυνου της εταιρείας ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ αλλά και του Ιδίου του Φιλίππου Βρυώνη με μηνιαίο μισθό 2000 ευρώ, ως υπάλληλος της ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ .

Μετά από τα ως άνω έχει ήδη παραβιαστεί το από 31.5.2018 ιδιωτικό συμφωνητικό — πρακτικό εξωδικαστικού συμβιβασμού καθώς και η από 9.11.2021 δήλωση μου καθώς επίσης στην ως άνω 9.11.2021 δήλωση μου εσείς με έχετε εξαπατήσει διότι αναφέρεται συγκεκριμένα ότι στις 12.11.2021 θα υπογράφατε ως εξωδικαστικό όρο την μεταθανάτια μεταβίβαση μετοχών την οποία μέχρι σήμερα ουδέποτε κάνατε πράξη και ουδέποτε πήρα την δήλωση σας αυτή που ήταν όρος της από 9.11.2021 δήλωσης μου σε συνδυασμό αυτής με την από 23.1.2023 δήλωση μου και εν συνεχεία με την από 16,112023 δήλωση μου μέσω πληρεξουσίου, άρα από τις 9.11.2021 και ως σήμερα έχετε παραβιάσει — πρακτικό εξωδικαστικού από το 31.5.2018 Ιδιωτικό συμφωνητικό συμβιβασμού καθώς με έχετε εξαπατήσει με την από 9.11.2021 δήλωση μου καθώς επίσης στην ως άνω 9.11.2021 δήλωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι στις 12.11.2021 θα υπογράφατε ως εξωδικαστικό όρο την μεταθανάτια μεταβίβαση μετοχών την οποία μέχρι σήμερα ουδέποτε κάνατε πράξη και ουδέποτε πήρα την δήλωση σας αυτή που ήταν όρος της άρα όλες οι υπόλοιπες δηλώσεις μου δεν έχουν ισχύει διότι έχετε πρωτίστως παραβιάσει το από 31.52018 ιδιωτικό συμφωνητικό πρακτικό εξωδικαστικού συμβιβασμού και εν συνεχεία έχετε παραβιάσει εξαπατήσει με την από δήλωση μου, (Όλα τα ανωτέρω βρίσκονται εις χείρας μου και είναι στην διάθεση κάθε δικαστικής και άλλης αρχής).

Επιπλέον σας θυμίζω ότι εργαζόμουν σκληρά για εσάς και πήγαινα και ταξίδια επαγγελματικά και μαζί σας (επισυνάπτω τα boarding pass και το email που μου απέστειλε το πρακτορείο σας με την επωνυμία XENOS TRAVEL και ο ιδιοκτήτης του Ευάγγελος Μαρκόπουλος) παρ ‘ότι η κατάσταση της υγείας μου δεν το επέτρεπε αλλά αντιθέτως τον

επιβάρυνα όπως με το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη που ταξιδέψαμε μαζί για να πάμε στους πελάτες κ. Πορτουλίδη Χαράλαμπο (Ιδιοκτήτη της εταιρείας STARK STORES) και τον κ. Σαρασίδη Θεμιστοκλή (Ιδιοκτήτη της πολυεθνικής εταιρίας FARCOM ΑΕ) ιδιοκτήτες που εδρεύουν στην Θεσσαλονίκη και που τους έκανα πελάτες να εισπράττετε εσείς χρήματα

από την δική μου εμπορική ικανότητα όπως και οι ίδιοι μπορούν να το επιβεβαιώσουν (να καλεστούν αυτοπροσώπως οι ίδιοι να επιβεβαιώσουν ενόρκως τα όσα αναφέρω).

Ενώ εσείς συνεχίζεται και με εξυβρίζεται με συκοφαντείται σε τρίτα πρόσωπα μέχρι και τώρα σας ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Να ενημερώσετε τις αρχές πώς από τις 11 Νοεμβρίου του 2010 που σας υποβλήθηκε μήνυση (ΑΒΜ 2010/4757) από την Affichage μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ευρώπη και σας επιβλήθηκαν όροι όπως εγγυοδοσία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ και ΕΜΦΑΝΙΣΗ κάθε μήνα ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ σας και ενώ η δίκη μέχρι σήμερα που έχουν περάσει 11 χρόνια αναβάλλεται συνεχώς και στην τελευταία δικάσιμο στις 23/10/2023 που αναβλήθηκε εκ  νέου τότε ακούστηκε δημόσια μετά το αίτημα των δικηγόρων σας η ΑΡΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ στις 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 άρθηκε αφού το τριμελές Εφετείο Αθηνών αίρεσαι τον όρο αυτό και δημοσιεύτηκε αυθημερόν ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 23/10/2023 το δικαστήριο.

ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ή ΕΣΤΩ από το 2013 ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/10/2023 ΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ(20Ι3-2022) , ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ .

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 2013-2022, ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ, ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (2015), ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (2021)???? ΦΕΥΓΆΤΕ ΑΠΟΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ???? (επισυνάπτω ενδεικτικά τα boardinq pass και το email που μου απέστειλε το πρακτορείο σας με την επωνυμία XENOS TRA VEL και ο ιδιοκτήτης του κ. Ευάγγελος Μαρκόπουλος στις  16/11/2020 και καλώ τις αρχές να ελέξουν τις εταιρείες τις αεροπορικές καθώς και τον αερολιμένα Αθηνών και το πρακτορείο σας με την επωνυμία XENOS TRAVEL και τον ιδιοκτήτη του κ. Ευάγγελο Μαρκόπουλο, για όλα τα ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο ο τρίτος εξ υμών με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ (από το 2013 ως τις 23/10/2023 που ΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΣΤΟ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 23/10/2023 ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ EK ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 25/3/2024!

 

Vaggelis Markopoulos Δευ 16 Νοε

2020,

5:16

προς εγώ

από: Vaggelis Markopoulos < vaggelis_mark opoulos@yahoo.com>

απάντης θπροσ: Vaggelis Markopoulos

προσ: Mainandros Fourthiotis <fourthiotism

 

@gmail.com> θμ ερ ομ θνί α: 16 Νοε 2020, 5:16 μ.μ.

 

Επίσης παραθέτω τα παρακάτω δημοσιεύματα στο τύπο (τα οποία επισυνάπτω στην παρούσα) για την ως άνω δικογραφία ΑΒΜ 2010/4757 11-10-2010 κατά του τρίτου εξ υμών

{ Δημοσίευμα Του Άρη Σπίνου στο

https://edolio5.blogspot.com/2021/10/121-64500000-affichage.html?m=1

menios-fourthiotis-mak

Μετά από καθυστέρηση 11 ετών o Φίλιππος Βρυώνης και οι συνεργοί του παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με την κατηγορία της απάτης σε βάρος μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ευρώπη. Πρόκειται για την Affichage. Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 12/1/2022!

Η εταιρεία υπέβαλε μήνυση (ΑΒΜ 2010/4757) στις 11 Νοεμβρίου του 2010, λίγους μήνες αφότου η χώρα μπήκε στα μνημόνια. Αντικείμενο της μήνυσης ήταν ένα γιγάντιο ποσό €64.500.000 που είχε καταβάλει η Affichage στον Φίλιππο Βρυώνη, για να αγοράσει από αυτόν 10.000 διαφημιστικά πλαίσια υπαίθριας διαφήμισης στην Ελλάδα που χειριζόταν η εταιρεία ALMA και θυγατρικές της. Χρειάσθηκε να περάσουν δύο χρόνια έως ότου οι Ελβετοί αντιληφθούν ότι ελάχιστα από τα διαφημιστικά αυτά πλαίσια ήταν νόμιμα. Οι Ελβετοί στα δικόγραφα τους αναφέρουν ότι συνολικά έχουν χάσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε αυτήν την υπόθεση. Αφού υποβλήθηκε η μήνυση, η εισαγγελία έστειλε την υπόθεση στο ΣΔΟΕ. Εκείνο τη μελετούσε 20 μήνες την έστειλε πίσω στην εισαγγελία το 2012.

Η συμφωνία των Ελβετών με τον Βρυώνη υπογράφτηκε το 2007, αφού πρώτα τον Φεβρουάριο εκείνου του χρόνου οι δύο πλευρές, η Affichage και ο Βρυώνης, συμφώνησαν σε ένα «πλαίσιο» για το πώς θα τη δομούσαν. Στο σημείο αυτό o Βρυώνης ήταν ήδη «πτωχός», δεν μπορούσε λοιπόν να εμφανίζεται σε επιχειρηματικές συναλλαγές• γι’ αυτό παρακάλεσε —και οι Ελβετοί δέχθηκαν— να καταβάλουν τα 24 πρώτα εκατομμύρια ευρώ του τιμήματος στην κόρη του, Αντωνία Βρυώνη. Να σημειώσουμε ότι η Αντωνία θα βρέθει στο εδώλιο του Α’ Τριμελούς εφετείου Κακουργημάτων στις 18/10/21 για αποδοχή εικονικών τιμολογίων! Παρόμοια υπόθεση για οικονομικό αδίκημα είχε προσδιοριστεί σε βάρος της και στις 8/10/21. Τον Ιούνιο του 2008 ο Βρυώνης και η κόρη του αποκαλύπτουν στους Ελβετούς ότι τα 24 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν αρχικά στον λογαριασμό της UBS που ανήκε στην Αντωνία, μεταφέρθηκαν σε υπολογαριασμό που ανήκε στην εταιρεία Advertisement Colossus Ltd (της οποίας ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος ήταν o Βρυώνης) και την ίδια μέρα το ποσό αυτό μεταφέρθηκε σε λογαριασμό του Φίλιππου Βρυώνη.

Αιτία της αίτησης των Ελβετών το 2014 δια του συνηγόρου τους, για επίσπευση της ανάκρισης ήταν το γεγονός ότι οι ελβετικές τράπεζες κρατούσαν επί μία 5ετία τα αρχεία τους. Αν ο ανακριτής αργούσε κι άλλο, το πιθανότερο ήταν ότι δεν θα έβρισκε τραπεζικό αρχείο. Εντωμεταξύ η ελβετική εταιρεία αποφάσισε να στραφεί νομικά εναντίον των δύο ανθρώπων οι οποίοι διαπραγματεύθηκαν τη συμφωνία της Affichage με τον Βρυώνη εκ μέρους του ελβετικού κολοσσού. Πρόκειται για τον Κρίστιαν Κάουτερ και την Μαντλέν Λίντνερ. Η Λίντνερ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας άλλης ελληνικής διαφημιστικής εταιρείας, της La Strada, που είχε αγοράσει η Affichage το 2006. Η

Ελβετίδα υπήκοος πληροφορήθηκε από τον παλιό ιδιοκτήτη της La Strada Κώστα Καστανά —που ήταν κι αυτός στο ΔΣ— ότι ένας άλλος Έλληνας επιχειρηματίας, o Φίλιππος Βρυώνης, ήθελε να πουλήσει στους Ελβετούς. Ο Καστανάς με την Λίντνερ και τον δικηγόρο Αθηνών Β. Αβραμόπουλο ανέλαβαν τη διαπραγμάτευση και εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνούσαν, την υλοποίηση της εξαγοράς.

Σε ένα νέο υπόμνημα το 2015, με το οποίο ζητούσαν την επίσπευση των ανακρίσεων, οι Ελβετοί σημειώνουν ότι ο δικηγόρος τους Β. Αβραμόπουλος δεν τους προειδοποίησε ότι κανένα από τα πλαίσια του Βρυώνη δεν ήταν νόμιμο.. O Β. Αβραμόπουλος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι οι Ελβετοί γνώριζαν πως αγόραζαν πλαίσια που δεν είχαν άδεια. Με μία κουβέντα, ήταν συνυπαίτιοι στην εξαπάτησή τους. Αυτή η έννοια της συνυπαιτιότητας είναι αδιάφορη κατά τον καθηγητή του ποινικού δικαίου Χ. Μυλωνόπουλο, γνωμοδότηση του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

 

Δημοσίευμα: https://edolio5.blogspot.com/2021/10/121-64500000- affichage.html?m=1

 

Δημοσίευμα https://www.epixirimatias.gr/2023/04/64500000.html

 

Ξανά στα παλιά λημέρια . Αυτά τα δημοσιογραφικά ο Μυλωνάκης. Σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Κολωνακίου ο υπόδικος καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης διέδιδε δεξιά και αριστερά ότι το Μέγαρο Μαξίμου τον ανάγκασε να πάρει τον πρώην βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» για να κάνει εκπομπή σε ένα από τα κανάλια του για να βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Βελόπουλο, Έλεγε και άλλα πολλά που αναμένονται βέβαια να επιβεβαιωθούν για την αλήθεια τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα ανταλλάγματα που του έταξαν.

Όπως είναι γνωστό και έχει αποκαλύψει το edoli05 μετά από καθυστέρηση 12 ετών o καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης και οι συνεργοί του παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με την κατηγορία της απάτης σε βάρος μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ευρώπη. Πρόκειται για την Affichage. Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 12/1/2022 αλλά αναβλήθηκε για τις 21 Σεπτεμβρίου όπου πάλι αναβλήθηκε για τις 24 του μηνός (Μαρτίου) όπου και πάλι αναβλήθηκε

 

Η εταιρεία υπέβαλε μήνυση (ΑΒΜ 2010/4757) στις 11 Νοεμβρίου του 2010, λίγους μήνες αφότου η χώρα μπήκε στα μνημόνια. Αντικείμενο της μήνυσης ήταν ένα γιγάντιο ποσό €64.500.000 που είχε καταβάλει η Affichage στον Φίλιππο Βρυώνη, για να αγοράσει από αυτόν 10,000 διαφημιστικά πλαίσια υπαίθριας διαφήμισης στην Ελλάδα χειριζόταν η εταιρεία ALMA και θυγατρικές της. Χρειάσθηκε να περάσουν δύο χρόνια έως ότου οι Ελβετοί αντιληφθούν ότι ελάχιστα από τα διαφημιστικά αυτά πλαίσια ήταν νόμιμα.

Οι Ελβετοί στα δικόγραφα τους αναφέρουν ότι συνολικά έχουν χάσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε αυτήν την υπόθεση. Αφού υποβλήθηκε η μήνυση, η εισαγγελία έστειλε την υπόθεση στο ΣΔΟΕ, Εκείνο τη μελετούσε επί 20 μήνες και την έστειλε πίσω στην εισαγγελία το 2012.

Η συμφωνία των Ελβετών με τον Βρυώνη υπογράφτηκε το 2007, αφού πρώτα τον Φεβρουάριο εκείνου του χρόνου οι δύο πλευρές, η Affichage και o Βρυώνης, συμφώνησαν σε ένα «πλαίσιο» για το πώς θα τη δομούσαν. Στο σημείο αυτό o Βρυώνης ήταν ήδη «πτωχός» δεν μπορούσε λοιπόν να εμφανίζεται σε επιχειρηματικές συναλλαγές• γι’ αυτό παρακάλεσε —και οι Ελβετοί δέχθηκαν— να καταβάλουν τα 24 πρώτα εκατομμύρια ευρώ του τιμήματος στην κόρη του, Αντωνία Βρυώνη. Τον Ιούνιο του 2008 ο Βρυώνης και η κόρη του αποκαλύπτουν στους Ελβετούς ότι τα 24 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν αρχικά στον λογαριασμό της lJBS /TOlJ ανήκε στην Αντωνία, μεταφέρθηκαν σε υπολογαριασμό που ανήκε στην εταιρεία Advertisement COlOSSUS Ltd (της οποίας ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος ήταν ο Βρυώνης) και την ίδια μέρα το ποσό αυτό μεταφέρθηκε σε λογαριασμό τοι) Φίλιππου Βρυώνη.

Αιτία της αίτησης των Ελβετών το 2014 δια του συνηγόρου τους, νια επίσπευση της ανάκρισης ήταν το γεγονός ότι οι ελβετικές τράπεζες κρατούσαν επί μία 5ετία τα αρχεία τους. Αν ο ανακριτής αργούσε κι άλλο, το πιθανότερο ήταν ότι δεν θα έβρισκε τραπεζικό αρχείο. Εντωμεταξύ η ελβετική εταιρεία αποφάσισε να στραφεί νομικά εναντίον των δύο ανθρώπων οι οποίοι διαπραγματεύθηκαν τη συμφωνία της Affichage με τον Βρυώνη εκ μέρους του ελβετικού κολοσσού. Πρόκειται για τον Κρίστιαν Κάουτερ και την Μαντλέν Λίντνερ. Η Λίντνερ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας άλλης Ελληνικής διαφημιστικής εταιρείας, της La Strada, που είχε αγοράσει η Affichage το 2006.

 

Η Ελβετίδα υπήκοος πληροφορήθηκε από τον παλιό ιδιοκτήτη της La Strada Κώστα Καστανά —που ήταν κι αυτός στο ΔΣ— ότι ένας άλλος Έλληνας επιχειρηματίας, ο Φίλιππος Βρυώνης, ήθελε να πουλήσει στους Ελβετούς, Ο Καστανάς με την Λίντνερ και τον δικηγόρο Αθηνών Βασίλη Αβραμόπουλο, συγγενή του Δημήτρη, ανέλαβαν τη διαπραγμάτευση και εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνούσαν, την υλοποίηση της εξαγοράς.

Σε ένα νέο υπόμνημα το 2015, με το οποίο ζητούσαν την επίσπευση των ανακρίσεων, οι Ελβετοί σημειώνουν ότι ο δικηγόρος τους Β. Αβραμόπουλος δεν τους προειδοποίησε ότι κανένα από τα πλαίσια του Βρυώνη δεν ήταν νόμιμο…

 

O Β, Αβραμόπουλος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι οι Ελβετοί γνώριζαν πως αγόραζαν πλαίσια που δεν είχαν άδεια, Πάντως o Βρυώνης ισχυρίζεται ότι η υπόθεση θα πάρει νέα αναβολή 3η κατά σειρά! Που το ξέρει άραγε ; Τα υπόλοιπα στο ακροατήριο εάν φυσικά γίνει ποτέ η δίκη.

 

Προκύπτει όμως και ένα άλλο μείζον θέμα ως προς τον τρόπο πληρωμής του πρώην βουλευτή αφού είναι συνταξιούχος στρατιωτικός και κατά συνέπεια δεν μπορεί να παίρνει 20 μισθό ούτε να έχει διπλή ασφάλιση, Μπορεί βέβαια να εργάζεται δωρεάν όπως, μάλλον, θα το έκανε και τόσα χρόνια σε διάφορα περιφερειακά κανάλια. Θεωρούμε αδύνατον ότι έπαιρνε μαύρα λεφτά!

Δημοσίευμα:

https://www.epixirimatias.gr/2023/04/64S00000.html )

 

Περαιτέρω, δηλώνω προς τον 30 εξ ημών και την 40 εξ ημών, ότι, να μου ζητήσετε εγγράφως συγγνώμη και μεταμέλεια για τις προσβολές και τις ύβρεις τις οποίες απεύθυνε προς εμένα, παρουσία τρίτων ατόμων καθώς η υγεία μου λόγω της χρόνιας πάθησης μου Ψυχογενής νευρική ανορεξία από την συμπεριφορά της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μου, υπέστην όλα όσα αναφέρονται στην από 21.11.2023 ιατρική γνωμάτευση – αναρρωτική άδεια του καθηγητή παθολόγου κ. Κωνσταντίνου Παπανικολάου.

 

Σας καλώ εκ νέου, την πρώτη έως τρίτο εξ υμών, να με εξοφλήσετε εντός 24 ωρών από τη λήψη του παρόντος.

 

Άλλως θα προσφύγω Ποινικά και Αστικά για την διεκδίκηση των οφειλομένων, με αγωγή, ασφαλιστικά μέτρα και αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Σας καλώ, τον τρίτο και τον τέταρτο εξ υμών, να μου ζητήσετε εγγράφως συγγνώμη και μεταμέλεια εντός 24 ωρών από τη λήψη του παρόντος.

Άλλως θα προσφύγω Ποινικά και Αστικά για την διεκδίκηση των ζημία που έχω υποστεί από την εξύβριση και κατασυκοφάντηση μου ως αποζημίωση για κάθε θετική και αποθετική ζημία που έχω ήδη υποστεί, με αγωγή, ασφαλιστικά μέτρα και αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ

ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΚ & ΚΠΔ

ΠΡΟΚΕΙΝΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 36 ΚΠΔ ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΡΗΤΩΣ «Όταν δεν απαιτείται έγκληση  ή αίτηση, η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα, ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση ότι διαπράχθηκε αξιόποινη πράξη»

Προκειμένου να ερευνήσουν νόμιμα την παρούσα ως νόμιμη καταγγελία

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 36 ΚΠΔ ΠΡΟΣ:

1.       Τον κ. Πρόεδρο Εφετών Πρόεδρος Τριμελούς κ. Δημήτριο Οικονόμου του Ιωάννου

2.       Την κ. Διευθύνουσα την Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών K. Γκανέ Μαρία

3.       Τον κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών K. Χριστόφορο Λινό Πρόεδρος Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης

4.        Τον κ. Προϊστάμενο της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών K. Αντώνη Ελευθεριάνο

5.       Τον κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Οικονομικό Εισαγγελέα

6.       Τον κ. Προϊστάμενο Τμήματος Διακίνησης & Παρακολούθησης Πορείας Ποινικών Δικογραφιών Εφετείου Αθηνών

7.        K. Προϊστάμενο Τμήματος Δημοσίευσης, Εκκαθάρισης Ποινικού Μητρώου & Ποινικών Ενδίκων Μέσων Εφετείου Αθηνών

8.       Κ. Προϊστάμενο Τμήματος Βουλευμάτων Εφετείου Αθηνών

9.       K. Προϊστάμενο Τμήματος Πρωτοκόλλου και Διεκπεραιώσεως του Εφετείου Αθηνών

10.   Προς την Επιθεώρηση Εργασίας.

11.   Προς το ΣΔΟΕ.

12.    Προς Οικονομική Αστυνομία

13.   ΕΦΚΑ

14.   Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου χρήματος

Να πραγματοποιήσετε επίσημη αυτεπάγγελτη εύρυνα για όλα όσα αναφέρω στην παρούσα με τις προϋποθέσεις και διατάξεις του Νόμου

 

Να με καλέσετε προκειμένου να υποβάλω έγγραφα και άλλα αποδεικτικά μέσα προς υποστήριξη των αναφερομένων στην παρούσα,

 

Επιπλέον δηλώνω, ότι η η παρούσα είναι ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ως

νόμιμη καταγγελία.

 

Δηλώνω ότι το παρόν είναι νόμιμο και αληθές και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε τρίτο, ούτε μπορεί να δημοσιευθεί στα ΜΜΕ, διότι είναι εμπιστευτικό και απόρρητο καθώς συμπεριλαμβάνει αυστηρά στοιχεία ιατρικά θέματα που με αφορούν και εμπίπτουν στα Προσωπικά Ιατρικά Δεδομένα

 

Σας δηλώνω επίσης ότι το περιεχόμενο της παρούσας είναι απολύτως εμπιστευτικό και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή διάδοση της παρούσας από τα Μ.Μ.Ε. ( τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) ή οποιοδήποτε άλλο μέσο, ως και οποιαδήποτε αναφορά στο περιεχόμενό της, καθώς και ότι επιφυλάσσομαι να προσφύγω στα αρμόδια δικαστήρια, προκειμένου να προασπίσω τα δικαιώματά μου και να διεκδικήσω την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου.

 

Κοινοποιούνται με την παρούσα όλα όσα αναφέρονται στην παρούσα ως επισυναπτόμενα η σχετικά

 

Πληρεξούσιο δικηγόρο μου και αντίκλητο για τις δικές σας διαδικαστικές πράξεις ορίζω τον δικηγόρο Αθηνών K. Νικόλαο Αναγνωστόπουλο του Δημητρίου (ΔΣΑ 19556) κάτοικο Αθηνών επί της οδού Λ. Αλεξάνδρας αρ. 114, τηλ +3021064704585 email: na@dnalaw.gr.

Αθήνα 5 Δεκεμβρίου 2023

Ο εξωδίκως δηλών

Φουρθιώτης Μαίνανδρος — Γεώργιος

Το παρόν αποστέλλεται και ηλεκτρονικά ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο 36 του ΚΠΔ και για τους λόγους ότι οι δικηγόροι και οι δικαστικοί επιμελητές βρίσκονται σε επίσημη απεργία και θα βρίσκονται τουλάχιστον ως τις 11.12.2023

 

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλετε όπως επιδώσει την παρούσα μαζί με τα επισυναπτόμενα έγγραφα σε προς αυτούς τους οποίους απευθύνεται γνώση τους για τις νόμιμες συνέπειες

O εξωδίκως δηλών

Φουρθιώτης Μαίνανδρος — Γεώργιος

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Και τώρα πάμε στη συζήτηση που είχαμε το Σάββατο το απόγευμα, με τον ίδιο τον κ.Φουρθιώτη. Για πρώτη φορά ο τηλεπαρουσιαστής και παραγωγός, μιλά στον Στέφανο Χίο για

—Τις «ιδιαίτερες σχέσεις» και τα πίτσι- πίτσι Βρυώνη- Χρυσοχοίδη.

-Για δικαστές και τον ανακριτή Φανουράκη.

-Για τα 128 εκατ. που οφείλει ο καναλάρχης στο Δημόσιο, κύριε Πιτσιλή, ή δεν είναι έτσι;

-Για τους «ανθρώπους του Βρυώνη που τους έβαλε ο ίδιος να πυροβολήσουν έξω από την οικία Φουρθιώτη για να του καταστρέψει τη ζωή».

—Για τη φυλακή

-Για το ΚΑΤ

-Για τον άνθρωπο που αν και κατηγορείτο για κακουργηματική απάτη , παρένθετο πρόσωπο του πολυκαναλάρχη, έκανε το ντιλ με το ΚΚΕ και τον Κουτσούμπα ώστε ο Βρυώνης να πωλήσει μετά τον 902 στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Πράγματι μιλάμε για απίστευτα συμβάντα, όλα όμως με στοιχεία, δικόγραφα , αγωγές, μηνύσεις κλπ.

Ελληνικέ Λαέ, σε τι χώρα ζούμε; 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Βρυώνης εδήλωνε φορολογικός κάτοικος Μάλτας και μετά Αλβανίας!
    Στο χρηματιστήριο είχε εξαγοράσει την τεχνική εταιρεία ΓΕΝΕΡ, προφανώς υπ’ αυτή την ιδιότητα συνόδευσε τον Σαμαρά ως πρωθυπουργό σε επίσκεψη του σε αραβικά κράτη.

  2. Ο σιχαΜενιος, ο Κοκλωνης, ο Φλώρος energa και πολλοι άλλοι….. βουτηγμένοι στην παρανομία, στην μαφία, στο μαύρο χρήμα, φυσικά αθωοι όλοι…. Εκατομμύρια χαμένα για το δημόσιο, πληρωστε μαλακές φόρους και να μην έχετε να φάτε….και αυτοι να είναι έξω και να το παίζουν τζοβενοι. Ο σιχαΜενιος εβαλε μπράβος να σκοτώσει αστυνομικούς γιατί δεν είναι στο μπουντρούμι;;; όπως ο ρομα;;; τυγχάνει ευνοϊκής μετάχειρησεις από την δικαιοσύνη η έχει πολλά για την γούνα ορισμένων;; και είναι έξω βολτούλα;;

  3. Τους κρατάει όλους ο Βρυώνης, γι’ αυτό δεν τον φυλακίζουν. Γιατί η ελβετική εταιρεία δεν τον δικάζει στην Ελβετία; Δηλαδή αν δεν πάρουμε τις νέες ταυτότητες ούτε φορολογική δήλωση θα κάνουμε, ούτε δικονομικές εργασίες.

  4. Ο γκο-Μένιος με την περούκα,άλλο λαμόγιο κι αυτός,που έφαγε λεφτά από την Τζούλια και τον σπρώχνουν από πίσω επί πληρωμής διάφοροι επιβήτορες

  5. Κοίτα ακούστηκαν πολλά στο διάστημα αυτό αλλά όταν ένας παρουσιαστής ξεπερνάει τα όρια μπενει φυλακή κλπ κάτι σιμβενει έλεγαν τους κράταγε στο χέρι πολλούς τους ττοφοδοτοσε με γυναίκες μοντέλα ανήλικα που να θυμαμε τώρα τη έλεγαν και ότι θα έφτιαχνε κόμμα δικό του γενικά τους εκβίαζε

Comments are closed.