ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΩΡΑ! Κ@λογλύφτης του Ερντογάν ο Στόλτενμπεργκ: “Η Τουρκία είναι σημαντική, έχει συμβάλει στην αντιμετώπιση του ISIS, φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες”

Κοινοποίηση:
GettyImages-1186269324-edited-1-743x440

Πολλά κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ ανησυχούν για τις πράξεις της Τουρκίας, αλλά η χώρα συνεχίζει και αποτελεί σημαντικό εταίρο της συμμαχίας, δήλωσε ο υποτακτικός του Σουλτάνου γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, απευθυνόμενος σε διαδικτυακή εκδήλωση του Politico.

Και συνεχίζει την αγιογραφία των μογγόλων: «Η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Ξέρω ότι υπάρχουν ανησυχίες για διαφορετικά θέματα από κάποιες χώρες και εγώ έχω εκφράσει τις ανησυχίες μου για τους S-400, για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία. Και τις εξέφρασα και στην Άγκυρα, όταν την επισκέφθηκα» δήλωσε συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας.

«Όμως η Τουρκία είναι σημαντική. Συνορεύει με τη Συρία και έχει συμβάλει στην αντιμετώπιση του ISIS, των τζιχαντιστών. Επίσης, φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων παγκοσμίως», πρόσθεσε.

«Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των ανησυχιών, αλλά και του να παραμείνουμε μαζί. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να δώσω μια θετική προσέγγιση, όπως έκανα στην Ανατολική Μεσόγειο με τον μηχανισμό αποκλιμάκωσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που κατάφερε να ακυρώσει ναυτικές ασκήσεις και να περιορίσει τον κίνδυνο περιστατικών και ατυχημάτων. Η διαμεσολάβηση του ΝΑΤΟ δε λύνει το πρόβλημα, αλλά βοηθά στο άνοιγμα του δρόμου για τις πολιτικές διαπραγματεύσεις», κατέληξε o πανάθλιος Γενς Στόλτεμπεργκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πονάει η αλήθεια φραπεδιάρηες τσιφτετέλληνες, έέέ;

  2. Η Γερμανία και κάθε Γερμανός μας έχουν κηρύξει υπόγειο πόλεμο. Είναι μισέλληνες και φιλότουρκοι. Που ακούστηκε υπό τις παρούσες συνθήκες, ο εταίρος σου να πουλάει όπλα στον εχθρό σου για να σε εξοντώσει; Υποστηρίζουν τους Τούρκους χωρίς αιδώ και αισθήματα ενοχής. Δεν φταίνε όμως μόνο αυτοί. Φταίνε και οι δικοί μας που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για να μην πω κάτι χειρότερο.

  3. Όλοι θέλουν να είναι ”και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ!”

  4. Ε καλά τώρα Μήπως και οι άλλοι από Ε.ε. τι νομίζετε ότι θα πουν μεθαύριο?

  5. Να τους πάρεις στην χώρα σου κρετινε ή να μοιραστούν σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.Για τους S 400 τι έχεις να πεις;

Comments are closed.