ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΣΠΙΔΕΣ»: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ «ΥΔΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
ydra

Η φρεγάτα «Ύδρα» θα συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως αποφασίσθηκε από το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρώτος προορισμός της φρεγάτας θα είναι ο ναύσταθμος της Κρήτης όπου και θα παραμείνει για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει το μακρύ της ταξίδι επί τρεις μήνες για να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή αρμάδα των «Ασπίδων», συμμετέχοντας στην προστασία των εμπορικών πλοίων, πολλά από τα οποία είναι ελληνόκτητα και περνούν από την Ερυθρά Θάλασσα, κινδυνεύοντας πολλές φορές από τις επιθέσεις των ανταρτών Χούθι.

Στην ευρωπαϊκή ναυτική αρμάδα συμμετέχει, εκτός από την χώρα μας, η Ιταλία με ένα αντιτορπιλικό και φρεγάτες από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ, το στρατηγείο στη Λάρισα διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο, καθώς έχει τον επιχειρησιακό έλεγχο της επιχείρησης «Ασπίδες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Έχετε τρελαθεί όλοι εδώ μέσα ελληνικά εμπορικά και φορτηγά πλοία δέχονται επίθεση από τους χουθι Που τους υποστηρίζει το Ιράν και εμείς στέλνουμε ένα μετά από δυόμιση μήνες που έχουνε στείλει όλοι οι σύμμαχοι κι εσείς γκρινιάζετε.. Πάντα ο έλληνας θέλει βοήθεια από τους άλλους και όταν χρειαστεί να δώσει βοήθεια στους άλλους γκρινιάζει δεν ξέρετε τι θέλετε στην Ελλάδα και γι’ αυτό η Ελλάδα πλέον είναι η τελευταία των τελευταίων σας αρέσει η δε σας αρέσει και εγώ έλληνας στο εξωτερικό είμαι αλλά οι μισοί έλληνες είναι νοικοκυραίοι κι άλλοι μισοί απατεώνες Και ζήτουλές..

  2. Πηγαίνει για να προστατεύσει το τρομοκρατικό σιωνιστικό κράτος.
    Ο Κούλης έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας σε δορυφόρο του κράτους δολοφόνου Ισραήλ.

  3. Oι ανωμαλοι του 41%
    Μετα τις δολοφονιες με τα δηλητηρια εμβολια που τρωνε καθημερινα κοσμακη…
    Μετα τις δολοφονιες με τα τρενα στα Τεμπη
    Μετα τις δολοφονιες του Ε.Σ στην Λιβυη

    Τωρα θελουν να σκοτωσουν και τα παιδια του ναυτικου στελνοντας τα σε νεα παγιδα.
    Αυτο το πλοιο που ειναι χρυσοπληρωμενο για να προστατευσει τα Ελληνικα νησια τωρα θα βυθιστει για χαρη των Ισραηλινων.

  4. θα έχουν την τύχη αυτών που πήγαν στην Λιβύη, δεν έχουν καμμία δουλειά σε ξένες χώρες, ας πάνε να προστατέψουν τους Έλληνες ψαράδες στο Αιγαίο που τους κυνηγάνε οι Τούρκοι

  5. To καράβι που θα βουλιάξει λυπάμαι ότι τους μισθοφόρους μέσα σε αυτό.
    Και θα το βουλιάξουν για να πείσουν το κόσμο ότι Ιράν, Χούθι και Ρωσία είναι εχθροί που πρέπει να πολεμήσουμε γιατί χάσαμε το καράβι και τους ναύτες.

    Γιατί θα πρέπει να το συνδιάσουμε αυτό με τις χτεσινές αποφάσεις του ΝΑΤΟ να στείλουν στρατό στην Ουκρανία.

    Εδώ είμαστε, ας καταγραφεί κάπου και θα το δείτε.

  6. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ-120ΕΥΡΩ /ΗΜΕΡΑ ΣΥΝ 1500 ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΥΝ ΟΤΡΕΧΩΝ ΜΙΣΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ-ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΜΑΣ

  7. Μα ειναι ευρεως γνωστο οτι εξηπερετουν ξενα συμφεροντα και οχι προς οφελος της πατριδας

  8. όπλα πόλεμος και ανωμαλία – η μεγαλύΤερη κονόμα στον πλανήτη.
    Για να μην εχουν και πρόβλημα οι…εφοπλιστάδες που δεν φορολογούνται αλλά έχουν το κράτος και τους ηλίθιους πολιτες για να πληρώνουν να…. πληρώνουν να ….πληρώνουν να…. πληρώνουν….για…”προστασία”
    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΟΟΟΟΪΔΑΑΑΑΑ!!!!

  9. Απο τα δικα τους παιδια ποσα ειναι μεσα ;;; Αχ ποσοι γονεις θα τρεμει το φυλλοκαρδι τους! Η Παναγια και ο Αρχαγγελος μαζι τους !

  10. Ο Θεος να σας φυλαει,καλη επιστροφη ακεραιοι ολοι.Καλο ειναι για την εξωτερικη μας πολιτικη,αλλα και για να αποκτησουν πραγματικη πολεμικη εμπειρια ,να λειτουργησουν σαν μαγια οταν επιστρεψουν.Οι γειτονες μας εχουν αρκετη εμπειρια στο πεδιο της μαχης ηδη…

Comments are closed.