ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τους Ράδιο Αρβύλα για τον Κούλη: “Ο Μητσοτάκης στηρίζει τον φτωχό Παύλο”

Κοινοποίηση:
hq720


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μόνο οι φλώροι πάνε σε δουλειές που τους έχουν ετοιμάσει οι γονείς τους όλοι οι άλλοι κάνουν κάτι μόνοι τους. Αυτός είμαι σίγουρος ούτε γκόμενα δεν θα ξέρει ρήξει αλλά θα τη ρίξει με τα λεφτά του μπαμπά σαν να λέμε κηδεία με ξένα κόλλυβα

  2. Έτσι θα έρθει και ο δικός του γιος σε λίγα χρόνια από το Αμέρικα να αναλάβει τη δουλειά-μαγαζί όταν θα κουραστεί ο μπαμπάς…………..Έτοιμο το ” μαγαζί ” με στρωμένη δουλειά και εξασφαλισμένη πελατεία……..

  3. Το πιο σημαντικό brain gain του Κούλη Χρυσού, είναι ο διορισμός της κόρης του Σοφίας στο fund CDC που έχει εξαγοράσει τη μισή Ελλάδα, μπιρ παρά.

  4. Γιατί τραίνο μιλάς ρε αγύρτη,αφού δέν υπάρχουν ούτε ράγιες.Εσύ μαζί μέ τόν λούμπεν Τσίπρας εξορίσατε 500.000 χιλιάδες νέους από τήν χώρα μας καί τολμάς να μιλάς τό τραίνο τής προόδου.Γιά νά ξέρουμε τί καθίκι είναι ό ανώμαλος γουρλομάτης παραθέτω τήν συνέντευξη πού είχε παραχωρίσει στόν Κώστα Μαρδά.”Τί πάει νά πεί όλοι στό πανεπιστήμιο…δέν είμαστε όλοι ίδιοι,δέν είμαστε ισιοι… καί δέν πρόκειται ποτέ νά γίνουμε”
    The Press Project
    Η αυριανή κοινωνία τών “Αρίστων”
    “Ενας καλός καί σύχρονος ορισμός γιά τήν ανισότητα είναι πλέον ό εξής:Τήν ημέρα που χιλιάδες παιδιά έμεινεν εκτός πανεπιστημίων,λόγω ρύθμησης τής κυβέρνησης Μητσοτάκη,ο πρωθυπουργός ταξιδεύει “ιδιωτικά” στίς ΗΠΑ γιά νά εγκαταστήσει τήν κόρη του στό πιό ακριβό καί φημισμένο πανεπιστήμιο τού κόσμου στό Γέιλ¨.
    250.000 χιλιάδες δολάρια κοστίζουν τά διδακτρα γιά τίς σπουδές στό Yale όπου πηγαίνει ό Μητσοτάκης τήν κόρη του,τήν ώρα πύ μέ δική του του απόφαση κλείνουν τά πανεπιστήμια”
    Γιάννης Λάκων

  5. Γενικά υπάρχει ένας μύθος τώρα με τη κρίση πως μας έφυγαν πάνω από μισό εκατομμύριο παιδιά σε Λονδίνα και Αμερικές λόγω εδώ ανεργίας και κρίσης…Ναι, μόνο που ένα καλό ποσοστό από αυτούς ήταν στους έχοντες και κατέχοντες εδώ. Δεν πήγαν να πλύνουν πιάτα ή να δουλέψουν φασόν έξω σαν τους Μεξικανούς ή Πακιστανούς. Μεταπτυχιακά, κολέγια, πολυεθνικές και αν δε θέλουν έχουν την επιλογή και να γυρίσουν σε μια θέση εδώ ιδιωτική, αφεντικού ή και δημόσια. Τα φτωχόπαιδα να κλαίτε που πήγαν σε κάτι Γερμανίες και αλλού και τα βγάζουν πέρα με εκμετάλλευση και μιζέρια. Χ@στηκε ο Μητσοτάκης για αυτούς.

  6. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ !!! ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ

  7. Σαν χαμένος γιος του Τσιοδρα είναι αυτή η ποντικομαμη…….

  8. κοιτα μαπα για σφαλιαρες ο φλωρος ο γιος του “νερα Βικος”, ειναι και κοντος, λογικο να εχει κομπλεξ κατωτερωτητας και βρηκε καταφυγιο στη δαπ.
    ποιος ανθρωπος με αξιοπρεπεια θα επεπτρεπε στον καριολη γουρλοματη να τον χρησιμοποιει;

  9. Ο Τράγκας νοσεί και ζητάει μονοκλωνικά ως διαβητικός.
    Τυχερός μέσα την ατυχία του
    Αν και για αυτόν 100€ το μήνα δεν είναι τίποτα

  10. Η κουλή δεν είναι στην κοσμαρα της… Απλά δουλεύει τα γίδια..

  11. δεν ξεστόμισε το όνομα. Φίλε παύλο και φίλε παύλο, λες και δεν ήξερε το περιεχόμενο της φιέστας του κούλη ο βουτυρομπεμπές. ΒΙΚΟΣ λέγεται η εταιρία του μπαμπά ρεεεεεε!! Εκεί δήθεν βρήκε δουλειά ο παύλος. Αλλά πού να το τολμήσει να πει το όνομα η κάμπια ο παρουσιαστής. Να του κόψει τη διαφήμηση ο ΒΙΚΟΣ; ΜΟΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ κυρίες και κύριοι. Μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ όλα στη φόρα

Comments are closed.