«ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ»! Εξαντλείται η υπομονή των πολιτών μετά και από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
1

«Έχουμε δύο παράλληλες επιδημίες, των ανεμβολίαστων και των πρώην εμβολιασμένων, όσων δηλαδή έχουν κάνει την πρώτη και τη δεύτερη δόση πριν από πολύ καιρό».

Τάδε έφη η καθηγήτρια επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής στο ΕΚΠΑ Θεοδώρα Ψαλτοπούλου!!!

Πρώην εμβολιασμένοι λοιπόν οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις ή με το μονοδοσικό!

Τηλέ-ειδικοί και κυβέρνηση δείχνουν να παίζουν με την υπομονή του κόσμου, καθώς ενώ ήταν εξαρχής γνωστό πως η ανοσία των εμβολίων κρατάει 6-8 μήνες και μετά οι πολίτες είναι ανεμβολιάστοι,έκαναν λόγο για δύο δόσεις του εμβολίου που χρειάζονται για την αντιμετώπιση του ιού.

Τώρα για να προωθήσουν την τρίτη δόση των εμβολίων, τα οποία είναι στοκαρισμένα, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και κάνουν λόγο για «ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. η κουλα ελεγε πριν εξι μηνες οτι οσοι τα κανατε τελειωσατε καθαρισατε το ξεχασατε μορε τοσο γρηγορα ξυπνατε μορε γιδια μας εχετε παρει στο λαιμο σας ανοιχτε τα ματια σας κοροιδα

  2. τυφλα να εχουν τα τρελλαδικα και τα ψυχιατρεια τα εχουν ξεπερασει πια ολοι οι εγκεφαλικα αρρωστοι και οι πληρωμενοι σκλαβοι του συστηματος κραταμε γερα αδερφια

  3. ΕΧΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ KOULI BASTARDO… ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ… ΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΡΑΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ… ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟΙ….ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ…. ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ #ΣΥΓΝΩΜΕΣ# ΣΟΥ….ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΟΥ…. ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ… ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΝΑ ΘΑΒΕΤΕ…. ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ… CAPPITO?

  4. ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ Ο… ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… 12 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ… 2024….ΔΗΛ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ… ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΗΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ… ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ… 30Χ8…240 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ RAPID TEST…. ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ… ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ

  5. ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΑΝ… ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΦΩΦΗ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ?…. ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ… ΚΑΤΙ ΡΕΤΑΛΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ… Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ…. ΘΑΝΑΣΗΣ… ΜΑΚΗΣ… ΑΔΩΝΗΣ… ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ…. ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ…. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ #ΣΥΓΝΩΜΕΣ#…. ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΡΧΙΔΙ… ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ…..

  6. ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ… Ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ… ΕΘΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΑΝΕ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ… ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ… ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ 8 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ.. Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ… ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΑΝ….. ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ…. ΦΟΒΟ!!!!!… ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?…. ΔΗΛ ΜΕΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑΣΑΙ… ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ…. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ… ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ #ΘΕΟΥΣ#…. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΖΩΗ Η ΘΑΝΑΤΟ… ΤΑ ΤΖΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

  7. Αυτα τα καθαρματα το πρωι στον σκαι.καρκινο να βγαλουν

  8. Πρώην εμβολιασμένοι ?????? Κάτι σαν το ” ολίγον έγκυος ας πούμε” …….

  9. Ο/Η άχρηστοι και ανίκανοι ως πολιτκοί και δη δημόσιοι λέει:

    ελλάς, συμμορία, και άγιος ο …..Θεός
    Δικατορία του 10-15% όπως σε όλες τις δικτατορίες και χωρίς…δόσεις

  10. Καραγκιόζηδες οι μεν και οι δε λόγω κόστους. Τεστ αντισωμάτων με συγκεκριμένο όριο έπρεπε να είναι το πιστοποιητικό.

  11. στις επόμενες εκλογές, θα κατέβουν βασικά τα εξής γνωστά κόμματα: ΚΑΝΕ, ΚΕΜΟ, ΕΠΕΜΟ, ΠΛΕΜ, ΠΛΑΝΕΜ, ΝΟΣ, ΚΡΟΣ, ΚΡΟΣ2, ΜΛΜΚ

    ΚΑΝΕ: το Κόμμα ΑΝΕμβολίαστων
    ΚΕΜΟ: το Κόμμα ΕΜΒΟλιασμένων
    ΕΠΕΜΟ: η Ενωση Πρώην ΕΜβΟλιασμέων
    ΠΛΕΜ: η Συμμαχία ΠΛήρως ΕΜβολιασμένων
    ΠΛΕΜ: η ένωση ΠΛήρως ΑΝΕΜβολίαστων
    ΝΟΣ: ΝΟΣούντες
    ΚΡΟΣ: ΚΡΟύσμα χώρίς Συμτπώματα
    ΚΡΟΣ2: η συμμαχία ΚΡΟύσμα ΜΕ Συμτπώματα
    ΜΛΜΚ: κόμμα για τον κάθε μαλάκα (παντού υπάρχει και ένας μαλάκας) που είναι Αρχιμαλάκας ο Μητσοτάκης.

    Τα υπόλοιπα γνωστα κόμματα-φύρα, μοιράζονται πλέον ποσοστά κάτω του….0.01%

  12. Κάθε μήνα μια δοσουλα για να είμαστε σίγουροι. Καλά πρεζόνια θα καταλήξουμε όλοι…
    Ποιος θα μας σώσει ;;;;

  13. Στην Ολλανδία το 85% είναι πλήρως εμβολιασμένο,έχουν πετύχει δηλαδή το «ποσοστό ανοσίας» και μπήκαν σε lockdown επειδή δεν αντέχει το σύστημα υγείας.

  14. Οταν υπαρχει το παρακατω αρθρο, απο τον Δεκεμβριο του 2020, κανεις δεν μπορει να μιλα, για 6μηνη ή 8μηνη ανοσια των εμβολιων!

    Σοκ Tα εμβόλια της Pfizer & Moderna θα πρέπει να γίνονται 4 φορές τον χρόνο!

    Υ.γ.Παρεμπιπτοντως, αισθανομαι σφοδρα απογοητευμενη, γιατι δυστυχως περιστοιχιζομαι, απο κρετινους! Και αναρωτιεμαι για καποιους, το αν πραγματικα θελουν την Ελευθερια της Πατριδος μου/μας!

  15. Ευρωλιγούριδες σας πούλησε ο Μητσοτάκης και η συμμορία του σας θεωρεί πλέον κι εσάς ψεκασμένους χαχαχαχα!!
    Καλά να πάθετε ζώα Μητσοτάκηδες και Τσίπρες ψηφίζετε.

  16. Μόνο βρε ψεκασμένοι, κυρία αυτή λέει ότι πρέπει να κάνουν την επαναληπτική. ΚΟΨΤΕ τα χαλασμένα. Αν όχι, θα επέμβει ο εισαγγελέας αρχιψεύταροι.

  17. ΚΟΠΗΚΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΞΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

  18. Εχουν χάσει τά πασχάλια τους,δέν ξέρουν τί τούς γίνεται.Πρέπει νά αναρωτηθούμε.Τί τούς χρειαζόμαστε τούς άχρηστους;ΟΧΙ κατευθείαν στόν κάλαθο τών αχρήστων.
    Γιάννης Λάκων

  19. Τώρα έχουμε και νέα κατηγορία των «ληγμένων εμβολιασμένων». Στο στρατό κάναμε εμβόλια για ένα σωρό ασθένειες την πρώτη ημέρα κατάταξης και τελειώσαμε. Ούτε επαναληπτικές ούτε ληγμένη προστασία. Εδώ εντός εξαμήνου έβγαλαν ήδη άκυρο τον διπλό εμβολιασμό.

    1. εδω παιρνουν μιζουλες απο τα μπολια ενω στον στρατο οχι

Comments are closed.