ΕΠΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ: «ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ» – ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
cvsadds

Χάος προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο Π. Σεραφείμ, αρχιμανδρίτης ΙΝ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, λέγοντας τα πράγματα με το ονομά τους!

Αρχικά, ο πατέρας Σεραφείμ είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι κοντά σας, στον χώρο στον οποίο περπατήσαμε και στεκόμαστε μαζί με τον άνθρωπο που τον γέννησε η ίδια μήτρα που γέννησε την Ηγουμένη Θεοδέκτη της Μονής Ανατολής», και είπε για τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης».

«Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», είπε ο Πατέρας Σεραφείμ, προκαλώντας την έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος είπε: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος έχει δηλώσει κατά την διαμονή του στην Αγγλία συνόδευε “κυρίους” αντί 600 λιρών. Πολύ μεταγενέστερα παραδέχτηκε ότι 1989 διαγνώστηκε με
    AIDS.
    Είναι πρόεδρος της Φιλελεύθερη Συμμαχία.
    Ο Τατσόπουλος είναι υιοθετημένος. Η μητέρα του στην Κρήτη απέκτησε πέντε εξώγαμα μεταξύ των οποίων ο ίδιος.
    Επισκέφτηκε την μητέρα του για να την γνωρίσει.
    Ήταν παράνομα εκδιδομένη πόρνη

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ….ΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ!

  3. ΑΛΒΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ……
    ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΧΘΕΣ

  4. Όποιος είναι πραγματικός χριστιανός, πρέπει να βλέπει τον κάθε Βαλιανατο και Τατσόπουλο, ως παιδιά του Θεού από τον οποίο είμαστε όλοι κτίσματα του, οι οποίοι όμως είναι πλανεμενοι, σκοτισμένοι και παραδομένοι σε ένα πάθος που αν δεν ξεριζώσουν με πολύ πνευματικό αγώνα, θα είναι καταστροφικό για τους ίδιους ως προς την μετά θάνατον ζωή. Σκεφτείτε όμως ότι και εμείς που σχολιάζουμε εδώ, δεν έχουμε τουλάχιστον ένα πάθος ο καθένας, το οποίο και μεις πρέπει να κάνουμε αγώνα να το/τα ξεριζώσουμε;;;; Άρα πως τους κρίνουμε έτσι με τέτοιους χαρακτηρισμούς; Μήπως πρέπει ο καθένας να βλέπει τα δικά του πάθη και να τα χαλιναγωγήσει;;;

  5. Ο Τσατσόπουλος ο μαμιάς σε ποιό κόμμα είναι τώρα;Έχω μπερδευτεί

  6. ΠΟΡΝΕΙΟ χα χα. Τους έκανε χώμα ο παπάς αφού πάνε γυρεύοντας.

  7. Αλβανε δικο σας καθηκι ηταν ο Εμβερ ,κατα τα σκατα και το φτυαρι που λεμε οι Ελληνες,οσο για τις λουγγρες που γραφουν πως ενοχλουντε απο το ρασο το κουβαδακι τους και στη Συγγρου στους ομοιους τους.

  8. Ξεχασε να τους πει οτι στην Αρχαιοτητα στο Αγιον Ορος δεν πατουσαν …. ΑΝΤΡΕΣ !!! Ηταν το Ιερον Ορος της Αρτεμιδος η οποια ηταν κ Παρθενα !! Τυχαιο ;;

  9. ΤΟ IQ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ.
    Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΗΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΣΦΑΛΕΙ ;
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΡΑΣΗ: ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΕΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤ@Ν@ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.

  10. ΕΝΑΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!ΤΟ ΑΠΑΙΧΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΡΝΕΙΟ!!!!

  11. Σωστά είπε ο Τατσόπουλος για τους απατεώνες παπάδες. Γι’ αυτό ο Θεός τον άφησε να ζήσει.

  12. Το είδα.γατα ο πάτερ,ψύχραιμος κ γνώστης των πραγμάτων.χαρισματικος ρήτορας τους έκανε μια χόρτα.θα γίνει ένας άξιος μητροπολίτης.

  13. Δεν φτάνει που ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ειναι Μις Λουγκριτία είναι και σκατόψυχος από πάνω.

  14. Όλες οι λούγκρες του Λιάπη έχουν βγει μπροστά και το παίζουν σκληροπυρηνικοί άντρες. Ρε μας δουλεύετε; Με τον κώλο Σεραφείμω, με τον κώλο! Χαχαχα!

  15. α ρε κωλοπαπαδαριό ενβέρ χότζα και ξύρισμα θέλετε κουφάλες

  16. Λέμε για γυναίκες στο Άγιο Όρος που είναι ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας παρόλο που είναι Ελλην ική επικράτεια (Δε θα αποφασίσω εγώ για τον Ιερό Θεσμό…..)…… Στα Ιμια που δε μπορεί να πάει κανένας Έλληνας δεν είναι Ελληνική Επικράτεια????? Έχουμες γεμίσει πρωκ….ρψες…..Ορθότατος πάντως ο Πατέρας Σεραφείμ

  17. ΩΡΑΙΟΣ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΤΑΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

  18. Τσο και λο στον μιζοτακόπουστα Τσατσόπουλο

  19. Δεσποτα παψε να ασχολεισαι με μηζυθρες και… καταξιωμενες λουγκρες!

  20. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ο Π. Σεραφείμ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΣΟΥΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

Comments are closed.