ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! Όλοι οι λωποδύτες με αναστολή εκτός φυλακής

Κοινοποίηση:
1

Ποινή κάθειρξης 10 ετών με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στον πρώην πρόεδρο του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη και την σύζυγο του για την υπόθεση της μίζας ύψους 3,1 εκατ. γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε από την εταιρεία «Hospitalia International» την περίοδο 1998-2003.

Στους δύο καταδικασθέντες επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα. Το δικαστήριο αναγνώρισε κατά πλειοψηφία στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου. Υπεθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για το αδίκημα της απιστίας κατ’ εξακολούθηση σε επτά χρόνια κάθειρξη με αναστολή για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλείων του Ερρίκος Ντυνάν.

Ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση, επιχειρηματίας Δημήτρης Κάμπης, αθωώθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟ 1996-1998 ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΚΙΟΛΜΑΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ MOTOR YACHTS M/Y “CARMEN SERENA” & M/Y “CARMEN FONTANA” ΠΡΟΣ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΨΑΡΙ ΑΛΦΑ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ. ΒΙΖΙΤΕΣ ΔΛΔ. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΞΤΡΑ!!!
    ΣΤΑ ΓΙΩΤ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΤΕ

    ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΓΚΙΟΛΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΟΛΜΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΤΕΤΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ)

Comments are closed.