Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ έκανε “ντου” στον Mr JUMBO και ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να καταδικάσει…

Κοινοποίηση:
jumbo-vakakis

Ο “Ρουβίκωνας” έκανε παρέμβαση χθες το βράδυ στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου για 12ωρη και 7ήμερη λειτουργία των καταστημάτων.

Η συλλογικότητα, σε ανάρτησή της σημειώνει: «Ο Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης των Jumbo, σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε τη ´φιλοσοφία´ του σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου Jumbo. Φυσικά δεν εκπλαγήκαμε όταν μετά από την παράθεση αριθμών και ποσοστών με σκοπό να αποδείξει τη ζημιά που υπέστη η επιχείρηση, κατέληξε να προτείνει 7ήμερη και 12ωρη εργασία ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Είναι γνωστό πως οι μεγαλοεπιχειρηματίες όταν μιλούν για επιβίωση του κλάδου τους, εννοούν τη διαφύλαξη του κέρδους τους και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν είναι η καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σήμερα επισκεφθήκαμε την οικία του Βακάκη για να μοιραστούμε τη δική μας φιλοσοφία.

Το 8ωρο κερδήθηκε με αγώνες και αίμα. Το ωράριο των εργαζομένων δεν είναι παιχνίδι.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ».

Η αντίδραση του “Ρουβίκωνα” μπορεί να ήταν και αναμενόμενη, αλλά αίσθηση προκάλεσε η άμεση καταδίκη του γεγονότος από τον Άδωνι Γεωργιάδη, που όπως γνωρίζουμε έχει άριστες σχέσεις με τον κ. Βακάκη.

Σε ανάρτησή του στο Twitter καταδίκασε με… όλο του το είναι την επίθεση γράφοντας: «Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την αθλιότητα αυτή. Το σπίτι του κάθε ανθρώπου είναι τόπος ιερός και όχι χώρος για φασαρίες και ο κ. Βακάκης αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματία όλα αυτά τα χρόνια. Η ζημιά που έχει υποστεί και αυτός είναι δυστυχώς μεγάλη. Ντροπή!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Βδελυρος τύπος και ο ένας και ο άλλος…γκιλοτινα εκαστως…

  2. οκ. Βακακης δινει εργασια σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…. και νομιζω οτι οι “ρεμπεσκεδες” θα επρεπε να σεβονται αυτο το γεγονος….. που απο αυτο καιμονο δειχνει την προσφορα αυτου του ανθρωπου στην κοινωνια…..

  3. Εξεφρασε τα διαπιστευτηρια του ο υπουργος σαν πιστο σκυλακι του συστηματος ο κωλοτουμπας που γλυφει τους παντες προκειμενου να κρατησει την καρεκλα,σε ποιον ; Τον απληστο ηθικο αυτουργο του θανατου του παιδιου του.Στον γυφτο που αφησε το παιδι του να παει ταξιδι με καμμενα χιονολαστιχα σε αυτοκινητο εκατο χιλιαδων ευρω.Χειροκροτηστε και τους δυο.

  4. Κε Γεωργιαδη αντι να καταδικαζεις μετα βδελυγμιας, καλο θα ηταν να συνελθετε ολοι εκει στην ΝΔ και να αντιληφθητε, οτι εσεις κυβερνατε και οχι ο Συριζα!!!!!! Αντε ξευτιλες!!!!!!

  5. Όχι ρε συ, το κακομοίρη το μεροκαματιάρη το Βακάκη τι έπαθε…. Πολύ λυπήθηκα… Ρε αφήστε τα τρικάκια και τις μπογιές και τις γιούχες και αρχίστε το ξύλο, πολύ φλώροι καταντήσαμε. Αν δε τους σπάσουμε όλους μαζικά στο ξύλο, μη σου πω μαζικές γκιλοτίνες στο Σύνταγμα και στα Βόρεια Προάστια για μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικούς, προκοπή δε βλέπουμε.

Comments are closed.