ΕΟΠΥΥ: Καταργούν αιφνιδιαστικά το φαρμακείο στη Νέα Ιωνία

Κοινοποίηση:
farmakeio_eopyy_1

Αντιμέτωποι με μια αρνητική και επιβαρυντική εξέλιξη για τη ζωή τους, έρχονται οι ασφαλισμένοι που λαμβάνουν ακριβά απαραίτητα φάρμακα από το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία, καθώς κατά την επίσκεψή τους στο υποκατάστημα ενημερώνονται ότι το φαρμακείο της περιοχής τους θα λειτουργήσει για τελευταία ημέρα στις 22 Ιανουαρίου και ότι αυτό το Φαρμακείο μεταφέρεται στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Γούναρη 30 στον 1ο όροφο, συγχωνευόμενο με τις εκεί υπηρεσίες.

φαρμακείο ΕΟΠΥΥ

Οι πολίτες καταγγέλλουν την ανάλγητη στάση του υπουργείου Υγείας να καταργήσει το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία, και να το συγχωνεύσει με αυτό της Αγίας Παρασκευής, στερώντας από εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες πολίτες με βαριά νοσήματα που λαμβάνουν ακριβά και απαραίτητα για την ζωή τους φάρμακα, επιβαρύνοντάς τους με επιπλέον ταλαιπωρία και λόγω απόστασης και λόγω υπερσυσσώρευσης  και συνωστισμού των ασφαλισμένων ωφελούμενων.

Φαίνεται ότι ο επαΐων υπουργός στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημόσιων δομών Άδωνις Γεωργιάδης, ανέλαβε υπηρεσία για να δυσκολέψει έτι περαιτέρω τον ζόφο που βιώνουν οι ωφελούμενοι.

Άραγε, έτσι αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός την προτεραιότητα στην μέριμνα για την υγεία;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΟΥΔΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΟΥΛΑ, ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΟΥΛΑ

  2. Είστε τόσο ηλίθιοι εσείς έξυπνοι της κυβέρνησης του υπουργείου υγείας που δεν ενσωματώνετε το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ μέσα στο κτίριο του Κουρκουλειου μονάδας κ στέλνετε μετά τις χημειοθεραπειες τον ασθενή με καρκίνο να πάει στον Εύοσμο,στο κέντρο,στη Τριανδρία κ άλλου για να πάρει μια συσκευασία ένεσης?????

  3. Σιγα σιγα Αντε γεια! Δεν εχουνε αφησει τιποτα ορθιο ! ….Αναπτυξη και παντα στο…πλευρο του πολιτη! Α να χαθειτε νεοπλουτα καθηκια της ΝΔουλας!

Comments are closed.