ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γκρεμοτσακίζονται τα τουρκοκάναλα… Κατάρρευση της τηλεθέασης στις τουρκικές σειρές !

Κοινοποίηση:
1

Η κατάρρευση της τηλεθέασης των τουρκοσειρών στην ελληνική τηλεόραση προκάλεσε σημαντικές εξελίξεις την εβδομάδα 22-26 Ιουνίου 2020. Ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ τροποποίησε αιφνιδιαστικά το πρόγραμμα του από την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, καταργώντας την μετάδοση επεισοδίων της σειράς «Ο Γιατρός» σε επανάληψη. Η τουρκική σειρά αντικαταστάθηκε με την επανάληψη επεισοδίων παλαιότερου, επιτυχημένου παιχνιδιού γνώσεων που είναι βέβαιο πως θα «προσελκύσει» μεγαλύτερη τηλεθέαση και περισσότερες διαφημίσεις.


Υπενθυμίζεται ότι η τηλεοπτική σειρά «Ο Γιατρός» που σταμάτησε πλέον να μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ, αποτελεί την αλα-Τούρκα απόδοση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης νοτιοκορεάτικης παραγωγής, η οποία «εμπλουτίστηκε», για τις ανάγκες της τουρκικής προπαγάνδας «ήπιας ισχύος», μεταξύ πολλών άλλων, με την επίδειξη της σημαίας του ψευδοκράτους–μαριονέτα το οποίο εγκατέστησε η Τουρκία στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ολόκληρη την εβδομάδα 22-26 Ιουνίου 2020, η τηλεθέαση των δύο τουρκικών σειρών που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, συνωστίστηκε και πάλι στις τελευταίες θέσεις της απογευματινής ζώνης, αφού το σύνθημα «Παίζουνε Τούρκικα; Αλλάζουμε κανάλι» φαίνεται να εφαρμόζεται από ολοένα και περισσότερους ευαισθητοποιημένους Έλληνες τηλεθεατές.

Η έκκληση επιβάλλεται από την άμεση ανάγκη επίδειξης στοιχειώδους, πρακτικής αντίδρασης απέναντι στην εριστική και επιθετική συμπεριφορά των νέο-οθωμανών που έχουν την εξουσία στην γειτονική Τουρκία και στοχεύει στην απαξίωση της συστηματικής προπαγάνδας «ήπιας ισχύος» που κάνουν στην Ελλάδα μέσα από τις τουρκικές σειρές, εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η καθημερινή πανελλήνια μετάδοση των τουρκοσειρών από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΤΑΡ και ΣΚΑΙ, αποτελεί ένα εξαιρετικά λυπηρό φαινόμενο, εν όψει μάλιστα της διαφαινόμενης δημιουργίας σοβαρής κρίσης από τον διαρκή και απροκάλυπτο επεκτατισμό της Τουρκίας που επιχειρεί να κάνει πράξη το όνειρο ανασύστασης νέο-οθωμανικής αυτοκρατορίας μέσα τον εικοστό πρώτο αιώνα, σε βάρος των γειτόνων της.

Η τουρκική προπαγάνδα «ήπιας ισχύος», μέσα από τις επιδοτούμενες τουρκικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μεταφέρει την τουρκική γλώσσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, διεισδύει στην συνείδηση ανυποψίαστων τηλεθεατών με διακηρυγμένο από τους Τούρκους στόχο την δημιουργία συνειδητής ή υποσυνείδητης συμπάθειας, με την συστηματική καλλιέργεια μιας ανύπαρκτης αλλά εικονικά ιδανικής Τουρκίας σαν μια μεγάλη, πλούσια και πολύ ισχυρή χώρα με μια τέλεια κοινωνία που έχει σαν ύψιστο σύμβολο την πανταχού παρούσα τουρκική σημαία. Οι επιδοτούμενες τουρκοσειρές που προβάλλονται εδώ και δεκαπέντε χρόνια στην Ελλάδα επιδεικνύουν συνεχώς πλούτο, πολυτέλεια και χλιδή (πολυτελή σπίτια, πισίνες, γιοτ, ακριβά αυτοκίνητα κ.α.π.) που δεν απολαμβάνει ούτε το 1% του τουρκικού πληθυσμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κλασεις ανωτερες απο τις εμετικες ελληνικες σειρες

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΤΕΡΜΑ !!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

  3. καλυτερα να κλεισουν τελειως τα μπουρδελοκαναλα ολο ξεβρακωτες και πουστηδες βλεπεις

  4. Στο διάολο να πάνε και αυτά και το τουρκοκάναλο του καράφλα που ναι υπέρ της άλλης μεριάς πάντα
    Ου στο διάτσο γαμώσπιτοι Τούρκοι και τουρκολάγνοι γκιαούρηδες

Comments are closed.