ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ το πρωί με ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης και ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το παρακράτος του ρουφιανομάγαζου της Κατεχάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. το να γνωριζουμε την πραγματικοτητα εμεις οι πολιτες σαφως και ειναι διαυγεια της αληθειας …γνωριζουμε τι ηταν ο τραγκας εκεινο που ζηταμε ειναι τον χειρισμο οπου εκανε?????ειπε οτι τον καραιβαζ τον εφαγε η ευπ σε εκπομπη του η ο ισχυρισμος αυτος τονιζε κατι αλλο?????

  2. Είναι το καθεστώς ατιμωρησίας πενήντα χρόνια και που τούς έχει πείσει ότι δεν τους αγγίζει τίποτα. Μας βλέπουν σαν κουνούπια, ή, μάλλον, ούτε καν μας βλέπουν. Τα παιδιά τους είναι καταδικασμένα να ακολουθήσουν τον δρόμο τους. Δεν έχουν δικαίωμα επιλογής. Αν δεν το κάνουν θα τα σκοτώσουν οι ίδιοι. Αυτοί που δεν έχουν τον έλεγχο του εαυτού τους θέλουν να ελέγχουν εμάς και να μας κουνάνε και το δάχτυλο. Δεν το περίμενα από τον κύριο Τζένο να εμποδίζει την κυκλοφορία του Μακελειού. Τον εκτιμούσα τρομερά. Και τη σύζυγό του.

  3. Δηλαδή γίνονται δημοσιογράφοι όχι για να υπηρετήσουν την αλήθεια αλλά για να μαθαίνουν τα μυστικά τους και μετά να τους εκβιάζουν με οικονομικά ανταλλάγματα για να μην τα βγάζουν στη φόρα; Τί πήρε και ο Τράγκας μαζί του; Είναι το μεθύσι της γήινης εξουσίας που τους κρατάει στα σκατά. Η αληθινή εξουσία είναι άνωθεν και την δίνει ο Θεός, όχι τα εκλογικά συστήματα. Αρκεί να μην την χρησιμοποιήσουμε με λάθος τρόπο, όπως ο Σατανάς.

  4. Όντως είναι ψυχάκιας ο ανιψιός και με την εξουσία έγινε χειρότερος. Ξέρει ο δημοσιογράφος αλλά σιγα μη μιλήσει. Για να μπεις σε αυτές τις οικογένειες σαν παρατρεχάμενος πρέπει να τους γλύφεις και να συμφωνείς σε όλα μαζί τους. Δεν αντιμετωπίζουν ισάξια τους ανθρώπους, δεν τους σέβονται, έχουν την έπαρση της ανωτερότητας, τους χρησιμοποιούν ως σκυλάκια για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.

Comments are closed.