ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ SELF TEST, ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Κοινοποίηση:
nikos-hardalias_3

Θα πάνε διακοπές και από Οκτώβριο «τρομοκρατία με την ινδική μετάλλαξη


Χωρίς μάσκες θα μπορούν να κυκλοφορούν από αύριο Πέμπτη οι πολίτες στους εξωτερικούς χώρους , όπως ανακοινώθηκε κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, ενώ αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η νέα αυτή χαλάρωση των περιορισμών θα αφορά  όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Αντίθετα γεγονός είναι ο πρώτο διαχωρισμός πολιτών, καθώς οι εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζονται self test. Η Βάνα Παπαευαγγέλου επιβεβαίωσε πως η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε το τέλος των self test για τους πλήρως εμβολιασμένους.

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε δημόσιους κλειστούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Δεν το κάνει τι self-test, απλά το δηλώνουν! Αυτοί το ξέρουν, αλλά δεν τους νοιάζει, αρκεί να πέφτει η μίζα!

  2. Όπως και να χει Χαρδαλία..εμβόλιο δεν θα κάνουμε διότι:ΔΕΝ είστε επιστήμονες,ΔΕΝ έχετε κοινή γραμμή ΔΕΝ αφήνετε να μιλήσουν όσοι επιστήμονες έχουν άλλη μελέτη στα χέρια τους,ΔΕΝ σέβεστε την Βιοηθική,και άλλα εκατοντάδες….Ξέρετε τι είστε???Είστε ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ των φαρμακοβιομήχανων και Μιζαδόροι..ΔΕΝ σας ενδιαφέρει ο άνθρωπος διότι αν σας ενδιέρερε θα σκοτωνόσασταν να βρείτε λύσεις υγείας σε άλλα χρόνια ζητήματα που στατιστικά είναι πολύ πιο θανατηφόρα…Για αυτούς και για άλλους εκατοντάδες λόγους το 50% τουλάχιστο του Ελληνικού λαού σας γράφει και θα σας γράψει και στις κάλπες λίαν συντόμως.

  3. Από ότι γνωρίζω οι εμβολιασμενοι είναι περισοτερο επικίνδυνοι γιατί αν και είναι φορείς του ιου χαλαρώνουν τα μέτρα προστασιας και τον μεταφέρουν ποιο ευκολα απο κάποιον που δεν έχει εμβολιαστη και προστατευεται. Τουλάχιστον όταν μας λένε ψέματα να μας λένε όλοι το ίδιο ψέμα.

  4. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ. . ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ

  5. Το κωλο σας κατω να βαρατε ΔΕΝ θα κανουμε εμβολιο.. κι ας παμε σπιτια μας..
    Του χρονου το χειμωνα θα τα πουμε 😉

  6. Μικρό το κακό για τα self-test, μακάρι να μείνουμε εκεί. Αν και, αφού μεταφέρουν τον ιό και οι εμβολιασμένοι, δεν έχει νόημα το μέτρο. Εκτιμώ ότι το φθινόπωρο θα το επαναφέρουν για όλους.

    Όμως δεν είναι ο πρώτος διαχωρισμός: Έχουν προηγηθεί οι μάσκες στα γυμναστήρια μόνο για μη εμβολιασμένους, και φυσικά το πράσινο πιστοποιητικό, όπου οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν τεστ.

  7. συντομα θα πεσει ο δικτατορισκος κουλης και τοτε τα ξαναλεμε

  8. Ινδικος ,βρετανικος,βραζιλιανικος ιος,ποσες χωρες υπαρχουν ανα την υφηλιο;;200;;λεω εγω τωρα,καηκαμε με τις ονομασιες,εχουμε μελλον ακομα…

  9. Και δεν θα ξεχάσουμε το δούλεμα. Μην κάνει κανένας το εμβόλιο να σκάσουν ακόμα περισσότερο. Δείτε τις φάτσες των λοιμοξιολόγων και βλέπεις την κακία τους. Ειδικά τώρα που δεν μας πείθουνε όπως στην αρχή.

  10. Ρε σεις που εμβολιαστηκατε και το παίζετε έξυπνοι,εσείς οι ίδιοι θα τους κυνηγάτε στο τέλος γιατί θα καταλάβετε το δούλεμα που σας ρίχνουν……δυστυχώς γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος….

  11. Η βρωμιά που κρύβει μέσα του, αυτός ο άνθρωπος (τρόπος του λέγειν), του έχει αλλοιώσει τα χαραχτηριστικά, με διαφορά ο πιο σιχαμερός άνθρωπος στην Ελλάδα!!!

  12. Γιατί ποιος κάνει σελφ τεστ? Δηλώνουν ότι το έκαναν ότι βγήκαν αρνητικοί και άντε βγάλτε τους ψεύτες μετά αν μπορείτε.

  13. τους εχουμε γραμμενους στα παπαρια μας ολους. θα τους παμε δικαστικα μεχρι να πανε για γκιλοτινα
    αν θεωρουν οτι τους φοβομαστε, κανουν λαθος. εμεις τους ψαχνουμε

    1. Πλευρό να αλλάξεις. Θα πιαστείς από την ίδια συνέχεια.

  14. Αν δεν σπάσεις αβγα ομελέτα δεν κανεις, από τον καναπέ λέμε λόγια επι του καναπεους…!!

  15. Οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν κανονικοτατα και ειναι αποδεδειγμενο. Αλλωστε ο ιος δεν ξεχωριζει αν εισαι εμβολιασμενος ή οχι για να μην ερθει επανω σου, απλα υποτιθεται μετα δεν νοσεις αλλα επανω σου ερχεται κανονικοτατα και τον μεταδιδεις

  16. Ετσι Χαρδαλια…Γ@μησε τους ραγιαδες απ τον Κ@@ο
    Γεια σου Μητσοτακη αρχηγε. Φερτους και σελφ τεστ κινεζικα να τουρλωνουν το κ@@ο τους σαν τις πουτ@νες
    να βαλουνε μυαλο.
    Να ξαναπατε στην καλπη κοπροσκυλα να ψηφισετε παλι του ιδιους.
    Ξαναψηφιστε τους..

  17. ΣΕΡΙΦΗ, ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙ…. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΑΜΠΑ?

  18. Οι εμβολιασμενοι δεν μεταδίδουν τον ιό; Ρωτάω απλά!!!!

    1. τον μεταδιδουν ελαχιστα σε ελαχιστο ποσοστο περιπου 5% σε σχεση με τους ανεμβολιαστους.

      1. Υπάρχει καμία έρευνα για αυτό, όπως και για το παραμύθι ότι οι ασυμπτωματικοί κολλάνε, όπως και τεκμηριωση απομόνωσης ολοκλήρου γονιδιώματος νέου ιού…όπως, όπως ή αναμασάς μια ακόμη μπούρδα των”ειδικών” με το ακαταδίωκτο;

      2. αντε ξαναμπολιασου στο μαξίμου 😂
        τι λες ρε ειδικέ; τόσο είναι..δεν στα είπαν καλα τα αφεντικά σου

  19. Τον Χαρδαλια περίμενα για να βγάλω το φιμωτρο.

    1. για τον άδωνι, τον τσιόδρα, τον μαγιορκίνη, τον χαρδαλιά

  20. Τα σελφ τεστ καταργήθηκαν για τους ανεμβολίαστους
    γιατί θα τους δείξουν θετικότατους…

    και παράλληλα δημιουργείται κοινωνία 2 ταχυτήτων
    πιο βολικό πεθαινουν

  21. απ οκτωμβρη μεσα παλι και φυμουτρα στην μουρη και στο σπιτι ακομαααααααααααααα

    1. Μεχρι τον Οκτωβρη μπορει να γινει και καπιο θαυμα και να μας “αφησουν” ησυχους

  22. Να πρέπει να γίνει μια μήνυση στη κυβέρνηση για διάκριση, βάση του ευρωπαϊκού ψηφίσματος 2361/2021 ,το οποίο η ελληνική κυβέρνηση το ψήφισε, άρθρο 7, στο οποίο κανένας πολίτης που δεν θέλει να εμβολιαστεί δεν πρέπει να υποστεί καμία διάκριση

  23. αυτους περιμεναμε για να βγαλουμε την μασκα ρε ουστ απο εδω απατεωνες

  24. Και γιατί δεν κατάργησε για όλους τα self test; Για να εκβιάζει για το εμβόλιο;

  25. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

  26. Θέλουν δηλαδή διασπορά του ιού. Γιατί και οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν. Άρα προφανώς το μέτρο δεν είναι για την υγεία, αλλά για τον εκβιασμό των ανεμβολίαστων. Φλώρο τύραννο που έχουμε στο κεφάλι μας….

  27. Και που το ξέρουμε ότι κάποιος πλήρως εμβολιασμενος δεν έχει τον ιό και τον μεταφέρει από τη στιγμή που δεν θα κάνει self test; όχι ότι είναι ακριβή, αλλά λέμε τώρα . Να χαρώ εγώ εξυπνάδα. Έτσι τιμωρουν εμάς τους αρνητές; Από Σεπτέμβρη θα κλαίγονται πάλι και θα φταίμε υποτίθεται εμείς. Αν δεν μας μπολιασουν όλους θα σκάσουν. Για τα λεφτά όλα. Έλεος.

  28. Να προσέξουν να μην ενδώσουν οι ανεμβολίαστοι στα περί σελφ-τεστ!! Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να πάει κανείς -ει δυνατόν- να μπολιαστεί – τα φαρμάκια έχουν πάρει και θα συνεχίσουν να παίρνουν κόσμο μαζί τους, συνέχεια!! Τα selft test είναι μακράν λιγότερο παρεμβατικά στην υγεία μας από τα θανατηφόρα μπόλια!!

Comments are closed.